frabato-magus-mystic-03

Használd ki a szinekben rejlő mágia erejét, irányítsd Te a sorsod az öltözködéseddel

Használd ki a szinekben rejlő mágia erejét, irányítsd Te a sorsod az öltözködéseddel

Hogy sikeresen tudd sorsod irányítani, öltözz kívánságod szerint!

De hogy miért is gondoltam, hogy ez a sorozat érdekes lehet a számodra? Mert talán eddig nem is gondoltad volna, hogy mennyire is befolyásolhatod a mindennapjaidat az általad viselt színekkel! Hisz ha más lát téged, nem mindegy, hogy ő a látottak alapján mit fog gondolni Rólad ( ELSŐ BENYOMÁS!), továbbá az is minimum ennyire fontos, hogy Te magad mit látsz magadon egész nap. Mert az elme, hatalmas erővel bír!

Tehát akkor hogy mikor és miért is öltözz ezüstbe?

Ez a csodás szín, a csillogó szürke, hatalmas pozitív hangulatot képes teremteni! Ezüstözd fel magad, ha valamiért elszomorodtál, és tudd, ez a szín képes téged felvidítani, és elűzi a bánatod!


 

Igen, az ARANY, a bőség érzetét kelti. Öltözz aranyba ha, ’gazdagnak’ akarod magad érezni, vagy annak szeretnél tűnni. Ugye Te is használod az életedben, a vonzás törvényét? Akkor nem is kérdéses, mit is érhetsz el ennek a színnek a tudatos használatával!

A BRONZzal, és aRÉZzel ugyanezt a hatást érheted el.

Az INDIGÓ szín, a kéknek egy sötétebb árnyalata, és külön említésre érdemes! Ez a mélykék szín, a természetes, tudatalatti bölcsességedet, intuíciódat képes erősíteni. Érdemes tehát gyakran viselni magadon ezt a színt! Ha nagy döntéseket kell hoznod, mindig legyen rajtad indigó. Figyelj arra is, hogy a szemed mindig lássa ezt a színt magadon, ne csak rejtve használd segítségül!

A LILA szín, a kreativitásod serkenti, képzelőerődnek tud jó nagy löketet ad. Továbbá elégedettséget is képes életedbe hozni!
Tehát ha inspirációra van szükséged, vagy úgy érzed, ez nem a Te napod, akkor segíts magadon, és öltözz lilába.

A FEKETE egy erős, karakteres, jó szín. Akkor viseld, ha erősebbnek akarod mutatni magad, de rejtőzködő módon. Használd akkor, ha el akarod rejteni korlátaidat! Hiszen nem kell hogy mások észrevegyék rajtad, ha néha-néha gyengébbnek is érzed magad. Vértezd fel magad egy fekete táskával, ruhával, lábbelivel, fesd ki a körmöd ezzel a lakkoddal.

És a NARANCSSÁRGA szín. Nemcsak a zöld szín az, ami vonzza az anyagi javakat. Amikor anyagi dolgokban hozol fontos döntést, és azt akarod, hogy neked kedvezzen annak kimenetele, legyen rajtad valami narancs! Táska, telefontok, toll, vagy a sminkedben, körmeiden legyen hangsúlyos! Továbbá van ennek a színnek még egy tipikus hatása, még pedig hogy: felpörget Ha fáradt vagy, de menni kell, mert valahol meg kell jelenned, meríts ebből a színből energiát és indulhat a móka.

A ZÖLD, a bőség színe. A pénz színe is zöld, ezért akkor viseld, ha jól akarsz bánni az anyagiakkal. Ha egy ingatlanod, autód, valamilyen értéked eladása a célod, azt akarva, hogy a legtöbbet kaphasd érte; vagy ha szívesen játszol szerencsejátékot, akkor is a zöld színt hívd segítségül. Zöld lakkozott köröm, zöld toll, zöld gyűrű, zöld kiegészítők.
Sikerességednek csak a fantáziád szabhat határt!!

A BARNA, egy meleg, kellemes szín. Főként akkor viseld, ha elhagyatottnak érzed magad, amikor stabilitásra, és biztonságra van szükséged. Egy lelki mankó! Vértezd fel magad meleg barna színekkel, és csábulj el egy csésze forró csokira, hogy tested lelked is átmelegedjen!

Akármennyire is egy szuper erős nőnek érzed magad, neked is vannak olyan napjaid az életedben, amikor Rád is rád fér egy kis támogatás! Ezeken a napokon öltözz PIROSba! Legyen a táskád, lábbelid, vagy a telefontokod színe, lakkozd ki a körmöd, használj tűzpiros rúzst. Mert ez a szín felturbóz, megsokszorozza kisugárzásod! Ha erősebbnek akarod érezni magad, vagy szomorú vagy és öntudatosabbnak kellene tűnnöd, sose feledkezz meg használni a pirosat, és higgy a segítségében.

A KÉK szín az igazság és a jó kommunikáció színe! Ha egy fontos megbeszélésre kell menned, de izgulsz, és azt akarod, hogy tökéletesen toppon legyél a szavak rengetegében, vagy olyan szituációban, amikor a saját igazad akarod erősíteni, akkor öltözz kékbe!! Vedd elő az ilyen színű kiegészítőidet, viselj kék ruhát, cipőt, táskát, és/vagy lakkozd a körmeid kékre.
A következő szín az utóbbi pár évben divatos is lett, és egy igazi szuper nyári szín is. Télen, „csakazértis!” kimondottan ajánlott viselni. Történnek olyan dolgok az életben amik tőlünk függetlenek, de hatással vannak ránk, és szomorúvá tesznek…

Na ekkor válaszd a gardróbodból a SÁRGA cuccaid! Ruha, táska, cipő, stb… Vagy lakkozd ki a körmeid sárgára, és higgy abban, hogy a bánatod köddé válik! És ez a szín nem csak képes felvidítani, de aznap bármi lehetségessé válik az életedben.

A RÓZSASZÍN megnyugtat, és szeretet üzemmódba kapcsol. Öltözz rózsaszínbe, legyen az a táskád, lábbelid vagy a telefonvédőd. Használd ezt a színű rúzsod, vagy/és lakkozd ki a körmöd pinkre, és hidd el, segíteni fog Téged ez a szín abban, hogy a kapcsolatteremtő képességed felturbózd!

Tags: No tags