frabato-magus-constellation-01

Szeptember havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

Szeptember havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!
Az aktuális, szeptember havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.
Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!
 
2015 szeptember havi horoszkóp előrejelzés
 
KOS
2015 szeptember havi horoszkóp
MEGKÖNNYEBBÜLT SÓHAJ…
Készülj fel rá, hogy egy nagyot sóhajthatsz, mert a szerelmi életed végre újra sínre kerül. Szeptember 6. után azt veszed majd észre, hogy nem csak romantikus dolgok történnek veled, hanem ezek a dolgok a jó irányba haladnak. Aztán szeptember 13. után egy hihetetlen lehetőséget kapsz a munkáddal kapcsolatban. Lehet, hogy az álom feladat kopogtat be hozzád. Ha vállalkozó vagy, sikerül összeszedned a tökéletes csapatod, akikkel nagyon jól tudsz együttműködni.
Szeptember 17. után morális nézeteidé lesz a főszerep, és nem félsz kiállni azokért a dolgokért, melyekben hiszel. A Merkúr ezen a napon elkezd visszafelé mozogni pályáján, így párod szavain lehet, hogy fenn fogsz akadni. Október 9.-ig tégy meg mindent, hogy megkönnyítsd kettőtök kommunikációját, és legyél nagyon türelmes.
Végül szeptember 28.-án a holdfogyatkozás idején sikerül levetned magadról mindent, ami eddig megakadályozta tündöklésed. Ne gondolkodj sokat, engedj el mindent, ami hátráltat.
 
BIKA
2015 szeptember havi horoszkóp 
TÖRJ A CSÚCSRA!
A Vénusznak, az uralkodó bolygódnak köszönhetően szeptember 6.-tól végre jól érzed magad a bőrödben. Azt veszed észre, hogy családi ügyeid harmonikus irányt vesznek, és erre már hosszú ideje vártál. Az otthoni dolgok annyira lecsendesednek, hogy most képes vagy a kapcsolatodra koncentrálni. Ha egyedülálló vagy, akkor most elég nyugodtak a dolgok körülötted a párkereséshez.
Ebben a hónapban a szerelem is napirenden lesz. Az ígéretes újhold szeptember 13.-án éppen a szerelmi szektorodra esik. A Vénusz és az újhold együttes hatásának köszönhetően ez egy igazán szerencsés hónap lesz a szerelemben. Figyelj arra, hogyan alakítod a dolgokat!
Szeptember 17. után problémád adódik egy biztosítási, adó, vagy banki üggyel. Tegyél meg mindent, hogy rendbe hozd a dolgokat, és ne feledd, olyan karmikus fázisban vagy most, mely felelősségteljes és érett hozzáállást követel meg tőled az anyagi ügyekben.
IKREK
2015 szeptember havi horoszkóp
OTTHONI VÁLTOZÁSOK
A kommunikáció pároddal kapcsolatotokról, vagy anyagi ügyeitekről sokkal könnyebbé válik szeptember 6. után. Lehet, hogy készen álltok egy fontos döntés meghozatalára az említett egyik, vagy mindkét területen. Ne izgulj, minden rendben fog menni!
Az otthoni ügyekben a változás szeptember 13. után következik be, és szerencsére ígéretes változásoknak nézel elébe. Lehet, hogy úgy döntesz, elköltözöl, és ha ez így van, megtalálod álmaid házát, vagy lakását. Az is lehet, hogy kedvesed készen áll a következő lépésre kapcsolatotokban, és úgy döntötök, eljött az összeköltözés, vagy más, nagyobb lépés ideje. Ennek valószínűségét az is növeli, hogy a Szaturnusz a kapcsolati szektorodba lép szeptember 17.-énA. A következő néhány évben egy egészséges kapcsolatban fogsz élni, mely egyre jobban mélyülni fog, és nem kizárt, hogy hamarosan örökre összekötitek életeteket. Ha ez a kapcsolat már régóta komoly, akkor nyugodt lehetsz, mert úgy tűnik, a következő néhány évben semmi sem zavarja meg boldogságotokat.
Szeptember 28. után úgy döntesz, megnyirbálod a baráti körödet. Van valaki, aki a barátodnak vallja magát, de sokkal több gondot okoz maga körül, mint kellemes percet.
 
RÁK
2015 szeptember havi horoszkóp
ÚJRA SÍNEN
Szeptember 6. után anyagi helyzeted végre újra sínre kerül. Ha július 25. óta azt vetted észre, hogy ez a terület egy kissé visszaesett, vagy akadozik, ebben a hónapban olyan változásokat tapasztalhatsz, főleg a munkád terén, melyek segítenek visszaszerezni a z anyagi biztonságodat. Bizonyos esetekben akár ez egy hatalmas szakmai előrelépést is jelenthet. A szeptember 28.-i holdfogyatkozás éppen a hivatásod területére esik majd. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy szakmát fogsz váltani.  Bár kissé ijesztő ez az egész, mégis sokkal boldogabb leszel, mint korábban voltál! Ideje, hogy visszaszerezd az erődet!
A másik hír, hogy a testvéred életében valamilyen igazán különleges dolog történik, egy olyan esemény, ami megváltoztatja az életét, és te ettől nagyon fel fogsz dobódni, és le leszel nyűgözve. Ez az esemény valószínű, hogy szeptember 13. után következik majd be.
Szeptember 17.-től kezdve a Merkúr ellentétes irányban mozog majd a család és az otthon szektorában. Ez nem lesz a legjobb alkalom, hogy ezen a területen tovább lépj. Ne hozz most semmilyen nagyobb horderejű döntést a családoddal, vagy otthonoddal kapcsolatban. Ha teheted, mindenképpen halaszd október 9. utánra, amikor a Merkúr visszaáll eredeti pályájára.
OROSZLÁN
2015 szeptember havi horoszkóp 
NE KERESS TOVÁBB!
Itt az öröm ideje! Szeptember 6.-án a Vénusz végre visszaáll a pályájára a jegyedben, miután július óta ellentétes irányban mozgott. Az elmúlt hetekben azzal küzdöttél, hogy újra szeretni és tisztelni tudd önmagad. Bár lehet, hogy kívülről úgy tűnik, tele vagy önbizalommal, az az igazság, hogy sokkal több pozitív megerősítésre van szükséged, mint a többi jegynek. Meg kell tanulnod, hogy ne mások elismerésére várj folyton, hanem ez belülről fakadjon. Ha ezt a leckét már megtanultad, akkor nagy előrelépésre számíthatsz, mert a Vénusztól ebben a hónapban megkapsz minden támogatást.
A másik jó hír, hogy az anyagi ügyeidben is pozitív változást tapasztalhatsz. A szeptember 13-án bekövetkező újhold a pénz területén történik a 9. házban, így irigylésre méltó lesz a helyzeted. Lehetőséged lesz többletbevételre szert tenni. Gondolkozhatsz saját vállalkozás indításában is, melyben kamatoztathatod tudásodat és tehetségedet.
A kommunikáció területén legyél nagyon türelmes szeptember 17. és október 9. között.  A Merkúr ellentétes irányban kezd mozogni a 3. házban, a kommunikáció területén, így fennáll a lehetősége, hogy összekuszáld a dolgokat, vagy olyat mondj, amit nem lett volna szabad. Légy óvatos!
SZŰZ
2015 szeptember havi horoszkóp
SZABADULJ FEL!
Ebben a hónapban szabadulj fel minden olyan kötelék alól, ami eddig nyomás alatt tartott, főként az alól, ami a szerelmi életedre volt hatással. A Vénusz a 12. házban a menekvés területén újra pályájára áll szeptember 6.-án, így zöld utat kapsz ahhoz, hogy megszabadulj az egészségtelen kapcsolatoktól, melyek a múltban hátráltattak. Szeptember 13.-án a csodás újhold a Szűz jegyben hozza el számodra az új kezdetet az élet minden területén. Lehet, hogy a fizikai megjelenéseden változtatsz, vagy elindítasz egy személyes projektet, vagy a párkapcsolatod vesz pozitív irányt.
Szeptember 17. után a családi ügyek nagyobb figyelmet fognak igényelni a részedről.  Támogatni fogsz mindenkit, aki segítségért fordul hozzád. Egy fontos életszakasz is kezdetét veszi, mely során érzelmi biztonságod szilárd alapjait helyezed le. Ez sok felelősséggel is jár, ugyanakkor leegyszerűsíti az életedet, és így képes leszel arra, hogy a lényegre koncentrálj ahelyett, hogy az apró részletek elterelnék a figyelmedet.  Lehet, hogy vannak dolgok az életben, amik csillognak, és ragyognak, de a valóságban ezek alatt a felszínek alatt nincs tartalom, és tisztában vagy azzal, hogy ezek már nem tudják tovább táplálni a lelkedet. Sokkal fontosabb lesz számodra az érzelmi stabilitás, mint eddig bármikor.
 
MÉRLEG
2015 szeptember havi horoszkóp
AZ EGYENSÚLY VISSZATÉR
Mivel uralkodó bolygód a Vénusz visszaáll a pályájára szeptember 6.-án, úgy érzed majd, hogy az egyensúly helyreáll az életedben. Lehet, hogy az elmúlt néhány hétben te és a barátod egy olyan helyzetet tapasztaltatok meg, melyben egyikőtök azt érezte, a másik nem éri meg, nem becsüli. Szerencsére, ha ez a barátság elég fontos mindkettőtök számára,  túl tudtok majd lépni ezen a helyzeten.
Az, ahogyan kommunikálsz nagyon fontossá válik szeptember 17. után, amikor a Szaturnusz a 3. házba, a kommunikáció területére lép. Egy fontos leckét kapsz arról, hogy felelősséget kell vállalnod a szavaidért. Lehetőséget kapsz arra, hogy leküzd egy-kommunikációval kapcsolatos régi félelmedet, például azt, hogy több ember előtt kell beszélned. A Merkúr elkezd a jegyedben ellentétes irányban mozogni ugyanezen a napon, így még fontosabbá válik az, hogy hogyan kommunikálsz.
Ez után, szeptember 28.-án a holdfogyatkozás a párkapcsolati szektorodban történik meg, így a kapcsolatod egy személlyel kristálytisztává válik. Hirtelen kiterítitek a lapjaitokat. Ez valószínűleg egy olyan helyzetre vonatkozik, amivel már jó ideje küszködsz.  A dolgok újra és újra felmelegítése már nagyon kimerítő a számodra. Változás van kilátásban.
SKORPIÓ
2015 szeptember havi horoszkóp 
A HELYES IRÁNY
A karriered végre a helyes irányba mozdul el szeptember 6. után. Nem csak hogy zöld utat kapsz saját üzleted elindításához, de egy nagyon fontos ember szemében a lehető legjobb fényben tűnsz fel. Ha olyan munkád van, melyben használnod kell kreativitásod, akkor ebben a hónapban rengeteg új ötleted lesz. Képességeid nélkülözhetetlenek, és végül megkapod azt az elismerést, amit megérdemelsz. Szeptember 13. után sokkal több társasági lehetőséged lesz, mint eddig valaha, és most még egy olyan dologért is elkezdhetsz harcolni, ami mindig is a szívügyed volt. Ez most a kapcsolatépítés és a kiépített kapcsolatrendszer felhasználásának az ideje. Egy barát, vagy egy fontos ember, akivel kapcsolatban vagy készen áll arra, hogy segítsen megvalósítani hosszú távú céljaidat. Csak annyit kell tenned, hogy kinyitod előtte az ajtót.
Szeptember 17. után legyél nagyon óvatos pénzügyeiddel. Félre kell tenned hosszú távú céljaidra és sajnos lehet, hogy lesz egy nagyobb kiadásod is. Most igazán felnőtt módon kell bánnod a pénzeddel, és ügyesen kell megküzdened az akadályokkal. Szeptember 28.-án befejezel egy nagyobb horderejű munkát, amitől megkönnyebbülsz majd.
 
NYILAS
2015 szeptember havi horoszkóp 
KARRIER, ELŐRELÉPÉS
Mivel a Vénusz szeptember 6.-án újra pályáján mozog, szerelmi életed spirituális fordulatot vesz. Ha pároddal eddig nagy dilemmában voltatok valamilyen morális, vagy más, filozófiai jellegű kérdésben, akkor most végre képesek lesztek ezen túllépni akár megegyezéssel akár a nélkül.
Ironikus módon  nem a szerelem lesz a középpontban ebben a hónapban. Sokkal nagyobb halat kell most kifognod, és ez a karrieredet fogja érinteni. Szeptember 13.-án az újhold a 10. házba, az elismerés és hivatás területére esik. Ez rendkívüli lehetőséget teremt akár az előléptetésre, akár egy új állásra, vagy egy saját vállalkozás elindítására. Valószínű, hogy sokkal több hatalmat és elismerést kapsz majd, mint ami a karrier utad alapján elvárható lenne.
A legfőbb hír szeptemberben, hogy a Szaturnusz a karma és felelősség bolygója 17.-én a nyilasba lép, és 2017.-ig ott is marad. Ebben az időszakban minden kötelességednek felelősségteljesen eleget kell tenned. Be kell bizonyítanod önmagadnak, hogy te már valóban felnőttél.
BAK
2015 szeptember havi horoszkóp
PÉNZÜGYEK
A pénzügyi helyzeted ismét ígéretesnek tűnik szeptember 6.- tól kezdve.  A Vénusz uralta a pénzügyeidet július vége óta, és mivel ellentétes mozgásban volt, negatívan hatott erre a területre, ezért semmilyen elmozdulás nem történt a befektetéseddel, örökségeddel, vagy azzal a pénzösszeggel kapcsolatban, amit vártál. Most újra megindul a pénz mozgása. Ha te és a párod nem tudtatok megegyezni abban, hogyan kezeljétek pénzügyeiteket, akkor most végre megoldást találtok erre a kérdésre.
A karrier ügyeid kissé frusztrálni fognak szeptember 17. körül. Október 9.-ig a Merkúr ellentétes irányban kezd mozogni ezen a területen a 10. házban. Úgy érzed majd, hogy a főnököd, vagy egy felettesed nem hall meg téged. Ez most nem a legmegfelelőbb időszak arra, hogy fontos beszélgetésekbe bonyolódj fontos emberekkel, vagy szerződésről tárgyalj. Ezzel szemben ez lehet az az időszak, amikor átértékeled céljaidat, és végiggondolod, hogy ott vagy-e, ahol lenned kell.
 
VÍZÖNTŐ
2015 szeptember havi horoszkóp 
DRÁMAI VÁLTOZÁSOK
A béke és harmónia köszönt be életetekbe a pároddal. Mivel a Vénusz július 7. óta ellentétes irányban mozgott a kapcsolatok területén, így olyan volt, mintha pároddal terápián vettetek volna részt. Végül szeptember 6. után drámai változást, fejlődést fogsz tapasztalni ezen a téren.
Szeptember 13. körül egy ígéretes befektetési lehetőség kínálkozik a számodra. A párod bevételei is nőni fognak valamilyen biztosítási kifizetés, vagy örökség folytán.
Szeptember 17. után a barátaid számát csökkenteni fogod, mert úgy érzed, nincs szükséged arra, hogy ennyi ember vegyen körül. Úgy döntesz, inkább minőségi időt töltesz együtt azokkal a barátokkal, akik igazán számítanak.
Ha utazást terveztél ebben a hónapban, akkor mindenre szánj elegendő időt.  Ellenőrizd le kétszer is, hogy minden fontos dolgot becsomagoltál-e, és minden iratod nálad van-e. Mivel a Merkúr ellentétes irányban mozog az utazások területén, lehet, hogy csúszás/késlekedés lesz az utadban, főleg, ha egy olyan helyre mész, ahol jártál már korábban.
 
HALAK
2015 szeptember havi horoszkóp 
VALÓDI ELŐRELÉPÉS
Az a kreatív projekt, amin régóta dolgozol végül előre lép, különösen szeptember 6. után. Kapcsolati szempontból is szerencsésen alakulnak a dolgok, mert egy új szövetségesre találsz. Ez érintheti akár a magánéletedet, de a hivatásodat is. Figyelj oda a kapcsolataidra a szeptember 13.-i újhold után, mert valami igazán különleges történik majd veled!
A karriered új szintre fog lépni szeptember 17. után. Ha keményen dolgoztál a szakmádban, most lehet, hogy mindenki egy elismert és jó szakemberként tekint majd rád. De ha nem azzal foglalkoztál eddig, amivel tudod, hogy kellett volna, ha nem voltál őszinte magadhoz személyes céljaidat illetően, akkor most egy nehéz időszak vár rád. A Szaturnusz a 10. házba, a karrier területére lép, és egészen 2017 decemberéig ott is marad. Lehet, hogy ez azt jelenti majd a számodra, hogy előre kell megfizetned az árát a későbbi sikernek. Muszáj elhagynod azt a pályát, melyben nem tudsz kiteljesedni. Az energia, amit karrieredbe fektetsz a későbbiekben busásan meg fog térülni. Bízz a sikerben!

Tags: No tags