2015 december havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!
Az aktuális, december havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.
Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!
 
2015 december havi horoszkóp előrejelzésem
 
KOS
2015 december havi horoszkóp
MINDEN LEHETŐSÉG
Jelentős anyagi fejlődésre számíthatsz ebben a hónapban, egy plusz bevételre, ami a szokásos havi jövedelmeden felül érkezik. Különösen figyelj oda december 11., 17. és 24.-ére, mert erről a bevételről ekkor kapsz kulcsfontosságú információt.  A munkahelyeden is kedvező híreket kapsz az anyagiakkal kapcsolatban, plusz juttatás, ruhapénz, bérlet, benzinpénz, vagy év végi bónusz üti a markodat. Az is lehet, hogy valamelyik közmű szolgáltatótól kapsz visszatérítést az átalány befizetéseid okán. 
Ha valamilyen nemzetközi üzletben veszel részt, mely hirdetéssel, újságírással kapcsolatos, akkor az újhold alkalmával december 11.-én egy új lehetőséghez jutsz. Azon is elgondolkozol, hogy visszaülsz kicsit az iskolapadba, és valamilyen új képesítést szerzel. Hajrá! 
Legyél nagyon óvatos a kommunikációval, főként feletteseiddel szemben december 19.-én és 20.-án. Egy beszélgetés olyan irányt vehet ezeken a napokon, melyet később nagyon meg fogsz bánni! Ne hozd magad olyan helyzetbe, amikor erőn felül kell dolgoznod egy félreértés miatt! 
A telehold a család és kapcsolatok területére esik december 25.-én, így az ünnepek felejthetetlen hangulatban telnek. Olyan emberekkel vedd magad körül, akiket tiszta szívből szeretsz, és akik köreiben biztonságban érzed magad. 
 
BIKA
 2015 december havi horoszkóp 
FÓKUSZBAN A KAPCSOLATOK
Legalább egy fontos kapcsolatod fog jó irányban fejlődni ebben a hónapban. Ez lehet magánjellegű, vagy üzleti kapcsolat is. A Vénusz a kapcsolati szektorodba lép december 4.-én, és ott is marad egészen december 30.-ig. Mivel a Vénusz a többi bolygóval jó kapcsolatot ápol az égbolton, így extra támogatást és harmóniát élvezhetsz. December 11.-én és 17.-én az együttműködést igénylő területeken tegyél lépéseket. December 24.-én tartsd meg legszűkebb családodnak, így nagyon romantikusan alakul majd az ünnep! 
December 11.-én lehetőséged lesz újragondolni anyagi ügyeidet. Kérd pénzügyi tanácsadó segítségét, és keress új befektetési lehetőségeket. Lehet, hogy egy új hitelkártyát váltasz ki, mely teljesen megváltoztatja anyagi helyzeted. Azért légy óvatos! 
A kommunikációval kapcsolatos ügyek december 19.-én és 20.-án kerülnek előtérbe. Ha van valamilyen folyamatban lévő jogi ügyed, akkor az erről érkező híreknek nem igazán fogsz örülni. Ha a reklámiparban dolgozol, akkor nem a december lesz az ideje a fontos megbeszéléseknek, ötleteléseknek. 
A telehold december 25.-én érzelmes (de örömteli) híreket tartogat testvéredről. Egy másik lehetőség, hogy úgy döntesz, autót vásárolsz. Ez a telehold számodra igazán szívet melengetően alakul. 
 

Shopping Basket