frabato-magus-magic-places-01

Válassz, hova utaznál, és elárulok valamit rólad

Válassz, hova utaznál, és elárulok valamit rólad

Hova utaznál a legszívesebben? Hol tudnál a leginkább feltöltődni?

Vagy akár az egész életedet leélni? Nézd meg jól a képeket, képzeld oda magad, és dönts jó érzésed szerint. Ha döntöttél, görgess lejjebb, és megtudatod, mit jelent az általad választott kép.

 

1. kép: Az elfogadás képét választottad. 
A békességet,  a természetes szépséget és a nyugalmat részesíted előnyben. Az utat is tudod értékelni, nemcsak a végcélt. Nagyon könnyen adod át magad az eseményeknek. Az energiákat mindig stabilan megtartod magad körül, és kerülöd a felesleges drámákat.

2. kép: Az izgalmat választottad.
Mindig a jövőn jár az eszed. Nagyon impulzív vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni, de ezekből mindig levonod a megfelelő tanulságot. Lázadó típus vagy, de csak annyira, hogy mások csodálattal és elismeréssel tekintenek rád. Soha nem pazarolod felesleges dolgokra az idődet.

3. kép:  A privát szférát választottad. 
Ez azt jelenti, hogyha elmész valahová, egy buliba, utazásra, akkor inkább egyedül szeretsz menni, mert nincs kedved senkit szórakoztatni. Szereted a barátaidat, de szükséged van a személyes térre, mert csak így tudsz töltődni. Nagyon jól elvagy egyedül is.

4. kép:  A szabadság útját választottad. 
Rengeteg térre van szükséged, és mindig a saját utadat akarod járni, mely nagyon fontos a számodra. Ha valamilyen probléma adódik, te vagy az a típusú ember, aki először többféle megoldást keres, és csak az után ugrik bele a dolgokba. Nagyon kitartó típus vagy, de figyelj arra is, hogy élvezd az életet.

5. kép: Vibráló vagy és élettel teli.
Folyamatosan szükséged van az izgalomra. Az unalom a legfőbb ellenséged, így mindig keresed a kalandot, és új dolgokat szeretnél tanulni. A tanulás és a dolgok megkérdőjelezése az életed.

6. kép: A magány képét választottad. 
A csend, és a befelé fordulás áll közel a szívedhez. Szívesen töltöd legjobb barátoddal az idődet, és nem igazán keresel új barátokat. Mély gondolkodású ember vagy, aki szeret a dolgok mögé nézni, és megérteni azokat. Befogadod az új dolgokat, és az élethosszig tartó tanulás a te utad.

Tags: No tags