Tudd meg a 11-es, 22-es mesterszámok és a 33-as mesterek száma üzeneteinek titkát!

Tudd meg van-e 11-es, 22-es mesterszámod, vagy te magad vagy a ritka 33-as Mesterek száma! Feltárul a 11-es, 22-as, 33-as számjegyek számmisztikai titkai!

Amikor ezek a különleges számok megjelennek az életedben, annak üzenettartalma is van. És bárhol, bármikor megérkezhet hozzád. Például, folyton 11:11-kor nézel az órára. Talán ez valami jel lehet számodra? Állj meg, és éld meg saját magad különlegességét, élvezd ki életed különleges pillanatait, és meg fogod érteni az Univerzum üzeneteit!

Aki 11-én vagy 22-én született, az biztosan különleges képességekkel rendelkezik! Akinek a nevében bukkannak fel ezek a számok, azoknak az a feladata, hogy megtalálják önmagukban a különlegest és kifejlesszék ezeket a tulajdonságokat. Akinek pedig felbukkan a numeroszkópjában a 33-as szám, az nagyon szerencsés az életben!

Az egyik legérdekesebb és legkevésbé feltárt területe is a Számmisztika világának, a mesterszámok. Ők azok: 11, 22 és  a 33-as pedig egy igazi mesterek száma.
Olyan, egy számjegyű számokból erednek ők, amik révén speciális hangsúlyt és figyelmet érdemelnek.

A 11, 22 és a 33 is, ismétlődő számjegyű kétjegyű számok. Talán e miatt gondolják tényként egyesek, hogy akkor logikusan, minden ilyen szám – konkrétabban a 44, 55, 66, 77, 88, 99 – egyben mesterszám is. De ez téves elmélet, nem emiatt számítanak csak ezek a számok mesterszámnak.

A 11-es számjegyet az 1-es számjegy alkotja, és kétszer, a 22-es mesterszám létét ugyan így a 2-es szám teszi lehetővé, míg a 33-as szám mesterivé válását a dupla 3-as jelenléte biztosítja! Bármely másik szám megkettőzése még nem jelenti azt, hogy automatikusan mesterszámmá is válik általa.

A 44, 55, 66 és így további számok már a „koncentrált és feltöltött energiát” jelentik a numerológiában összevetve a 45, 56, 67-tel, de ezek már NEM mesterszámok.
A három mesterszám együttesen, a megvilágosodás háromszögét jelképezi!

Más számok potenciálját is magukban hordozzák.
Magas töltöttségű energia szinttel bírnak.
Bonyolult számok, melyeket igen nehéz kezelni.
Idő, tapasztalat, érettség és nagy erőfeszítés személyiségünkbe integrálni értékeiket.


A 11-es mesterszám:
A 11-ben a békét nem a logikában, sokkal inkább a hitben találjuk meg.
Mind 3 mesterszám közül a 11 a legintuitívabb szám. Megvilágosodást, a tudatalattit, a beleérző képességet jelenti, mindenféle racionális gondolkozás mentesen, érzékenységet,  idegességet, félénkséget.

A 11-ben benne van a 2 eredendő karizma: a vezető egyéniség és az inspiráció. A 11, veleszületett kettősség száma is, mely dinamizmust és belső konfliktust teremt puszta jelenlétével is. A 11 egy olyan szám, mely ha nem összpontosíthat -fókuszálhat valamilyen megadott célra, akkor túlmutatva önmagán, félelmeket, fóbiát teremt.
A 11 a nagyszerűség és az önpusztítás vékony mezsgyéjén áll. Meg van benne a növekedés és stabilitás lehetősége, és személyes ereje az intuitív képességek és a spirituális igazság megértésén alapszik. A 11-es álmodozó.

A 22-es mesterszám:
A 22 a világot szolgálja, gyakorlati módon.
A 22-es számjegy a legerősebb a mesterszámok között. A 22 még a legambiciózusabb álmokat is képes valóra váltani. Minden szám közül potenciálisan, a legsikeresebb.
Táplálkozik a benne rejlő 11-es inspirációjából a és a 4-es számjegy praktikus természetét is hordozza. Nincsenek határai, de fegyelmezett.
A 22-es, a nagy tervek – ötletek, az idealizmus, vezetői képességek és a hatalmas önbizalom száma.  De ha nem használjuk ki eredendő lehetőségeit, a 22 elveszítheti erejét és ambícióját, hatalmas belső nyomást okozva viselőjének.

Mindkét mesterszám tulajdonosa, egy 11-es, és 22-es is, különösen fiatalabb életkorukban,erős nyomást gyakorolhatnak bárkire és mindenkire környezetükben.
Fontos, hogy egy 22-es mindig olyan célt tűzzön ki magának elérni, ami erőfeszítésébe kerül, és személyes ambícióját felül is múlja.

A 33-AS, A MESTEREK SZÁMA:
Tana: Először megértést és bölcsességet kell tanúsítani, s csak aztán lehet prédikálni másoknak!
A 33 a legbefolyásosabb szám. Ez a „mester tanító” szám a számmisztika szerint.
Önmagában egyesíti és magasabb szintre emeli a 11-est és 22-est. Ezáltal is kifejezve a 33-as lehető legteljesebb erejét.
A 33-as nélkülözi a személyes ambíciókat, sokkal inkább az emberiség spirituális felemelkedésére fordítja képességeinek jelentős energiáit.
Ami pedig különösen figyelemre méltóvá és példaértékűvé teszi  a 33-ast, az a magas szintű őszinte odaadás.

Hát ezért oly rendkívül ritka egy izzig-vérig 33-as, teljes erejében. Ezért különböztetem meg a 11-es, 22-es mesterszámoktól is!
A 33-as, a leszületés száma.

A kabbala rejti a 33-as igazi titkát. Jézus 33 éve, Dávid király 33 éves uralkodása, stb., a szabadkőműveseknél.

A 33-as szám megerősíti a 3-as számot, ami a szentháromságot és az Istennel való kapcsolatot szimbolizálja, összeadva kiadja a 6-ost, ami önmaga, a tökéletes szám!A 33-as a szabadkőművességben is lépten-nyomon előforduló szám, jelentése az illuminati, babonák és vallási dogmák nélküli teljes szellemi-lelki-testi szabadság szimbólumaként.

A 33. fokozat a valódi mesteri fokozat.

Shopping Basket