frabato-magus-constellation-01

2015 november havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

2015 november havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális, november havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.
Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!
 
2015 november havi horoszkóp előrejelzésem
 
KOS
2015 november havi horoszkóp
A KÖTELÉK MÉLYÍTÉSE
Ebben a hónapban nagyon motivált leszel a párkapcsolati kérdésekben. A Vénusz a 7. házba, a párkapcsolatok területére lép november 8.-án, melyet uralkodó bolygód, a Mars követ november 12.-én. Ha van olyan dolog a kapcsolatodban, amiért érdemes küzdened, akkor most lesz elég bátorságod hozzá. Még akkor is, ha tudod, hogy emiatt veszekedni fogsz a pároddal, a végeredmény olyan tartalmas vita lesz, mely segít elmélyíteni a kapcsolatotokat.
November 25. körül egy kommunikációs projekted teljesedik ki. Ez lehet egy könyv, vagy egy időszakos oktatás. Egy másik lehetőség, hogy végre lejár az autóhiteled. Ha ez így van, lehet, hogy úgy érzed, máris egy új autót vásárolnál. Ne tedd, mert lehet, hogy egy előnytelen szerződést kötsz meg így, inkább várj még egy hetet, mielőtt újabb hitelbe ugranál, vagy új autót vásárolnál.
A hónap vége felé kezded megkérdőjelezni saját meggyőződésed, hited. Ha ez a hit nem elégít kii teljes mértékben, akkor lehet, hogy itt az ideje felülvizsgálni. Légy őszinte magadhoz, és engedd el, azt ami már nem szolgálja az érdeked, és nem tudsz együtt rezegni vele lelki szinten.
 
BIKA
2015 november havi horoszkóp 
ÜZLET
November 2.-án a szerelmi életed különösen édes lesz. A kommunikáció sokat javít a kapcsolatodon, és bónuszként kedvesed pontosan tudja, mire van szükséged az ágyban. November 11. után kapcsolatotok új lendületet kap. Valamilyen elköteleződés várható, mely lehet egy összeköltözés, házasság, vagy akár gyermekvállalás.
Úgy döntesz, egy új üzleti partnerrel kezdesz együttműködést ebben a hónapban. November 13.-án tedd ezt hivatalossá. Novemberben a munka kapja a főszerepet. November 12.-én a Vénusz és a Mars is a 12. házba, a munka területére lép, így lesz elég lelkesedésed és ambíciód egy közös projekten dolgozni valakivel.
November 25. körül az anyagik is szerepet kapnak. Ne hozz érzelmi döntést a pénzedről. Óvakodj a hirtelen magas hozammal kecsegtető befektetésektől. Ne kérj kölcsön pénzt a barátodtól, de most a banki kölcsönt is jobb, ha messziről elkerülöd. Ne hagyd, hogy a pénzügyekkel kapcsolatos bizonytalanságod negatív irányban befolyásoljon. Bármilyen helyzetben vagy most, nem érdemes túlzottan aggódnod az anyagiak miatt. Minden meg fog oldódni!
 
IKREK
2015 november havi horoszkóp
ÚJ ELŐRELÉPÉSEK
Készülj fel komoly történésekre a szerelmi életedben! November 8.-án a Vénusz az igaz szerelem területére lép, és követi őt a Mars November 12.-én. Mivel a szerelmes bolygók ezen a területen lesznek, nem kerülheted el a végzeted, hogy kapcsolatba kerülj valaki igazán különlegessel. Ha már van kapcsolatod, akkor ismét átélheted azokat a bizonyos első szikrákat a pároddal.
Egy másik lehetőség, melyet a Vénusz és a Mars teremtenek meg, hogy nagyon szenvedélyesen ugrasz bele valamilyen kreatív projektbe. Használd ezt az energiát arra, hogy kreativitásod szárnyaljon egy olyan ötlet kapcsán, ami már régen félretettél.
Előrelépésre számíthatsz a munkahelyeden november 11. után. Egy új kolléga érkezik, vagy egy. utánra halaszd.
November 25. körül próbáld meg megélni az érzéseidet, és ne menekülj tovább előlük. Légy nyitott arra, ahogyan érzel, de ne gondold túl a dolgokat!
 
RÁK
2015 november havi horoszkóp
JÁTSSZ MÁSOKKAL
Ha egyedülálló vagy, akkor most úgy érzed, készen állsz arra, hogy erőfeszítéseket tegyél azért, hogy párra találj. A randi lehetőségek már november 2.-án körvonalazódnak, november 11. után pedig találkozhatsz egy különleges emberrel.
Ha vannak gyermekeid, egyikükről híreket kapsz. Gyermeked új lehetőségeket kap az iskolában, vagy egy iskolán kívüli tevékenységben. Támogasd őt ebben, mert a te reakciódnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint gondolnád. Novemberben az otthoni és családi ügyek jutnak a legnagyobb szerephez. November 8. után lakás szépítésbe, felújításba fogsz, és mindenből szeretnéd hozzá a legjobbat megvenni. Azért ne költs túl sokat! November 12. után az egyik rokonoddal összetűzésbe kerülsz, és végül te leszel az, aki hajlandó lesz kompromisszumot kötni..
Végül november 26. után a munkád okozza majd az igazi dilemmát. Kollégáddal, vagy beosztottaddal homlokegyenest az ellenkezőjét gondoljátok egy számodra nagyon fontos kérdésről. Ne hagyd, hogy személyes csalódottságod beárnyékoljon egy olyan munkakapcsolatot, ami eddig nagyon jól működött.
OROSZLÁN
2015 november havi horoszkóp 
VALAMI ÚJ KEZDETE
Ha költözni szeretnél, a november sok lehetőséget nyújt a nézelődéshez. Lehet, hogy hamarabb találsz megfelelő lakást, mint gondolnád, és akár már a hónap közepén. Ehhez a november 13. a legideálisabb időpont. Ha bármilyen ügyben szerződnöd kell, és teheted, ezt a napot válaszd!
Egy rövid utazásra is sor kerülhet ebben a hónapban. Kedveseddel egy hétvége erejéig kiszakadhattok a hétköznapokból, de az is lehet, hogy úgy döntesz, a testvéreddel utazol el. Ha szeretsz írni, akkor november 20. után képzeleted szárnyalni fog. A kommunikáció a gyermekeddel, vagy a pároddal drámaian javul majd ebben a hónapban.
Ha egyedülálló vagy, akkor úgy érzed, eljött a randevúk ideje. December 9.-ig sok találka vár majd rád. Az is lehetséges, hogy egyik barátoddal elkezdtek távolodni egymástól, mert ez a barátság kezd teljesen kimerülni.
November 26. után kerülj el minden fajta szerencsejátékot, mert ebben az időszakban az csak csalódáshoz vezet. Ha új párod van, ne avasd őt be túl hamar az anyagi ügyeidbe. Ha  új párod pénzt kér kölcsön tőled, szólaljon meg benned a vészcsengő, és állj arrébb, amilyen gyorsan csak lehet!
 
SZŰZ
2015 november havi horoszkóp
KEDVEZŐ ÁRAMLATOK
November 2. igazán romantikusan alakul, mivel a Vénusz és a Mars is a jegyedben lesz ezen a területen. Hozz ki ebből a legtöbbet, és vonzd be azt, akit szeretnél. Ez nem csak a szerelmi életedre lesz kihatással, próbálj meg nagyban gondolkozni. Használd ezeket az energiákat arra, hogy lenyűgözz másokat olyan helyzetekben, amikor erre szüksége lehet. Ha szükséges, most kérj fizetésemelést!
Az anyagiak november 8. után kulcsszerepet kapnak. Szerencsére úgy néz ki, december 4.-ig semmi sem gátolja majd a pénz áramlását. Sajnos november 12  után egy nagyobb kiadás is látszik, de a jó hír, hogy a pénzed legalább meglesz rá.
A családoddal való kommunikáció inspirálóan hat majd rád november 20. után. Lehet, hogy komolyan elkezdtek gondolkozni a költözésen. Ha már van folyamatban lévő ingatlan ügyed, akkor közeleg a szerződéskötés ideje.
November 25. után a szakmai ügyeiden lesz a hangsúly. Ha keményen dolgoztál eddig, jutalomra számíthatsz, egy díjra, vagy elismerésre főnöködtől.
 
MÉRLEG
2015 november havi horoszkóp
TÖRTÉNJEN, AMINEK TÖRTÉNNIE KELL
Ebben a hónapban irigylésre méltó helyzetben leszel. Nem csak szép leszel, és annak is érzed majd magad, hanem rengeteg energiád is lesz ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél. Ezt a sok jót a Marsnak és a Vénusznak köszönheted. November 8.-án a Vénusz a jegyedbe lép, és December 4.-ig ott is marad. Ez nem csak jó kedvre derít, de meg is szépülsz tőle. A szerelmi életedben is jelentős előrelépést tapasztalsz majd. Ez után, november 12.-én a Mars is a jegyedbe lép. Kétévente egyszer adódik ilyen lehetőséged, bármibe kezdesz is most bele, véghezviszed. A kérdés csak az, hogy mit szeretnél? Ha ezt sikerül megválaszolnod, semmi sem állíthat meg abban, hogy elérd. A Mars egészen január 3.- ig segít majd mindenben.
Egy új anyagi lehetőség is kínálkozik a számodra november 11. után, mivel az újhold a 2. házban a bevételek területén következik be. Közvetítsd az univerzum felé szándékaid, és történjen, aminek történnie kell! A hónap végén figyelj oda arra, hogy ha munkahelyi pletykát hallasz, egy megbízhatónak vélt forrásból, akkor se vedd készpénznek addig, míg meg nem bizonyosodsz róla!
 
SKORPIÓ
2015 november havi horoszkóp 
ÚJ KEZDET
Ebben a hónapban igazán hatékony leszel, mivel a Merkúr a jegyedbe lép november 2.-án. November 20.-ig azt tapasztalod, hogy sokkal könnyebben ki tudod fejezni ötleteidet. Az újhold november 11.-én szintén a te jegyedben lesz, és ez lehetőséget biztosít egy új kezdethez. Bármibe is szeretnél belefogni, azt ezzel a holdállással kezdd el, és az ezt követő 2 hétben próbáld meg véghezvinni.
Úgy érzed majd, a szerelmed cserben hagyott, és eléggé összezavar majd ez a helyzet november 18. környékén. Inkább hagyd magad egy kicsit a bizonytalanságban, és ne erőltess semmilyen végleges döntést ebben az időszakban.
Egy befektetésed november 25. körül térül meg. Egy másik lehetőség, hogy kifizeted a lakás, vagy diákhiteled. Hitelkártya, vagy egyéb tartozásod egy nagyobb részét. A hónap vége felé jó híreket kapsz anyagi ügyeidről, legyen az egy biztosításból eredő kifizetés, vagy fizetésemelés. A lényeg, hogy tartsd kézben az anyagi ügyeidet, és jusson eszedbe, hogy még így is sokkal jobb helyzetben vagy, mint sokan mások. Ez is egy áldás!
 
NYILAS
2015 november havi horoszkóp 
TÚL A BARÁTSÁGON
Ebben a hónapban fellendül a társasági életed. November 8. és december 4. között előfordulhat, hogy az egyik barátod szeretővé lép elő. Ne félj felfedezni a köztetek lévő kémiát, úgy tűnik egész jól passzoltok. November 12. után több energiád lesz a csoportos tevékenységekre. Még az is lehet, hogy valamilyen humanitárius tevékenységbe fogsz. Most könnyen megnyerhetsz másokat is a jó ügyhöz.
Egy családi ügy november 18.-án nagyon összezavar majd. Ne hagyd, hogy a bizonytalanság felőröljön. Néha szükség van arra, hogy felhőbe kerüljünk, hogy később meglássuk és értékelni tudjuk a fényt. A Merkúr november 20.-án a jegyedbe lép. December 9.-ig minden számodra fontos dolgot kristálytisztán tudsz majd kommunikálni. Mindenki nagyon oda fog rád figyelni, így használd ki okosan ezt az időszakot.
Egy üzleti, vagy személyes kapcsolatod november 25. körül kezd elmélyülni. Bármi legyen is a helyzet, az érzelmeid elöntenek, és hajlamos leszel túlreagálni a dolgokat. Légy kíméletes önmagadhoz. Ne támassz irreális elvárásokat egy rokonoddal kapcsolatban november 26.-án, mert csak csalódni fogsz.
BAK
2015 november havi horoszkóp
HEGYEKET MOZGATSZ MEG
A karriered köti le minden figyelmed novemberben. A Vénusz a szakmád területére, a  10. házba lép november 8., át, majd a Mars is követi őt november 12.-én. A pénz és tehetség bolygója az ambíció bolygójával kiegészítve lehetővé teszi, hogy hegyeket mozgass meg, és segítségedre lesz egy nagyon fontos célod elérésében. Ha azon gondolkoztál, hogy egy vállalkozást indítasz, akkor nem is kaphatnál ennél több támogatást. Ha egy új ötleted van, amit ismertetnél a főnököddel, tedd meg! A siker nem csak valószínű ebben a hónapban, hanem biztos!
A másik jó hír, hogy társasági életed is felpezsdül november 11. után. Vegyél részt minél több olyan eseményen, amiket általában el szoktál kerülni. Össze fogsz futni egy nagyon fontos, új ismerőssel. Ha egy weboldlat, vagy közösségi média kampányt indítanál, várd meg a november 11.-ét és csak ez után kezdd el!  A november 13.-i dátum tűnik a legideálisabbnak. November 20. után szükséged lesz egy kis egyedüllétre, hogy tudj gondolkodni. November 26. után a beszélgetések félrevezetőek lehetnek. Ne várj túl sokat másoktól a hónap végén. Nem fogják tudni megtartani a neked tett ígéreteiket.
 
VÍZÖNTŐ
2015 november havi horoszkóp 
SZAKMAI ÜGYEK
Az újhold november 11.-én a 10. házban, az otthon és karrier területén következik be. Ez ideális időszak lehet ahhoz, hogy valami újhoz kezdj, mely segít elérni szakmai céljaidat. Asz is lehet, hogy egy fontos beszélgetést kezdeményezel a karrieredről főnököddel. A legjobb eredményhez ezt november 13.-ra időzítsd. Ha befektetőt keresel, akkor ez a dátum ehhez is ideális lehet. A befektető jelölted le lesz nyűgözve üzleti tervedtől. A hónap elején, november 2.-án a Merkúr szintén a 10. házadba lép. Ez segít téged a hatékony és meggyőző kommunikációban bármilyen fontos emberrel is kell tárgyalnod.
Ha valamilyen jogi ügyed van, abban előrelépést, sőt akár megoldást is tapasztalhatsz. Figyelj oda a november 12.-i dátumra. Harcolni fogsz az igazadért, de igazán diplomatikus leszel..
Egy kreatív projektet fejezel be november 25.-én. Ne légy szégyenlős, vágj fel vele! A hónap végén a pároddal válaszúthoz érkeztek. Tedd azt, amit a szíved diktál, de azért figyelj oda közben a racionális énedre is! Nem biztos, hogy különböző dolgot sugallnak!
 
HALAK
2015 november havi horoszkóp 
FIGYELEM ÉS TÖRŐDÉS
Egy igazán forró és romantikus napot tölthetsz el november 2.-án, mivel a Mars és a Vénusz is a 2. házadba, a kapcsolatok területére lép. November 8. után a párod anyagi helyzetéről pozitív híreket kapsz, és ennek nagyon fogsz örülni. November 12. után megvitatjátok, mi legyen a hitelkártyátok, vagy közös kölcsönötök sorsa, és nagy lépéseket tesztek a megoldás felé.
November 11. után lehetőséged lesz egy kicsit visszaülni az iskolapadba. Ez a tanulási folyamat nagyon fontos a számodra, hiszen a szakmád legújabb kihívásainak tudsz majd e tudás birtokában megfelelni. Egy másik lehetőség, hogy egy utazás szervezésébe kezdesz. Csodálatos!
November 20. után a karriered is előtérbe kerül, hiszen a Merkúr a 10. házadba, a hivatás területére lép, és december 9.-ig ott is marad. Ebben az időszakban több megbeszélésed lesz feletteseiddel, mint általában. Ez egy remek alkalom lesz arra, hogy beavasd a főnököd ragyogó ötleteidbe, vagy számodra kedvező munkaszerződést írj alá.
A telehold a család és otthon területén, a 4. házban tetőzik november 25.-én, és egy rokonodról olyan híreket kapsz, ami nagyon megérint. Ne zsúfold tele a naptáradat a hónap végén, így lesz időd a családodat támogatni.

Tags: No tags