Március havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 március havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is!

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális, márciusi szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is!

Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit.
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt!

2016 MÁRCIUS

Tegyél érte

Ez a hónap nagyon mozgalmasan alakul az égbolton, valamint a Mars mozgása is fontos változásokat hoz. Először március 5.-én a Mars, a cselekvés bolygója a tüzes Nyilasba lép, és ez arra ösztönöz mindenkit, hogy tegyen azért, amiben hisz. De mielőtt még utazó sebességre kapcsolhatnánk, a Mars retrográd mozgásban kezd áprilisban a nyilasban. Most csak annyi a dolgunk, hogy számítanunk kell arra, hogy amibe ebben a hónapban belekezdünk, azt át kell majd dolgoznunk és gondolnunk a következő hónapban.
Március 9.-én az Újhold a Halakban történik meg, mely kissé visszahúz majd minket a realitások talajára. Az elképzelések előkészületeket és kitartást igényelnek ennél a napfogyatkozásnál, így mindenképpen meg kell látnunk a valóságot álmaink mögött, és nagyon keményen kell majd dolgoznunk azért, hogy céljainkat valóra váltsuk.

Március 20.-án 04:20-kor áll be a Nap-Éj egyenlőség, ekkor a nappal és éjjel hossza mindenhol ugyanannyi ideig tart.
Március 23-ai Telehold a Mérlegben egy fontos kapcsolat –üzleti, vagy személyes- lezárását jelentheti majd.
Március 27.-étől pedig elkezdődik a nyári időszámítás, a nappalok hosszabbodnak, az esték egyre melegebbé válnak innentől, és hajnali 2-ről 3-ra kell átállítanod az órádat.


KOS

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Új utak
Amikor uralkodó bolygód jegyet vált, azt rögtön észre fogod venni. Március 5.-én éppen ez történik. A Mars a 19. házba, az elme szélesítésének területére lép, és ez új intellektuális, spirituális kalandokra invitál téged.
Sokkal szenvedélyesebb leszel ideáljaiddal kapcsolatban, és sokkal lelkesebben harcolsz majd céljaidért. Ha van valamilyen jogi ügyed, akkor most türelmetlenebb leszel a helyzeted miatt. Tarts ki! Egy másik lehetőség, hogy munkahelyeden valamilyen írással, reklámmal kapcsolatos felkérést kapsz, vagy valami olyan feladatot, mely egy nemzetközi üggyel függ össze.
Március 23.-án a holdfogyatkozáskor légy résen, mert az a kapcsolati szektorodra esik. Ez a holdfogyatkozás érzelmi töltetű eseményeket tartogat, mely arra ösztönözz, hogy nagyobb változtatásokat hajts végre üzleti, vagy párkapcsolatodon. Te is tisztában vagy vele, hogy egy ideje már ez a kapcsolat nincs egyensúlyban.
Bizonyos esetben ez szakítással is járhat, és ha ez megtörténik, akkor hagyd, hogy megtörténjen. Ha olyasmit erőltetsz, ami valóban nem megy, akkor abban csak teljesen kimerülsz. Engedd el ezt az embert!

 


BIKA

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Pénzügyek
Kiadásaid megnövekedhetnek, és a vérnyomásod is a hónap elején. Március 5.-én  a Mars a pénz, adó, biztosítás és befektetési ügyek területére lép. Úgy tűnik nyugtalanító híreket kapsz pénzügyeidről.
Egy másik lehetőség, hogy megtanulod a leckét valamilyen egészségedet érintő kérdésben. Ez lehet olyasmivel kapcsolatos, hogy a cégednél visszavágják az egészségkártyád költségkeretét, de az is lehet, hogy elfelejtettél kiegyenlíteni valamilyen egészségeddel kapcsolatos számlát, mely most már viszont többlet költségekkel jár.
Ne aggódj, azért a március sok örömet is tartogat a számodra. Március 9.-i Újhold a 11. házad, a barátság területére esik, és ez után a Vénusz is erre a területre lép.
Rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy a barátaiddal minőségi időt tölts el együtt. Az is elképzelhető, hogy egy olyan csoportban, melynek régóta tagja vagy, kapsz valamilyen kreatív feladatot. A 11. ház a kívánságok és a remény területe is, így számíthatsz rá, hogy az Univerzum meghallgatja kéréseidet.


IKREK

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Karrier
Ebben a hónapban jelentős karrierbéli előrelépésre számíthatsz, és lehetőséget kapsz, hogy tündökölj. Ezen felül a párkapcsolatodban is tapasztalhatsz egy kis nyüzsgést-mozgást. Minden március 5.-én kezdődik, amikor a Mars a kapcsolati szektorodba lép. A Mars ezen helyzete bátorságot ad, hogy üzleti, vagy személyes céljaidért küzdj.
Ennek hátulütője, hogy pároddal feszültség adódik köztetek. Ha vita kell ahhoz, hogy utána tiszta legyen a levegő, akkor bátran állj bele a vitába! Azért a vita során legyen benned némi kompromisszum készség!
Március 9. után szakmai világod olyan irányban mozdul el, melyet lehetőségnek hívunk!  Az Újhold a 10. házadra, a karriered területére esik, így lehetőséged nyílik azt kérni a karrieredben, amire valóban vágysz. Állíts fel új célokat, indíts új üzletet.
Ez a te időszakod lesz, még akkor is, ha úgy érzed, párod, vagy üzleti partnered nem támogat téged. Március 9.-én olyan elismerést kapsz, mely minden mást egyszerűen elsöpör.


RÁK

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Személyes fejlődés
Meglesz a motiváció ahhoz, hogy egészségesebben élj, vagy ahhoz, hogy egy leküzdhetetlennek vélt projekttel megbirkózz. Március 5.-én  a Mars a 6. házba, a feladatok, napi rutin és egészség területére lép.
Ennek eredményeképp képes leszel betartani még a lehetetlennek tűnő határidőket is, keményebben edzeni, és a félelmetesnek ígérkező, hónapok óta halogatott rendetlenséget felszámolni a pincében, padláson, vagy garázsban. Még az irodában is rendet teszel, mert érzed, ez is növeli hatékonyságodat.
Egy hátulütője azért van ennek a hónapnak, mert ha kollégáddal eddig is feszült volt a helyzet, most ez fokozódni fog. Ezt meg kell beszélnetek ahhoz, hogy utána minden folytatódhasson a régi kerékvágásban.
Március 23.-ai Telehold az otthoni ügyekre tereli a figyelmed. Érzelmileg megérintenek majd a hírek, amit egy rokonodról kapsz, és szükség lesz a segítségedre is.  Ha költözködésen gondolkozol, akkor az ebben a hónapban megvalósulhat. Ha otthonodat adnád el, akkor olyan ajánlatot tesznek, ami nem szabad elutasítani.


OROSZLÁN

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Forró napok
Szerelmi életed felforrósodik! Március 5.-én a Mars, az öntudat bolygója az 5. házba a romantika, és élvezetek területére lép két év után először. Szokatlanul hosszú időt fog itt tartózkodni,hiszen a jövő hónapi retrográd mozgása is erre a területre esik.
Ennek eredményeképp mozgalmasan alakul szerelmi életed.  Ebben az időszakban olyan felszabadult leszel szerelmi télen, mint egy gyermek. Ha egyedülálló vagy, fogadd el a rendi meghívást egy olyan személytől, akik kimozdít a komfort zónádból! Sosem tudhatod, hová vezet mindez!
Egy másik ígéretes időszak, a március 9.-ei Újhold ideje, mely a 8. házban, a közös erőforrások területén megy végbe. Lehetőséged adódik egy befektetésre, vagy egy szerződésre munkahelyeden.  Egy másik lehetőség, hogy pároddal átértékelitek a költségkereteteket. Március 23.-án aztán a Holdtölte, érzelmes híreket hoz testvéredtől, vagy valamilyen szerződés végét jelenti számodra. Készülj fel!


SZŰZ

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Otthon és család
Otthoni, családi életed elég mozgalmasan alakul. Március 5.-én a Mars a 4. házba, az otthon és család területére lép két év után először. Emiatt elég sok zajra, eseményre számíthatsz ezen a területen.
Lehet, hogy egy rokonoddal összevitatkozol egy régebb óta húzódó ügyön. Ne pazarold arra az időd, hogy álláspontodról meggyőzd ezt a rokont, inkább fogadd el nézőpontotok különbözőségét, és próbáld elsimítani ezt a konfliktust.
A Mars jelenlétét a 4. házban legjobban az otthonod felújításával használhatod ki. Most fel tudod fogadni a legjobb szakembert, vagy a családodat veheted rá, hogy segítsenek megvalósítani elképzeléseidet.
Március 9.-én pároddal nagyszerű lehetőséghez juttok. Ez üzleti partneredre is igaz lehet. Üzleti partnereiddel igazán termékeny időszaknak néztek elébe.  Lehet, hogy a sok munka miatt lesz némi feszültség otthon. tégy meg mindent, hogy ezt a feszültséget feloldd, és törekedj arra, hogy körülötted mindenki boldog legyen.


MÉRLEG

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Fordulópont
Dinamikus hónapnak nézel elébe, mely tele lesz nagyon gyors változásokkal. Először is március 5.-én a Mars a kommunikáció területére lép, és szokatlanul hosszú ideig ott is marad,  mivel a következő hónapban retrográd mozgása is erre a területre esik.
Emiatt végre lesz elég bátorságod hozzá, hogy kimondj bizonyos dolgokat. Sokkal könnyebben megy majd a kommunikáció, mint eddig bármikor. Ha eddig a kezdő löketre vártál, hogy írj valamit, akár egy könyvet, most végre itt lesz a lehetőség.
Az is elképzelhető, hogy testvéreddel a Mars hatása miatt többet fogsz vitázni, mint általában. Tégy meg mindent azért, hogy elsimítsd az nézeteltéréseket, mert a te jegyed tűri az összes jegy közül a legrosszabban a feszültséget. A vitás dologban sajnos valószínű, hogy sohasem fogtok egyetérteni, így jobb, ha elengeded inkább a dolgot.
A legnagyobb hír, hogy a Holdtölte, március 23-án a te jegyedben megy majd végbe, és ez számodra valamilyen nagyobb dolog lezárását jelenti majd. Lehet, hogy egy kimerült kapcsolatnak teszel pontot a végére, vagy egy olyan célt engedsz el, amihez túl sokáig ragaszkodtál. Az is lehetséges, hogy érzelmi fordulóponthoz érkeztél. Ne félj attól, ha el kell engedned egy olyan embert, akiről előtte azt hitted, neki lettél teremtve.


SKORPIÓ

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Utolsó tombolás
Készülj fel egy kis pénzügyi bosszúságra. Március 5.-én a Mars a 2. házba, a bevételek területére lép, mely kettős hatással lesz rád.
Egyrészt elég valószínű, hogy lesz néhány váratlan, és igen bosszantó kiadásod. Másrészt viszont emiatt nagyon motivált leszel, hogy új pénzkereseti lehetőségek után nézz, és aki keres, az talál! Valami olyasmi jut majd az eszedbe, mely segíteni fog az anyagi függetlenségben.
Küzdeni fogsz azért, amiről tudod, hogy érdemes vagy rá, így lehet, hogy szabadúszó leszel, vagy saját vállalkozást indítasz, és most be is tudod bizonyítani, hogy mennyit érsz! Ha alkalmazottként dolgozol,akkor megpróbálhatsz fizetésemelést kérni, de légy óvatos! Nem szabad túlságosan rámenősen megközelítened a témát!
A másik hír, hogy a csodás Újhold március 9.-án az igaz szerelem területére esik. Ha egyedülálló vagy, ez most egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kitárd a szíved. Március 12.-én a Vénusz ugyanerre a területre lép, és egészen április 5.-ig ott is marad, így valódi esélyed lesz megtalálni a szerelmet. Ne mulaszd el!


NYILAS

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Tedd meg a lépést
Ebben a hónapban tűzben égsz! Amikor a Mars március 5.-én a nyilasba lép, nem lesz semmi, ami megállíthat!  Rengeteg energiád lesz, motivált leszel céljaid elérésében. Ha van egy különleges személy, akin egy ideje rajta tartod a szemed, a Mars most elegendő bátorságot ad, hogy megtedd az első lépéseket.
Légy körültekintő, és ebben a hónapban intézz el minden fontos dolgot, mert a Mars retrográd miatt új stratégiát kell majd felállítanod a jövő hónapban mindenre, amibe belefogtál. Az április nem az a hónap lesz majd, amikor olyan új dolgokba kezdhetsz bele, melyek kitartást igényelnek tőled, így tényleg koncentrálj minden erőddel a márciusra!
Az otthoni dolgok is középpontban lesznek ebben a hónapban. Március 9.-i Újhold, az otthon és család területére esik, és még a Vénusz is erre a területre lép március 12.-én. Ez új kezdetet jelenthet a családod számára, már ami a lakhatási körülményeiteket illeti. Bár emiatt ki kell lépned majd a komfort zónádból, de úgy tűnik, a harmónia és béke fog uralkodni körülötted.
A március 23-ai Telehold egy barátság, vagy üzleti kapcsolat végét jelentheti. Az is lehet, hogy az egyik barátod nehéz időket él most át, és szüksége lesz a segítségedre.


BAK

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Mondj köszönetet
Március 5.-én a Mars, az ambíció bolygója jegyed legrejtettebb zugába, a 12. házba, a privát szféra, menekülés és megújulás területére lép. Ott is marad egy jó darabig, sőt, jövő hónapban még retrográd mozgásba is kezd. Emiatt ebben a hosszabb időszakban át kell értékelned azt, hogy hogyan, és mire hasznosítod energiáidat.
Kimerültnek érezted magad a hónap elején? Akkor ez bizony egy piros lámpa, mely azt várja tőled, hogy átértékeld céljaidat. Mi az az életedben, ami dinamikát igényel, és mi az, ami csak stresszt okoz neked? Persze hirtelen nem tudsz mindent megváltoztatni, de elkezdheted megkeresni azokat a dolgokat, amik leszívják az energiádat. Ez a kezdet.
Egy másik lehetőség, hogy felkértek, vegyél részt egy nagyobb horderejű munkában, mely teljes embert kíván. Természetesen beleállsz a dologba, de mindvégig az motoszkál a fejedben, hogy vajon ez megéri-e neked? A jutalom nem marad el, de rengeteg türelmet igényel majd tőled ez a dolog.
Március 23-ai Holdtölte a karriered területét érinti majd. Egy fontos személy a munkahelyeden bejelenti a felmondását. Az is lehet, hogy ez a személy te magad leszel, mert úgy döntesz, eljött a változás ideje.


VÍZÖNTŐ

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Ébresztő
Készen állsz a harcra azért az ügyért, amelyben hiszel. Olyan lelkesen és szenvedélyesen állsz a dologhoz, hogy megvan rá a lehetőség, hogy mások  mögéd álljanak a kérdésben. Március 5.-én a Mars a humanitárius törekvések, vágyak és álmok területére lép a jegyedben.
Emiatt sokkal szenvedélyesebben állsz ki szívügyeidért.  Ezek az ügyek nem csupán önző célok, hanem most az motivál téged, hogy egy közösséggel tégy jót. Figyelj oda a belső hangodra, mert most valódi változásokat érhetsz el!
A március 9-ei Újhold a bevételek területére esik. Március 12.-én a Vénusz ugyanerre a területre kép, így valamilyen új bevételi forrásra teszel szert.
Egészen nyugodtan kérhetsz emelést a főnöködtől. Sokkal többet érsz szakmailag, mint amit gondolsz magadról, és végre ebben a hónapban kezdesz erre ráébredni. engedd, hogy fantáziád és tehetséged tündököljön, mert ez fog igazán megtérülni!


HALAK

2016 március havi horoszkóp előrejelzés
Állóképesség teszt
Szakmai téren rengeteg mozgolódást tapasztalhatsz a hónap elején. Március 5-én a Mars, a kezdeményezés bolygója karriered területére lép. Ez az egyik legjobb időszak egy új üzlet elindítására, vállalkozásod reklámozására, vagy nagyobb célok kitűzésére. Az Univerzumnak persze tervei vannak veled, és próbára fogja tenni a türelmedet. Bár ez egy nagyszerű időszak arra, hogy valami újhoz kezdj a karrieredben, ugyanakkor ehhez minden állóképességedre és kitartásodra szükséged lesz.
Áprilisban a Mars retrográd mozgásba kezd ezen a területen, így nagyon okosan és megfontoltan kell majd kidolgoznod a stratégiádat. Lehet, hogy úgy döntesz, az indulással megvárod inkább a nyár elejét. Ha nem akarsz addig várni, akkor készülj fel néhány nagyobb akadályra.
Március 9-ei Újhold a jegyedben történik meg, mely egy csodás új kezdetet jelöl az életed néhány területén. Ez vonatkozhat a kapcsolatodra, vagy személyes célodra. Mivel ez az újhold elég kellemetlen szöget zár majd a Szaturnusszal (szintén a karriered területén), így nagyon kitartóan kell majd dolgoznod. A bürokrácia megnehezíti az életed. Március 12-én a Vénusz a jegyedbe lép, és egészen április 5-ig rengeteg önbizalmat ad, mellyel segít elérned céljaidat.

Shopping Basket