Válassz egy desszertet, és elárulok valamit rólad

Talán nem is gondolnád, de sok mindent elárul a személyiségedről kedvenc desszerted!

Játssz velem! Válassz egyet a lehetőségek közül, és a megkívánt édesség alapján elárulok valamit rólad!

Vannak azok a kontrollálhatatlan pillanatok, amikor mindened odaadnád – bánatod enyhítésére vagy éppen kívánósságod  kielégítésére – azért a bizonyos számodra kedvenc édességedért! Ugye? 


Ezek közül választhatsz:

Valóságban ugyan nem tudom ezt a kínálatot biztosítani a számodra, de így legalább plussz kilók és edzés nélkül megúszod ezt az önismereti tesztet:)
– Fagyi
– Epres torta
– Citromos torta
– Nagyon nagyon csokis torta
– Franciakrémes


Fagyi 
Fontos számodra hogy  mindig csinosnak tartson a környezeted. Igen komoly szerepet tölt be a mindennapi életedben a sport. De az irányítás jogát legszívesebben sose adnád ki a kezedből. És ez az életvezetésedre is igaz. Kissé egoista vagy, magad felé hajlik a kezed.
Ha számodra a fagyi a kedvenc bűnbeesésed, 2 másik önismereti játékom is rávilágít további személyiségi jegyeidre.

Epres csoki
Túlárad belőled a szeretet. Családod, barátaid, hozzád közellállók mindig számíthatnak rád, mindig van rájuk időd, energiád. Néha kicsit naív is vagy, könnyen ámulatba ejtenek dolgok. Túlzottan érzelmes és idegesítő is tudsz lenni.

Citromos torta
Kedves, bájos személyiség vagy. És inkább csendes. De ha mégis kinyitod a szádat, sokak meglepetésére kiderül rólad, hogy cserfes is tudsz lenni, sőt mindenkivel megtalálod a hangot. Hajlamos vagy álarcot hordani a mindennapokban, de ennek ellenére sok barátod van.

Nagyon-nagyon csokis torta
Szenvedélyes, és vonzó személyiség vagy. Imádsz adni, kapni és nevetni. Néha mégis távolságtartónak tűnsz, de valójában egy nagyon melegszívű  egyéniség vagy. Téged az átlagos, hétköznapi dolgok nem tudnak lázba hozni, és a többért vagy jobbért készen állsz kockázatot is vállalni.

Franciakrémes
Humoros vagy, és bármikor benne vagy egy jó buliban, mókában. Határozatlan vagy, mintha még nem tudnád mi is a célod. Sodródsz a mindennapjaidban. Környezeted kedvel téged, gyakran kerülsz a társaság középpontjába, és akár sírig tartó barátságokat is képes vagy kötni. Ha viszont felbosszantanak, annyira már nem vagy jó fej, és szemtelenné válhatsz.

Shopping Basket