Tarot játék 2015. augusztus 6.

Gondold át az elmúlt napok eseményeit, és fogalmazz meg magadban ezek alapján egy kérdésed! Ha tökéletesen meg tudtad fogalmazni, válassz egy lapot a 3 közül.
Ne siess, nyugi! Minél nyugodtabb körülményeket tudsz erre az alkalomra teremteni magadnak, annál pontosabb, személyre szabottabb üzenetet tudsz kapni.  Görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap.

Választott lapod üzenete:
1. Korongok lovagja: Nagyon jó úton haladsz céljaid elérése felé. Ez a lap azt mutatja, hogy mindig is aprólékos voltál minden feladattal, és pontosan megterveztél mindent.  Ezt a lapot vedd pozitív megerősítésként, mert jó úton jársz, lelkiismeretes, odaadó, pontos és precíz munkád szép lassan el fog vezetni a célhoz. Ha mostanában felvettél valakit a cégedbe, új kollégát kaptál, vagy bejárónőt, bébiszittert fogadtál fel, akkor ez a lap azt mutatja, hogy sikerült kifognod egy hozzád hasonlóan maximalista embert, aki kifogástalanul végzi majd el a feladatait. Eddigi rutinodon, munkamódszereiden egyáltalán ne változtass, mert mindent remekül csinálsz! Nem kell és nem is szabad most kockázatot vállalnod, amikor már ilyen közel vagy a célhoz!
2. Botok apródja: Ha ezt a lapot választottad, akkor rengeteg a kreatív energia benned, ami csak arra vár, hogy végre a felszínre törhessen, de az is lehet, hogy egy új életszakasz küszöbén állsz. Ez a lap azt a kreatív szikrát jelzi, ami hirtelen kipattan az ember fejéből, és egy új útra állítja. Hallgass belső megérzéseidre, és kövesd ösztöneidet, még akkor is, ha úgy érzed egyedül vagy az ötleteddel. Kitartással az ötletedet valóra válthatod! Ne légy türelmetlen, mert azzal megriasztasz másokat, de pozitív hozzáállásodra, lelkesedésedre nagyon nagy szükség van! Élvezed azt a szabadságot, amivel álmodon dolgozol, de érdemes összefognod valakivel, aki reálisabban látja a dolgokat, és rá hagyatkozni a projekt tervezésével, és az ezzel kapcsolatos kevésbé kreatív dolgok intézésével.
3. Kardok királynője: Ez a lap arra ösztönöz, hogy légy bátor és merész tetteidben. Rendkívül kreatív vagy, tele energiával, és mindig nagyon jól megérzed, milyen irányba kell haladnod. Optimista vagy, magabiztos, tele ötletekkel, amiket ideje másokkal is megosztanod. Legyél bátor, mert hitelesen tudod közvetíteni akaratodat, terveidet. Benned megvan mindaz a kisugárzás, nyitottság, amiről mások csak álmodoznak. Téged mindenki nagyon szeret, az emberek adnak a véleményedre, és szeretnek a társaságodban lenni. Nem kell féléknek lenned, te nem csak baráti körödben tudsz osztatlan sikert aratni! Itt az ideje, hogy szakmai életedet is helyre tedd, mert vonzó személyiséged át fog segíteni minden akadályon. Élj azzal a lehetőséggel, ami most tálcán kínálkozik!

 

 

 

 

Shopping Basket