Tarot játék 2015. november 19.

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.
Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

kép forrása: annestokes.com  pakli: annestokes tarot pakli

Választott lapod üzenete:
a. A bolond: A bolond lapja mindig egy új kezdetet jelöl, és sok esetben egy új otthonba költözést, vagy új munkát jelent. Ha ezt a lapot húztad, akkor az is lehet, hogy újra elkezdtél randizni valakivel. Ez a lap nem csupán változást jelöl, hanem megújulást, előre mozdulást, új energiákat mutat. Ez a lap nem másokat mutat, hanem önmagadat. Az jelzi, hogy az életed valamely területén visszaérkeztél a kiindulópontra, a nullára, legyen az a karriered, szerelmi életed, intellektuális törekvésed. Elölről kezdeni mindig kissé frusztráló, most mégis úgy érzed szabad vagy, felfrissültél, és új esélyt kaptál. Nem baj, ha még nem tudod pontosan merre indulj, a Bolond lapjának épp ez a lényege, élvezd az életet, az új lehetőségeket, kihívásokat, de a naivitás csapdájába azért ne ess bele!
b. Korongok királynője: Ez a lap azt mutatja, hogy nagyon erős és dolgos ember vagy. Nagyra értékeled magad körül a rendet, legyen szó munkáról, háztartásról, vagy a gyermeked viselkedéséről. Minden megteszel azért, hogy a családodnak közvetítsd azt az értékrendet, amiben hiszel, és elvárod a körülötted élőktől azt, hogy értékeljék, mennyi mindent teszel értük. Nehezen tudsz azonosulni a különbözőséggel, a furcsasággal, a szabálytalansággal. Elveiddel néha nagyon nagy terhet raksz szeretteidre, mert a te értékrended nem mindig tükrözi az ő meggyőződésüket. Különösen figyelj oda gyermekedre (ha van), mert sokkal magasabb elvárásokat támasztasz iránta, mint gondolnád! Néha a szeretteid úgy érzik, melletted nem tudnak önmaguk lenni, és erre figyelmeztet téged ez a lap!
c. Botok 9: Ez a lap azt mutatja, hogy eléred a célod, amiért már olyan régóta küzdöttél. Úgy érzed azonban, hogy amíg ezt végigcsinálod nagyon körültekintőnek és óvatosnak kell lenned, és még az is lehet, hogy ezen a ponton egy kissé paranoiássá válsz. Nem hiszel benne, hogy amit most beleteszel ebbe, az a későbbiekben megtérül. Pedig hidd el meg fog térülni! Ezt a lapot általában olyan személyek húzzák, akik nagyon nehezen fogadnak el másoktól segítséget, pl. olyan kimerült anyák, akik senkire nem bízzák gyermeküket, még az apukára sem szívesen, vagy olyan igazgatók, akik nem merik másra osztani a legfontosabb feladatokat. Ez a lap ennek következményeivel nem foglalkozik, csupán azt mutatja, hogy van még energiád ahhoz, hogy véghezvidd, amibe belekezdtél.

Shopping Basket