frabato-magus-varazslas-01

Guinness rekordom, avagy egy maratoni jóslás

Guinness rekordom, avagy egy maratoni jóslás

2004. november első napján, reggel 8 órakor indult a világrekord kísérlet, és másnap 14 óra 33 perckor fejeződött be. Több mint 32 órán keresztül jósoltam, ezzel beírtam nevemet a rekordok könyvébe.

Természetesen a Magyar Rekord Szövetség megbízottja is végig jelen volt, és hitelesítette az eseményt, ami bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is.

Korábban, 8 óránál többet senki sem tudott jósolni, ezért hát igen nagy megmérettetésnek számított a cél kitűzése.
Én magam, 30 órát terveztem, de a segítő körülményeknek sikerült azt túlteljesítenem.

Tudtam, hogy szükség lesz felülről érkező segítségre is, ezért az sem volt véletlen, hogy ezt az időszakot választottam. A tökéletes időzítésnek köszönhetően elegendő erőt merítettem szellemi síkról, amit a folytonos tisztánlátásra fordítottam. Egyébként ezt az energiát használom a különböző mágiák megvalósításánál is, főként a szerelmi kötéseknél illetve az anyagi mágiáknál.

Tehát ahogy írtam, nem volt véletlen a dátum kiválasztása. November 1-je, a mágia világában is egy fontos nap. Boszorkányvilágban Sambainnak hívják, de a legtöbb embernek Halloween képei villan be. Ebben az időszakban a szellemek dominanciája magas értéket mutat.

A különböző szellemek és kísértetek megjelenésének a valószínűsége ebben a hónapban roppant magas. November első napján megszűnnek a határok az élő és a holt emberek között.

A maraton mérlege:

• 700 szál gyertya
• 500 m mécses
• 1liter víz
• 1 tábla csoki
• 6 váltás ruha
• 120 jóslás
• 16 tanú

Számos közismert ember járult hozzá a kísérletemhez, akiknek ezúton is szeretném megköszönni azt is hogy ott voltak, és azt is hogy jó emberek társaságában, jó hangulatban telt az a több mint 32 óra. Nélkületek nem sikerült volna. 

Tags: No tags