frabato-magus-cards-07

Tarot játék 2015. október 1.

Tarot játék 2015. október 1.

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.
Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!


Választott lapod üzenete:
1. Zombi: Mostanában divatba jöttek a zombik, ahogyan a vámpírok is: ha bekapcsolod a TV-t biztosan adnak egy filmet a témában. Ám a zombik nem csupán kultúránk vicces és furcsa alakjai. Hagyományosan az afrikai és haiti woodoo valláshoz köthetők. A zombik okkal feltámasztott holt testek. Azt szimbolizálják, hogy lelkünk és tudatalattink testünk csapdájában él. És hogy mit üzen neked ez a lap? Lehet, hogy túl sok mindent akarsz elméddel irányítani, és csak kevés teret engedsz az érzelmek szabad áramlásának? Olyan párt választasz mindig, akit irányíthatsz és kedvedre átformálhatsz? Vagy épp ellenkezőleg, ugyanezt engeded meg a párodnak? Ha nem élsz igaz életet, akkor ideje megkérdezned magadtól, miért, és hogyan változtathatnál ezen?
2. Az üst: A boszorkányokat általában úgy ábrázolják, hogy egy forrongó-füstölő üstöt kevergetnek, s az üsthöz adják a négy elemet. Ha ezt a lapot választottad, az arra hívja fel a figyelmedet, hogy mindenféle technikát és variációt próbálj ki, hogy ügyedben a legjobb eredményt érhesd el. Nem szabad most mindent egy lapra feltenned! Miért járnál csak egy utat, amikor számtalan lehetőség nyílik meg előtted, melyeket most megtapasztalhatsz és ki is élvezhetsz? Találd meg a saját utadat, mely során valami újat alkothatsz, amellyel változtathatsz eddigi életeden. Az üst azt szimbolizálja, hogy mindig van lehetőség a változásra, a megújulásra, és leginkább akkor, amikor nyomás alatt vagyunk. Ha elég rugalmas vagy, akkor a negatív nyomást is sokkal jobban fogod viselni!
3. Megbocsátás: Halloween hava remek lehetőség, hogy megálljunk egy pillanatra, és végiggondoljuk, milyen súlyok nehezednek ránk, és melyek azok a terhek, amiket nem szeretnénk tovább cipelni. Ezek a terhek elsősorban megkopott kapcsolatainkra, régi sérelmeinkre vonatkoznak, másrészt negatív érzéseinkre mások iránt, vagy olyan hibáinkra, melyeket nem bántunk meg. Azt mondják, a bocsánatkérés nagy dolog, de a megbocsájtás annál még sokkal nagyobb. A neheztelés valódi méreg. Bár mindenkiben kavarog a bosszúvágy, ezt az érzést azonban megbocsátássá kell kovácsolni, és saját jó közérzetünk és energiaszintünk érdekében el kell engedni! Ha ezt a lapot húztad, gondold át, kinek kell megbocsátanod!

Tags: No tags