Tarot játék 2015. augusztus 27.

Szeretnél egy kérdésedre választ kapni?
Akkor nincs más dolgod, mint egy nyugodt, higgadt percedben ráösszpontosítanod a problémádra, és miután tökéletesen megfogalmaztad a kérdésed, válassz egy lapot! Amelyiket elsőre érezted, az a Te lapod! Görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

 

 

Választott lapod üzenete:
1. Az Ördög: Az ördög egy olyan belső erő, mely mindnyájunkban megtalálható. Ez az a csalóka érzés, amikor úgy gondoljuk, a körülmények áldozatai vagyunk, és kicsúszott a kezünkből az irányítás. Ha ezt a lapot választottad, tedd fel magadnak a kérdést, hogy életed mely területein érzed úgy, hogy korlátok közé vagy szorítva? Lehet, hogy az csak egy illúzió, hogy az események irányítanak téged, miközben te magad idézted elő saját börtönöd, tehetetlenséged. A reménytelenség érzését kíséri az ördög lapja. Pesszimista vagy, a legrosszabbtól tartasz, és ez az, ami visszatart. Saját erődből megszabadulhatsz ezektől a láncoktól! Gondold végig, hogy milyen gondolatok és tettek azok, amik megakadályozzák, hogy újra szabad, és optimista légy, és dolgozz ezeken, mert csak rajtad múlik
2. Botok 6: Ez az elismerés lapja. Nemrég elérted egy célodat, melyért most megkapod azt az elismerést, amit megérdemelsz. Ez lehet egy vállveregetés, de akár valamilyen szakmai díj, oklevél, kitűntetés is. Ez megnöveli az önbizalmad, és erőt ad ahhoz, hogy tovább járd az utadat. Sikerült leküzdened minden akadályt, így most tényleg nyugodtan tündökölhetsz. A botok 6 egy pozitív megerősítés, higgy abban aki vagy, és higgy abban, amit csinálsz. Ne hagyd, hogy a félelem beárnyékolja a sikert, légy büszke arra, amit elértél, és nyugodtan járj emelt fővel akkor is, ha tudod, hogy mások figyelnek! Oszd meg másokkal a sikeredhez vezető utat, mert így segíthetsz nekik is abban, hogy elérjék saját céljaikat. Csak arra vigyázz, hogy a sikerben is tudj szerény maradni!
3. Korongok Apródja: Ez a lap az álmok lapja, és azt jelképezi, hogyan válthatók valóra álmaink. Épp egy projekt kellős közepén jársz legyen az hobbi, munka, vagy bármi más, és rengeteg lelkesedést mutat ez a lap, bár a beteljesülést, megvalósulást még nem jelzi, csupán a motivációt és az energiákat. Arra ösztönöz, hogy tedd helyre a dolgokat, tervezz meg mindent ezzel az üggyel kapcsolatban, hogy az álmod valóra válhasson. Maradj két lábbal a földön, fókuszálj a célra, és ne hagyd, hogy új ötletek, vagy a részletek eltereljék a figyelmedet a célról. Ez az az időszak, amikor érdemes intuícióidat kicsit háttérbe szorítanod, mert a józan ész és a logikus gondolkodás fog elvezetni téged ebben az esetben a megoldáshoz és a sikerhez.

Shopping Basket