2015 május havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!
Az aktuális havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.
Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!
 
2015 május havi horoszkóp előrejelzés
 
KOS

2015 május havi horoszkóp
AZ EGYENSÚLY MEGTALÁLÁSA
A május intenzíven kezdődik a Skorpióban bekövetkező teleholdnak köszönhetően. Ez egyeseket befelé fordulóvá tehet, másokat elgondolkodtat. Ebben az időszakban mélyen élheted meg érzéseidet.
Május 7.-én a Vénusz a rákban lép, és június 5.-ig ott is marad. Ez rengeteg örömöt, mókát hoz otthoni életedbe. Jól fogod érezni magad rokonaiddal, és ki leszel békülve a ház körüli teendőkkel is. Lehet, hogy az egyik szobát is kicsinosítod majd, új bútort veszel, kifestesz, vagy kiegészítőkkel díszíted fel. Ez egy remek alkalom lesz arra, hogy otthonodra költs pénzt. A családod lehet, hogy nem fogadja el a kedvesed, de ha ő számodra az igazi, akkor el kell fogadnod, hogy neked csak az ő szerelme jut, semmi más.
Május 11.-én a Mars az ikrekbe lép, és június 24.-ig ott is marad. Ez idő alatt intellektuálisan motiváltabbá válsz, mint eddig bármikor. Belefogsz valamilyen kommunikációval, vagy tanulással kapcsolatos dologba. Egy biztos, a beszéddel nem lesznek gondjaid.
Az újhold az érzéki bikában lesz május 18.-án, és ez visszarángat majd a földre. Kertészkedj, tölts időt a szabadban, ébredj fel! Ez a holdállás pénzkereseti lehetőséget is tartogat a számodra.
 Ugyanezen a napon azonban a Merkúr a kommunikáció bolygója az Ikrekbe lép. Június 11.-ig tartsd magad távol az új kapcsolatoktól és a nagy döntésektől. E helyett inkább intézz el minden elvarratlan szálat!

BIKA

2015 május havi horoszkóp 
KETTŐN ÁLL A VÁSÁR
A május 3.-i telehold miatt a hónap fő témája a szerelem. Vagy teljes mértékig elkötelezed magad valaki mellett, vagy teljesen ki fogod törölni őt az életedből. A telehold a Skorpióban mindig valami extrém dolgot tartogat: mindent, vagy semmit. Sok múlik azon, hogy éppen milyen a kapcsolatotok. Ha boldogok vagytok, ez a jó érzés csak erősödni fog, és még erősebb kötelék alakul ki kettőtök között. Ha eddig sem érezted teljesnek a kapcsolatotokat, akkor most már nem tudod többé figyelmen kívül hagyni a benned felgyülemlő haragot és bizalomhiányt.
Akármilyen döntést is hozol, az újhold után május 18.-án egyáltalán nem fogod már bánni, hogy nagytakarítást tartottál életedben, és eltűntettél belőle olyan dolgokat, melyek megakadályozták, hogy önmagad lehess. Az életed egy olyan területén kezdhetsz most tiszta lappal, mely személyiségfejlődésedben fontos szerepet játszik. Újjá fogsz születni!
Ezen felül május 7.-én uralkodó bolygód a Vénusz a 3. házba, a kommunikáció területére lép, és egészen június 5.-ig ott is marad. Ebben az időszakban valahogy sokkal kedvesebb leszel, és sokkal megértőbb is. Ha van testvéred, akkor vele most nagyon jól meg fogod találni a közös hangot. Egy testvéredről nagyon jó híreket kaphatsz. Ha a pároddal kiruccanást terveztek, most az is nagyon jól fog sikerülni.
Május 11.-én a Mars a 2. házba, a bevételek területére lép, és június 24.-ig ott is marad. Ez idő alatt megnövekedhetnek kiadásaid, és lesz két olyan jelentős kiadásod, mely miatt a tartalékaidhoz kell nyúlnod, vagy kölcsön kell kérned. Szerencsére lesz elég motivációd a bevételszerzéshez is, így ki fogod tudni fizetni a számláidat.
A május 18 és június 11 között Merkúr mozgása arra sarkall, hogy vizsgáld át pénzügyeidet, és tehetségednek hála extra pénzkereseti lehetőségre is alkalmad nyílik.
 
IKREK

2015 május havi horoszkóp
ÉSZREVESZNEK
Érzelmi töltetű híreket kapsz munkahelyedről május 3.-a körül. Valamelyik kollégádat elbocsájtják, vagy felmond. Másik lehetőség, hogy befejezel egy projektet, ami miatt nagyon ideges vagy, hiszen be kell számolnod róla a főnöködnek. Ne aggódj, mert ebből a munkából kihoztad a maximumot. Nincs semmi félnivalód!
Május 7. és június 5. között irigylésre méltó helyzetbe kerülsz az anyagiak terén. Ha eddig azon töprengtél, mi lenne a legideálisabb alkalom arra, hogy fizetésemelést kérj, akkor tartsd szem előtt a május 16.-i dátumot. Igazán megérdemled a fizetésemelést, és a főnököd is értékeli képességeidet és elhivatottságodat munkád iránt.
A dolgok még jobbra fordulnak május 11. és június 24. között. Ebben az időszakban a Mars a cselekvés bolygója a jegyedbe lép- ez kétévente egyszer fordul elő! Használd ki ezt az időt, és indíts el minden olyan projektet, ami fontos számodra! Most lesz hozzá elég akaraterőd és kitartásod, hogy sikerre vidd a vágyad.
 Az egyetlen dolog, ami nehézséget hozhat, hogy május 18.-től június 11.-ig a Merkúr is a te jegyedben mozog. Ez nem áll majd a siker útjába, de nagyon oda kell figyelned arra, hogyan kommunikálod gondolataid, ötleteid. Adj időt magadnak, hogy az esetleges hibáidat kijavítsd és légy nagyon türelmes!

RÁK

2015 május havi horoszkóp
A FEDÉLZETEN
Ez a hónap nagy előrelépéssel indul a szerelmi életed, egy kreatív projekt, vagy a gyermekeddel való viszony tekintetében. Érzelmes időszak lesz ez, ugyanakkor egy nagy lehetőséget is tartogat a beteljesülésre. Figyelj a dolgok alakulására, és érzelmileg állj készen!
Május 7. után június 5.-ig fizikailag és megjelenésedben pozitív változást tapasztalhatsz, mivel a Vénusz a te jegyedben mozog. Most végre kísérletezhetsz, és kipróbálhatsz olyan stílusokat, amikkel régóta kacérkodtál. Új frizura, új ruhák- akár egy kozmetikai kezelés sorozat- mind hozzájárul majd ahhoz, hogy fantasztikusan érezd magad a bőrödben. Ha nem változtatsz semmit, akkor is azt sugárzod majd magadból, hogy harmóniában vagy önmagaddal, és ezzel vonzani fogsz másokat. Számíthatsz rá, hogy ez hatással lesz szerelmi életedre is!
A Mars a 12. házba, a privát szféra területére lép május 11.-én és június 24.-ig ott marad, mely arra ösztönöz, hogy növeld a belső erődet. Ez után május 18.-án a Merkúr mozgása olyan régi emlékeket ébreszt fel benned, amiket még nem dolgoztál fel. Ezen felül az újhold a 11. házban, a barátságok területén megy végbe, mely lehetőséget ad arra, hogy egy közeli barátoddal kapcsolatodat még szorosabbra fűzd.
 
OROSZLÁN

2015 május havi horoszkóp 
KAPCSOLAT MÁSOKKAL
Otthon a változások május 3. körül kezdődnek el. Véglegesíted a költözést, vagy olyan döntést hozol, mely az egész családodra kihatással lesz. Olyan híreket kaphatsz egy rokonodról, mely érzelmileg megérint, és emiatt mindenképpen úgy érzed, mellette kell lenned, és támogatnod kell őt. Nagy valószínűséggel ez egy olyan időszak lesz, amikor a családi kötelékek az előtérbe kerülnek.
Ha kapcsolatban élsz, május 7. és június 5. között csak arra fogsz vágyni, hogy elvonulja az egész világ elől és kettesben legyél a szerelmeddel. Ez egyáltalán nem vall rád, ugyanakkor most valóban csak erre van szükséged. Pároddal most van néhány olyan dolog, amit át kell beszélnetek, és az együtt töltött időben minden a helyére fog kerülni.
Egy barátod türelmetlen lesz veled május 11. és június 24. között. Ez egy elég nagy vitát szül majd kettőtök között. Lehet, hogy kapcsolataidban sok lesz a félreértés ebben az időszakban. Egy másik lehetőség, hogy lelkesen támogatsz valamilyen humanitárius törekvést, és fáradhatatlanul fogsz ezen az ügyön dolgozni.
 Május 18. körül a karrier kerül az előtérbe. Az ezt követő két hétben kezdeményezd szakmai terveidet.

SZŰZ

2015 május havi horoszkóp
A CSÚCSRA TÖRSZ
Ha május 3. körül felhív a testvéred, ne lepődj meg, hogy egy érzelmileg túlfűtött beszélgetésben lesz vele részed egy vele kapcsolatos személyes ügyről, ami most fejtörést okoz neki. Próbálj meg a realitások talaján maradni, amennyire csak tudsz, és segíts neki egy tervet felállítani a probléma megoldására, mert a testvéred most úgy érzi, nem fog tudni ezen felülkerekedni.
A társasági életedben isteni potenciál lesz május 7. és június 5. között. Ha egyedülálló vagy, ez remek lehetőség lesz arra, hogy több partin, rendezvényen és estén vegyél részt, és élvezd barátaid társaságát. Nagy az esélye egy igazán romantikus találkozásnak. Ez az időszak szintén megfelelő arra, hogy randevúzz valakivel, akit az interneten ismertél meg.
 A központi szerepet mindezek ellenére a karrier kapja ebben a hónapban. Május 11.-től június 24.-ig rendkívüli segítséget kapsz az univerzumtól, hogy elérd szakmai céljaidat. Remek alkalom lesz ez egy reklámkampány, új üzlet elindítására, vagy bármilyen karrierkezdeményezésre, amihez bátorság, merészség kell. Lesz néhány hátráltató tényező május 18. és június 11. körül, de ha ezekből le tudod vonni a tanulságot, akkor még sikeresebb lehetsz.
Május 18. után egy külföldi utazásra is alkalmad nyílik, vagy valami újat kezdhetsz tanulni. Hajrá!
 
MÉRLEG

2015 május havi horoszkóp
ÜZLET
A május úgy kezdődik, hogy az anyagi dolgokra fordítod a figyelmed. Május 3. körül kicsit ideges és bizonytalan vagy abban, elég pénzt keresel-e. Ha elbizonytalanodsz, gondolj arra, hogy minden megvan benned ahhoz, hogy előteremtsd a szükséges anyagi hátteredet. Te igazán tehetséges vagy, és ha aggódsz az anyagiak miatt, akkor kezdd el kamatoztatni a tehetségedet.
A karrier kilátásaid jobbak lesznek, mint valaha május 7. és június 5. között, amíg a Vénusz a 10. házban, a karrier területén jár majd. Ebben az időszakban biztos lehetsz benne, hogy a főnököd, vagy megbízód a legjobbat látja benned. Álmaid megállapodása május 16. körül következhet be – tartsd nyitva a szemed!
Ha van valamilyen jogi ügyed, a dolgok bizonytalanná válnak ebben a hónapban. Május 11 és június 24. között a jogász csapattal vitáid lesznek, és a végén már úgy gondolod, el fogod veszíteni a pert. Ne veszítsd el a reményt! Bár a Merkúr mozgása miatt május 18. és június 11. között a kommunikáció terén különösen türelmesnek kell lenned, a korábban zsákutcának ítélt helyzetek végül meg fognak oldódni.
 Új befektetési lehetőségek nyílnak meg előtted május 18. körül, de alaposan kutass utánuk, mielőtt bármelyikbe fejest ugranál.

SKORPIÓ

2015 május havi horoszkóp 
GONDOSKODÁS ÉS OSZTOZKODÁS
Május 3. körül a szívügyek kerülnek előtérbe. Az érzelmek nyílt kimutatása egyébként is jellemző rád, de a jegyedben bekövetkező telehold miatt ez most elkerülhetetlenné válik. Érzékenységedet most használd ki, és segítségükkel erősítsd meg a kapcsolatod egy olyan személlyel, aki feltétel nélkül viszont szeret téged. Kellemesen meg fogsz lepődni.
Ha külföldi utazást tervezel május 7. és június 5. között, akkor az úti célodba teljesen bele fogsz szeretni. A másik lehetőség, hogyha egyedülálló vagy találkozol valakivel, akinek háttere nagyon hasonló a tiédhez. El fogsz olvadni tőle!
A Mars a 8. házba, a közös pénzügyek területére lép május 11.-én és június 24.-ig ott is marad. Ebben az időszakban a hitelkártyák számlái, a kölcsönök és biztosítási díjak nagy terhet rónak rád. Május 18. és június 11. között a Merkúr ugyanerre a területre lép, így fokozódni fog a feszültség. Annyit tehetsz, hogy tartózkodsz a nagyobb kiadásoktól, és nem változtatsz a jelenlegi hitel konstrukciókon sem.
 Május 18.-án a csodás újhold a partneri kapcsolatok területén következik be. Valakivel, aki közel áll hozzád újrakezditek a kapcsolatotokat, legyen az üzleti, vagy személyes kötődés.

NYILAS

2015 május havi horoszkóp 
A DOLGOK A FELSZÍNRE KERÜLNEK
Tudatalatti érzések kerülnek a felszínre május 3. körül, és ezeket már nem tudod többé elrejteni. Ha eddig megpróbáltál valamit a szőnyeg alá söpörni-lehet ez egy traumatikus élmény, vagy csak egy olyan helyzet, ami összezavart-most rájössz, hogy itt az ideje ezt a dolgot kezelni.
Május 7.-től június 11.-ig úgy tűnik, befektetésed megtérül. Az is lehet, hogy végre elbírálják a hitelkeretedet, vagy jelzálogot, és jóváhagyják azt. Ha házas vagy, akkor párod fizetésemelésre számíthat.
Ami a további partneri kapcsolatokat illeti, valamilyen gond van készülőben. Nincs megoldhatatlan helyzet, de jobb ha tudod, hogy viharos idők jönnek, és május 11.-től június 24.-ig vitákra számíthatsz. Ezen felül a kommunikáció is akadozni fog május 18. és június 11. között. Ez vonatkozhat párodra és üzleti partneredre egyaránt. Próbálj meg türelmes lenni kapcsolataidban!
 Új munkát keresel? Jelentkezésedet és az interjúkat időzítsd május 18. utánra. Könnyen munkát találhatsz ebben az időszakban.

BAK

2015 május havi horoszkóp
KÖZTED ÉS KÖZTEM
Érzékenyen érinthet egy barátoddal kapcsolatos helyzet május 3. körül. Tégy meg mindent, hogy a helyzet megoldódjon, ugyanakkor figyelj oda magadra, nehogy túlreagáld a helyzetet. Ha ez mégis megtörténik, akkor maradj távol tőle néhány napig, amíg visszanyered lelki erődet, és higgadtabban tudod szemlélni a helyzetet. Néhány esetben azonban elkerülhetetlen lesz az elválás. Ez akkor fordulhat elő, ha kettőtök élete teljesen más pályán mozog, eltávolodtatok egymástól. Ha ez így van, akkor jobb, ha békés úton váltok meg egymástól.
Május 7. és június 5.-e között pároddal igazi romantikában lehet részetek. Ha találkozgatsz valakivel, akkor rájössz, hogy itt az ideje az összeköltözésnek, vagy akár az eljegyzésnek. Ez kedvező alkalom új ügyfél, vagy üzleti partner megszerzésére is.
A munka most elég hektikus lesz, május 11. és június 24. között ambíciódnak és motivációdnak köszönhetően sikerül még a leglehetetlenebb határidőket is betartanod, de komoly esély van arra, hogy figyelmetlenségből ejtesz majd néhány hibát. Ez május 18. és június 11. között valószínű, így figyelj oda nagyon, hogy leellenőrizd a munkádat, és légy türelmes, ha javítani kell azt.
 Ha egyedülálló vagy, május 18. után nagy az esélye annak, hogy találkozol valakivel, akibe beleszeretsz.

VÍZÖNTŐ

2015 május havi horoszkóp 
OLYAN VAGY MINT A MÁGNES!
Reflektorfénybe kerül a karriered május 3. környékén. Keményen dolgoztál egy projekten, és most eljött az ideje, hogy megkapd az érte járó elismerést feletteseidtől. Az egyik főnököd annyira le lesz nyűgözve profizmusodtól, hogy meg is fog dicsérni. Természetesen a jutalom sem fog elmaradni.
Ami ezt a hónapot még különlegesebbé teszi az az, hogy a kollégáid nem lesznek irigyek a sikereidre, hanem inkább támogatni fognak mindenben, és ők is hozzátesznek ehhez. Ezt különösen május 7. és június 5. között fogod érezni. Ebben az időben bármilyen feladatba fogsz is bele, nagyon fogod élvezni.
Ne hidd, hogy ez a hónap csak a munkáról fog szólni. Május 11.-től június 24.-ig különös motivációt érzel minden élvezet kipróbálására. Nemi vágyad is kap egy lökést, hozd ki ebből a legtöbbet.
Akár egyedülálló vagy, akár van párod, az egyik exed ismét képbe kerül május 18. és június 11. között. Akár úgy döntötök, hogy újra megpróbáljátok, akár nem, az biztos, hogy sokat fogsz nosztalgiázni.
 Május 18. után nagyszerű híreket kapsz egy rokonodtól, vagy úgy döntesz, hogy elköltözöl.

HALAK

2015 május havi horoszkóp 
KAPCSOLÓDÁS ÉS ÚJRAKAPCSOLÓDÁS
Ha mostanában volt egy jogi ügyed, akkor az május 3. körül végre megoldódik. Egy másik lehetőség, hogy véglegesíted útiterved, vagy felkészülsz egy fontos záróvizsgára. Bármelyikről van szó, úgy tűnik, az ügy sikerrel zárul majd.
Természetesen a szerelem se marad ki a hónapból, május 7. és június 5. között a Vénusz az 5. házban, a szerelem területén jár majd. Ha egyedülálló vagy, ez lesz a legkedvezőbb időszak arra, hogy párt találj. Ha kapcsolatban élsz, most újra átélheted pároddal azt az érzést, mint a kapcsolatotok elején. Igazi szerelmi lázban fogtok újra égni.
A ház körül is akad majd teendőd május 11. és június 24. között, de ha időben elvégzed a szükséges munkákat, elkerülheted az ezzel járó idegeskedést. Nem lesz szükség nagy felújításra, de bármilyen fizikai tevékenység, amit otthonodban végzel, semlegesíti majd a Mars agresszív energiáit, amit az otthon és család területére hoz.
 Május 18. után egészen június 11.-ig híreket kapsz majd olyan rokonokról, akikkel megszakadt a kapcsolatod. Az is lehet, hogy újra találkozni fogtok. Ebben az időszakban kerülj minden ingatlannak kapcsolatos ügyet, vagy a családodat érintő komoly döntést. Valószínű, hogy ez után az időszak után mindent másképp látsz majd.

Shopping Basket