Tarot játék 2015 szeptember 24

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.
Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!
 


kép forrása: Tarot Illuminnati  pakli: Tarot Illuminati pakli

Választott lapod üzenete:
I. Kelyhek 3:  Ez a lap a barátságot és a kollegiális viszonyt jelöli, harmonikus kapcsolatokat mutat. Olyan időszak jön most, amikor szívesen segítesz másoknak, ami viszont azt is eredményezi, hogy mások is szívesen segítenek majd neked. Ez a lap a valódi barátságról szól, lehetnek iskolai barátot, munkahelyen megismert barátok, csak nők, vagy csak férfiak, ami biztos, hogy van egy láthatatlan szál, mely összeköti ezeket az embereket. ebben az időszakban minőségi időt tudsz tölteni a barátaiddal, akikkel nyugodtan elengedheted magad, és valódi önmagad adhatod. Valamilyen külön ünneplésre is alkalmad lesz barátaiddal. Ez lehet gyermekszületés, házasság, eljegyzés, születésnap. Évezd ki ezt a boldog és gondtalan időszakot, és meríts belőle sok-sok erőt!
II. A Csillag: A csillag lapja új reményt és hitet jelent, egy olyan időszakot, mely során az Univerzum áldását élvezhetjük. A bátorság, kiteljesedés, és inspiráció mind megjelennek most az életedben. Egy olyan életszakaszba lépsz, mely tele van nyugodt energiákkal, mentális stabilitással. Jobban fogod érteni a saját és mások érzéseit. Ez a lap azt sugallja, hogy bízz hosszú távon az Univerzumban. Egy jobb jövő vár rád, ám ahhoz, hogy ezt elérd, bíznod kell benne, hogy teljesülhet, és hogy lehetséges. A Csillag lapja a személyes fejlődés lapja is, így ha ezt a lapot választottad légy nyitott az új lehetőségekre. Hallgass belső hangodra. Most alakítod, formálod magad, most válasz a régiből valami teljesen újjá. Végre képes leszel arra, hogy értékeld önmagad, és ez egy hatalmas lépés!
III. A Remete: Ez a lap azt jelzi, hogy olyan időszak van most az életedben,a mikor befelé fordulsz, és bensődben keresed a válaszokat. Szeretnéd megérteni a dolgok miértjét, nem csak a felszínt kapirgálni. Vannak olyan időszakok az életben, amikor mindent megkérdőjelezünk magunk körül, és most te éppen ebben vagy benne, mert tudod, hogy az életnek van egy mélyebb értelme is. Ez a keresés általában magányosan zajlik, mivel a válasz nem a külső világban, hanem bennünk lakozik. A remete lapja tehát egy olyan időszakot jelöl, amikor szívesen vonulsz vissza a világ elől. Meditációval, elmélyedéssel, önvizsgálattal átértékeled személyes céljaidat, és teljesen más irányba indulsz majd, mint amerre eddig tartottál. Sokkal spirituálisabban éled meg az életed, ezért más dolgok válnak fontossá.

Shopping Basket