frabato-magus-cards-04

Tarot játék 2015. július 30.

Tarot játék 2015. július 30.

Tarot játék 2015. július 30.
Picit állj meg, és hagyj magadra egy kis időt!  Gondold át az elmúlt napok eseményeit, majd fogalmazz meg magadban egy kérdésed. Válassz egy lapot a három közül. Ne hezitálj, hallgass az első megérzésedre, azt válaszd, az a Te lapod! 


 
Választott lapod üzenete:
a. Kardok lovagja: Ha egy ötlet megszállottai vagyunk, és nagyon szeretnénk, hogy ez az ötlet megvalósuljon, akkor gyakran annyira elvakít minket a megvalósulás iránti vágy, hogy egyszerűen észre sem vesszük a nehézségeket, és nem figyelünk oda tetteink következményeire. A kardok lovagja azt mutatja, hogy rendíthetetlenül törsz előre minden akadályon át célod elérése felé, és nem törődsz senkivel és semmivel, ami az utadba kerül. A helyzet pozitív oldala, hogy nagyon elszántan küzdesz, ambiciózus vagy, és van elég akaraterőd. A negatív oldal viszont, hogy rengeteg embert megbántasz magad körül, és elvakultságodban véletlenül veszélyes területre tévedhetsz minden előkészület és tervezés nélkül. Légy óvatos!
b. Kelyhek apródja: Ez a lap egy kreatív projekt kezdetét jelzi. A kreatív energiák egyszer csak teljesen elöntenek, és ezt érdemes lesz kiélvezned. A tudattalan elméd is jelzéseket küld most neked álmaidon keresztül, vagy olyan formában, hogy találkozol számodra jelentős emberekkel, akik hatással vannak/lesznek az életedre. Az üzenet számodra az, hogy légy nyitott a váratlan, olykor bizarr dolgokra, és ne zárd el kreatív tudatod csak azért mert valami nem tűnik racionálisnak. A kelyhek apródja azt is jelzi, hogy nagyon erősek az intuícióid, és tudattalan elméd folyamatosan üzen tudatos elmédnek. Ragadd meg az alkalmat, és bízz az ösztöneidben, mert most biztosra veheted, hogy jót súgnak neked.
c. Korongok 5: Ez a lap azt mutatja, hogy jelentős anyagi veszteség ért az elmúlt időszakban. Ez a lap a balszerencse több vetületét is mutatja, anyagi veszteséget, állandósult szegénységet, betegséget, munkanélküliséget, vagy a magányt. Ha mostanában bármilyen veszteség ért, tudnod kell, hogy vannak körülötted olyan emberek, akik segíteni szeretnének. Mindig van megoldás és kiút, ezért nyisd ki a szemed, és lásd meg a segítő kezet, vagy hunyd be a szemed, és hagyd, hogy bensőd irányítson. Általában anyagi nehézségeidet saját érzelmeid okozzák- a kapzsiság okozza az anyagi veszteséget, a szorongás miatt hibázol, a birtoklási vágy magányhoz vezet. Próbáld meg elengedni rossz érzéseidet, hogy életed egyenesbe kerüljön!

 

Tags: No tags