Tarot játék 2015. augusztus 13.

Gondold át az elmúlt napok eseményeit, és fogalmazz meg magadban ezek alapján egy kérdésed! Ha tökéletesen meg tudtad fogalmazni, válassz egy lapot a 3 közül.
Ne siess, nyugi! Minél nyugodtabb körülményeket tudsz erre az alkalomra teremteni magadnak, annál pontosabb, személyre szabottabb üzenetet tudsz kapni.  Görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap.

 
Választott lapod üzenete:
A. Korongok 10: Ez egy nagyon jó jel arra, hogy a kihívások és akadályok ellenére végül sikerül elérned a célod. Ez lehet előléptetés, biztosabb anyagi helyzet, vagy egy hosszú távú kapcsolat. Ez egyike azoknak a lapoknak, melyek azt mutatják, hogy végül minden a helyére kerül, és büszke lehetsz arra, amit elértél.  Ez a lap azt is mutatja, hogy családod, sőt a tágabb család is nagyon fontos a számodra. Velük biztonságban és kellemesen érzed magad. Most, hogy tényleg minden a helyére került már csak arra kell odafigyelned, hogyan tartsd fent ezt az ideális állapotot. Ezen bizony folyamatosan dolgoznod kell majd a jövőben, hogy mind saját magad, mind pedig családtagjaid számára biztonságos és szeretetteljes környezetet nyújthass. Megéri!
B. Kardok apródja: Ez a lap azt mutatja, hogy lélekben nagyon fiatal és lendületes vagy, tele vagy tervekkel. Új úton szeretnél járni, és ez még a kezdeti lelkesedésfázisa. Az is elég egyértelmű, hogy terveiddel, döntéseddel a környezetedben nem mindenki van kibékülve. Ez a lap azt jelzi, zöld utat kaptál, de meg kell próbálnod olyan emberekkel szövetségre lépni, akik támogatnak terveidben, döntéseidben. Fontos, hogy találj magadnak egy olyan társat, aki megért, és segít, mert ha épp párodnál falakba ütközöl, akkor nagyon magányosnak és elkeseredettnek érezheted magad. Olyan társat válassz, aki hagyja, hogy kibontakozzon személyiséged, hogy kifejezd magad. Ez a lap a kommunikációról is szól, és arra ösztönöz, hogy új ötleteidet, gondolataidat mindig oszd meg valakivel, akinek számít a véleménye!
C. Kelyhek királynője: Ha ezt a lapot választottad, akkor jelet kaptál arra, hogy itt az ideje segítő kezet nyújtanod másoknak, együtt érezned másokkal. Leginkább érzelmi támogatásról van szó, semmilyen racionális gondolkodásra, fizikai értelemben vett segítségnyújtásra nem lesz most szükség. A kelyhek királynője az édesanyát szimbolizálja, és azokon, akik most segítségre szorulnak neked is „anyaként” kell segítened. Oszd meg velük tudásodat, intuícióddal, együttérzéseddel és tapasztalatoddal segítsd át őket a nehéz időkön. Segítséged inkább passzív formában fog megvalósulni azzal, hogy lelked kapcsolódik a szenvedő lélekhez, összetört szívhez, s úgy gyógyítja meg azt. Az odaadó melegség, törődés most elegendő lesz!

 

Shopping Basket