Tarot játék 2016. január 21.

Kérdésed van? E heti „frabatotarot” ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!
Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

 ↓
Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 ↓
kép forrása:brietolga.deviantart.com pakli: illuminanti tarot
 
: KORONGOK KIRÁLYA  jóskártya:
A korongok királya a siker lapja! A siker természetesen abban rejlik, hogy megvalósítható, realisztikus célokat tűzöl ki magad elé. Minden adottságod megvan hozzá, hogy elérd azt, amit szeretnél. Ha a munkádban vágysz a sikerre, képes vagy nagyon keményen dolgozni, de ügyelj arra, hogy a munkahelyeden koncentrálj csak a munkára, és ne vidd azt haza. Nehézséget okoz a számodra, hogy a pihenés csak a kikapcsolódásról szóljon, pedig erre nagy szükséged van, hogy tovább tudj menetelni. Minden erőfeszítés, amit most teszel, busásan meg fog térülni a számodra. A bőség időszakát jelöli ez a lap. Nagyon figyelj oda minden területen, hogy a minőséget válaszd a mennyiség felett, mert ez is hozzájárul a sikerhez!
: A REMETE  jóskártya:
Ez a lap azt jelzi, hogy most a szokottnál türelmetlenebb vagy másokkal. Úgy érzed, a többi ember megzavarja a nyugalmadat, vagy akár megvetéssel fordulsz azok felé, akik nem látják mindazt, amit te látsz, nem értik, amit te értesz. Mondtál mostanában olyasmit, hogy „Vak vagy?” , vagy azt, hogy „Látom, nem érted, de ezt nem tudom elmagyarázni!”.  Morcos vagy, és nem vágysz a társaságra. A legjobb, amit tehetsz, hogy- akár egy művész, amikor alkot-, elvonulsz a világ elől. Behúzódsz otthonod magányába, hosszan sétálsz egyedül a természetben, vagy elutazol valahová. Ez idő alatt a kirakós darabjai összeállnak, és amikor visszatérsz, minden új értelmet nyer, a világ, az élet, és saját magad is. Ez önmagadat is beleértve mindenkinek csak az előnyére válik majd.
: KARDOK 5-ÖS  jóskártya:
Nemrégiben valamilyen sérelem ért. Egy vita után úgy érzed, csorbát ejtettek büszkeségeden.  Az is elképzelhető, hogy a hiba, mely a konfliktushoz vezetett abból adódott, hogy túlbecsülted határaidat, és őszintébbnek kellene lenned önmagadhoz. Elvárásaidban próbálj kicsit reálisabb lenni, így nem fogsz csalódni. Veszteségedet viseld emelt fővel, hiszen botlásainkból a későbbiekben előnyt, majd győzelmet tudunk kovácsolni. Ez a lap arra utal, hogy most olyan leckéket kaptál az élettől, melyek segítségével a jövőben képes leszel felismerni, és elkerülni a hasonló élethelyzeteket. Tudni fogod, milyen emberekkel nem szabad vitázni, és hatalmas győzelem lesz, amikor egy vita elől emelt fővel elsétálsz.
 
Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Shopping Basket