Tarot játék 2015. augusztus 20.

Szeretnél egy kérdésedre választ kapni?
Akkor nincs más dolgod, mint egy nyugodt, higgadt percedben ráösszpontosítanod a problémádra, és miután tökéletesen megfogalmaztad a kérdésed, válassz egy lapot! Amelyiket elsőre érezted, az a Te lapod! Görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

 
 

Választott lapod üzenete:

I: Kardok királya: Ez a lap az intellektuális erő szimbóluma. Ezért ez a lap arra figyelmeztet, hogy maradj objektív abban a helyzetben, melyben most vagy, annak érdekében, hogy a tényekre és igazságra fény derüljön.  Szükség lesz élettapasztalatodra és tanult hozzáállásodra, mert most neked kell betöltened a döntőbíró szerepét. Most ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid, és próbálj meg annyira racionális maradni, amennyire csak lehet. Próbálj meg a háttérbe húzódni, és külső megfigyelő maradni, és ne törődj azzal, ha most a felek úgy gondolják, nem vagy elég megértő, vagy azt hiszik, nem törődsz velük.  Ebben a helyzetben ez a távolságtartó viselkedés a legjobb, amit tehetsz. Ahhoz, hogy most jó döntést hozhass, kicsit háttérbe kell szorítanod a szívedet,  és hideg fejjel kell döntened.

II: Korongok 9: Ez a lap azt mutatja, hogy eljutottál egy olyan pontra, ahonnan magabiztosan, függetlenül és szabadon tekinthetsz a világra. Sikert értél el, amiért megdolgoztál, és most kiélvezheted a pénzt, szabadidőt és szórakozást, amit a siker nyújt neked. A bonyodalmak véget értek, és a kemény munkád meghozta gyümölcsét. Eddig mindent nagyon fegyelmezetten és összeszedetten csináltál, így hát itt az ideje annak, hogy lazíts, és élvezd azt az életet, amit te magad, a két kezeddel teremtettél meg! Az is lehet, hogy még nem értél el a célvonalig, így folytatod az önmegtartóztatást, és keményen haladsz előre. Ebben az esetben ez a lap azt jelzi, hogy hamarosan célba érsz, ezért cselekedj úgy, ahogy eddig is tetted, mert hamarosan számodra is eljön a felhőtlen lazítás ideje!

III: Kelyhek lovagja: Ez a lap általában egy hírnök, és azt a hírt hozza, hogy hamarosan valaki, vagy valami megérkezik az életedbe, mely érzelmileg pozitívan hat majd rád. Ez nagyon magas energiaszintet eredményez majd, és erős érzelmeket generál. Ez az új élethelyzet a semmiből érkezik, nagyon váratlanul ér téged, de nem kell félned tőle, mert csak az előnyeit fogod élvezni, melegséggel, barátsággal, szeretettel, jó érzésekkel tölt el, és ezeket az érzéseket szívesen osztod majd meg a körülötted élőkkel. A fizikai találkozáson felül a Kelyhek lovagja azt a bölcsességet is jelképezi, melyre álmaink útján teszünk szert, mely segít túllendülnünk az akadályokon. Arra figyelmeztet, hogy álmainkat, fantáziavilágunkat valóra kell váltanunk, és a kreativitást, képzeletet kell tettekbe ültetnünk.
 

 

Shopping Basket