frabato-magus-magic-book-02

Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?

Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?

Szűz-Mérleg

Ha Szeptember 19. és 25. között születtél, akkor Te is a Szűz-Mérleg jegy szülötte vagy!

A Szűz jegynek az általánosan meghatározott időszaka augusztus 23 és szeptember 22 között van, és azt, aki szeptember 23-án látta meg a napvilágot már a Mérleg jegy szülöttjének tartják. De természetesen ezek a dátumok egyáltalán nem kőbe vésett adatok. Biztos te is sokszor elgondolkodtál már ezen, mert nem egyértelmű számodra sem, hogy akkor mi is a te asztrológiai jegyed.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással volt rád születésed pillanatában az, hogy a kommunikáció bolygója a Merkúr, mely a Szüzet vezérli és a szerelem bolygója, a Vénusz mely a Mérleget vezérli egyszerre volt jelen születésed pillanatában?

Ha e két horoszkópjegy váltó napjaiban születtél, akkor az biztosan elmondható rólad, hogy megvan benned a Szűz racionális világlátása, és a Mérleg kreatív és szociális tulajdonságai?


Mi mondható még el a Szűz-Mérleg  kevert jegyben születettről?

Az Szűz-Mérleg jegyváltó napok szülöttjeként mindig tisztában vagy a legfrissebb trendekkel, mindent imádsz, ami a szépséggel kapcsolatos, és ebbe az emberek, a művészet és a természet is beletartozik. Nagyon igyekszel, hogy mind külső megjelenésed, mind az otthonod szép, esztétikus legyen, de vigyázz, hogy ne válj felületessé!

Szerencsére egyáltalán nem mondható el rólad, hogy felületes lennél! Mindig komolyan, analitikus gondolkodással járod végig a dolgokat, a munkádat nagyon komolyan veszed, és ennek a szépségét is nagyra értékeled.

Szereted a szép dolgokat, a művészetet, és megjelenéseddel gyakran nyűgözöd le a környezeted, hiszen te magad is harmóniát árasztasz.  Vigyázz azzal, hogy a szépség keresése közben sose válj felületessé. Gyakran sokat vállalsz, és emiatt néha ideges vagy.

Munkádban mindig a tökéletességre törekszel, ez viszont gyakran okoz nálad belső feszültséget, hiszen szeretnél mindig mindenkinek megfelelni.

Az életedben szükséged van a rendre, és arra, hogy a dolgok mindig gördülékenyen menjenek körülötted. A gondos tervezéssel elkerülheted, hogy a dolgok összetorlódjanak, így az efölötti idegeskedéstől is megkímélheted magad.

Légy óvatos, nehogy túlságosan lekössön a látszat, és ne költs túl sok pénzt a materiális javak felhalmozására! Próbálj inkább a dolgok spirituális oldalára koncentrálni!

Tags: No tags