Mindennapi mágikus szavaink

Vannak olyan szavaink, melyek mágikus energiával bírnak! Ne ijedj meg, nem kell megtanulnod a boszorkánynyelvet, mert ezeket a szavakat mindennap kimondod magyarul.
Érdemes viszont ezeket a szavakat tudatosan használnod, mert fülünkön keresztül képesek megváltoztatni testi-lelki folyamatainkat!

Ezeknek a szavaknak köszönhetően elégedettebbnek, fontosabbnak, értékesebbnek érezheted magad, ráadásul boldogabbá teheted a környezetedet is.
Használd ezentúl tudatosan a következő szavakat, és hidd el rövid időn belül érzékelni fogod a változást!


KÖSZÖNÖM

Ha étteremben vacsorázol, megköszönöd a pincérnek a felszolgálást. De vajon mikor otthon vagy és a párod készít neked egy italt, vagy egy kávét, vagy ha csak elmosogat azt megszoktad köszönni? Ha őszinte a válaszod, akkor kiderülhet, hogy ezeket a gesztusokat természetesen kezeled, főleg ha már régebb ideje éltek együtt. Pedig ha hálás tudsz lenni a legapróbb cselekedetekért is, Te magad is gyakrabban fogod ezt párodtól hallani.

KÉRLEK

Add ide, tedd oda, és stb. Ezek mind felszólító mondatok. De ha hozzáteszed a kérlek szavacskát is, akkor ennek az apró kis varázsszónak köszönhetően, azonnal kéréssé varázsolódnak mondataid. Innentől kezdve egyenrangú felekké váltok a párbeszédetekben, mindegy hogy a pároddal, a gyerekeddel,a beosztottaddal vagy a főnököddel társalogsz. A kérlek varázsigés mondatokkal pedig sokkal szívesebben teljesít mindenki!

ÖRÜLÖK

Mint a félig telt pohár sztori. Leggyakrabban mindenki azt veszi észre, hogy nincs tele az a pohár. Pedig félig mégiscsak tele van! Az öröm is ilyen. Inkább a rossz dolgokra figyelünk fel, és mondjuk el ha a barátainkkal beszélgetünk. Ha valami örömmel tölt el, fogalmazd meg magadban, mosolyogj, és már ettől szebb lesz a napod. Ha pedig megosztod a boldogságod a környezeteddel, vagy a pároddal, hidd el, másoknak is szerezhetsz örömöt.

ELNÉZÉST

Valamit elfelejtettél megvenni amire megkért a párod? Vagy elkéstél egy megbeszélésről? Ne kezdj el terelni, vagy másokat okolni a kialakult helyzetért. Sokkal többet érsz el, ha szívből elnézést kérsz partneredtől. Az ilyen szituációk akár maradandó tüskét is hagyhatnak, jobb ezt már az elején átformálni.

SZERETLEK

Ritkán mondjuk ki ezt a szót párunknak, gyermekünknek, szüleinknek pedig ez a szó nagy erővel bír. Ha nem is mondod minden nap, mert nem szeretnéd, hogy jelentését veszítse, akkor is figyelj oda, és mond ki néha, mert jól esik hallani! A szeretet falakat dönt le, a szeretet épít és gyógyít, használd hát bölcsen ezt a szót, és megérted mágikus erejét!

BOCSÁNAT

Ez a legerősebb mágia szó, ha belátod, hogy helytelenül cselekedtél és kész vagy vállalni a felelősséget a tetteidért. Igen, néha nagyon nehéz bocsánatot kérni, de ha ezt szívből képes vagy megtenni, akkor egy új esélyt kapsz a sorostól, és egy kis szerencsével tiszta lappal indíthatsz!

Shopping Basket