frabato-magus-magic-book-02

2015 október havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

2015 október havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!
Az aktuális, október havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.
Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!
 
2015 október havi horoszkóp előrejelzés
 
KOS
2015 október havi horoszkóp
A MUNKA JUTALMAT HOZ
A hónap azzal a dilemmával kezdődik, hogy nem tudod eldönteni, te és a párod valóban illetek-e egymáshoz. Ha nagy is köztetek a szerelem, lehet, hogy egy fontos dologban egyszerűen nem tudtok megegyezni. Tégy meg mindent azért, hogy a beszélgetéseitek során türelmes, és őszinte tudj maradni. A válaszokat október 9. után sokkal tisztábban fogod látni, amikor a Merkúr a 9. házba, a kapcsolatok területére lép. Október 12. után pároddal készen álltok életetek egy új, izgalmas fejezetének megkezdésére.
Egy másik jó hír, hogy a munkádat örömtelibbnek fogod találni, mint eddig valaha, még akkor is, ha lesz néhány nehézség, amivel szembe kell nézned. Lesz egy kisebb szakmai nézeteltérésed valakivel október 10. körül, de azt is látni fogod, hogy a munka, amin dolgozol mennyire sikeres. Új üzleti kapcsolatok s vannak a láthatáron, ezekre nagyon figyelj oda október 12. körül.
Október 27. körül az anyagi ügyeid is helyre állnak, mivel a telehold épp az anyagiak területére esik majd október 27.-én. Úgy tűnik, a „semmiből” egyszer csak pénzhez jutsz, persze ez nem egy varázslat eredménye lesz. Nagyon is keményen dolgoztál azért, hogy erre a bevételre szert tehess.
 
BIKA
 2015 október havi horoszkóp 
HAB A TORTÁN
Egy munkahelyi projektben rengeteg lehetőség rejlik, mely október 13. után meg is mutatkozik, így ne hagyd, hogy a csúszások, rossz kommunikáció a hónap elején elvegye a kedved. Tekints ezekre úgy, mint álruhába bújt áldásokra. Van egy ehhez kapcsolódó feladat, amit kicsit gatyába kell rázni ahhoz, hogy végül igazán tündökölhess. Rá fogsz jönni, hogy mi ez a feladat pontosan, és megteszed a szükséges lépéseket, hogy rendbe hozd a helyzetet. Amíg ezek az események zajlanak, engedj el a füled mellet minden munkahelyi pletykát. Mindent könnyen félre lehet érteni, és a legegyszerűbb másokra ujjal mutogatni, ehelyett te csak cselekedj!
Eközben a szerelemi életed hatalmas fejlődésen megy keresztül. Októberben végre szabadabban mersz élni a romantikus lehetőségekkel. Figyelj oda a történésekre október 8. és november 8. között, mert történik majd valami, amitől eláll a lélegzeted. Október 23. és 25. között minden nagyon kedvezően alakul a szívügyek terén, mivel a Vénusz együtt áll majd a Jupiterrel és a Plútóval ezeken a napokon. Ez után a telehold a te jegyedben lesz október 27.-én, és ez lesz a hab a tortán, már ami az érzelmi kiteljesedésed illeti. Már nagyon régóta vársz arra, hogy a szerelem a Bikába lépjen, így most végre eljött a te időd!
IKREK
2015 október havi horoszkóp
FEJLŐDÉS
Ebben a hónapban fejlődést tapasztalsz majd egy otthonoddal összefüggésben lévő dologban , vagy valamilyen befektetésed ügyében.  Ezen a területen október 11. és 25. után számíthatsz jó hírekre.
Mivel uralkodó bolygód a Merkúr ismét pályájára áll október 9.-én, végre úgy érzed, ismét kezdesz tisztán látni. Ez különösen igaz lesz a kommunikációdra a kedveseddel, gyermekeddel kapcsolatban, vagy egy olyan munkahelyi projektre, melyben elakadtál az utóbbi időben.
Szingli vagy?  Készülj fel arra, hogy rengeteg időt töltesz majd társaságban október 13. után. Az újhold az 5. házban, a romantika területén következik majd be, így hatalmas kozmikus lökést kapsz ezen a területen. Ha a lelkednek szüksége van egy kis magányra, akkor erre mindenképp szakíts időt október 27. körül, mert ez tényleg fel fog tölteni. Egy másik lehetőség, hogy befejezel valamilyen nagyobb kaliberű munkát, amin már régebb óta dolgoztál.  Ha aggódtál amiatt, hogy valaha eléred-e a célvonalat, akkor most állj meg egy pillanatra, és élvezd ki az utolsó ecsetvonásokat.
 
RÁK
2015 október havi horoszkóp
MINDEN JOBBRA FORDUL
A testvéred, ha van, mostanában nehéz időszakon ment keresztül. Ha ez így van, akkor augusztus vége óta már kezd körvonalazódni a fény az alagút végén az ő ügyében, legnagyobb megkönnyebbülésedre. És ebben a hónapban-október 8. után- még jó híreket is kapsz testvéredről. Ebben a hónapban úgy érzed, készen állsz egy új feladatra, ami már régebb óta a fejedben motoszkál. Egy rövidebb kiruccanás is vár rád október 9. után, ami nagyon nagy örömmel tölt majd el. Ebben a hónapban tervezz magadnak legalább egy hosszú hétvégét.
Az október 23.-i hétvége ideális lesz erre, különösen, ha párodat is magaddal tudod vinni. Mielőtt azonban útnak indulsz, ne felejtsd el lecseréli a nyári gumit az autódon! Ha új autót vásárolnál, azt október 11. utánra tervezd.  Október 16. az egyetlen nap, amikor érdemes kerülnöd a szerződések aláírását, és a nagyobb beruházásokat.
Egy családi döntést illetően végre tisztán látod a megoldást október 9. után, de párodat nehezen fogod tudni meggyőzni erről. Október 27. után a társasági életed nagyon mozgalmas lesz, ezzel mindenképpen tervezz majd!
OROSZLÁN
2015 október havi horoszkóp 
PÉNZÜGYEK
Ebben a hónapban a pénzügyek terén hatalmas fejlődést fogsz tapasztalni. Október 8. után minden beindul, amikor a Vénusz a 2. házba, a bevételek területére lép. November 8.-ig mindkét szerencsés bolygó- a Vénusz és a Jupiter- egyszerre lesz a pénzügyi területen a jegyedben. Ennek eredményeképp tehetségedet végre pénzre válthatod.  Minden utat vegyél számításba, hiszen most több pénzszerzési lehetőség közül is választhatsz.
Az október 11., 23., és 25.-i dátumokra különösen figyelj oda, mert különleges pénzügyi hírekkel szolgálnak majd ezek a napok. A hónap elején a szerződések és a kommunikáció is kissé zavarosan fognak alakulni, így tegyél fel sok kérdést, és ne hozz meg lényeges anyagi (és más jellegű) döntéseket addig, míg október 9.-én a Merkúr újra pályájára nem áll. Október 13. után aztán úgy tűnik, hogy lesz legalább egy írással, sales-szel, vagy kommunikációval kapcsolatos lehetőséged.
A telehold október 27.-én hozza el karriered csúcspontját. Valamilyen módon mindenképp reflektorfénybe kerülsz. A testvéredről is híreket kapsz, mert egy nagyobb lélegzetvételű ügyben nem tud dönteni, és a segítségedet kérni. Szerencsére sikerül majd tovább lépnie ebben a hónapban,méghozzá pozitív irányban.
 
SZŰZ
2015 október havi horoszkóp
RAGYOG A CSILLAGOD
Mivel uralkodó bolygód a Merkúr október 9.-én pályájára áll, jobban át fogod látni pénzügyeidet. A nagyobb kiadásokat október 13. utánra időzítsd! Ezen felül arra is készülj fel, hogy gyönyörűbb és ragyogóbb leszel, mint az elmúlt idők során bármikor voltál! A Vénusz a jegyedbe lép október 8.-án, és november 8.-ig ott is marad, így olyan vonzóvá válsz, aminek csak kevesen tudnak ellenállni. Használd bájadat arra, hogy a romantikus csoda megtörténhessen. Október 11., 23., és 25. –én van erre a legnagyobb esély!
Ne becsüld alá azt, hogy a Vénusz, a Mars és a Jupiter is a te jegyedben lesz a hónap nagy részében, mi több, az uralkodó bolygód is a pályájára áll. Az életed minden területe jó irányba mozdul majd el. A Mars segít a terveid stratégiájának megalkotásában, és elég bátorságot ad, hogy véghez vidd, amibe belekezdesz, legyen az személyes, vagy szakmai ügy.  A nagy energiákkal bíró napjaid az október 15. és 17., mivel ekkor a Mars nagyszerű szögben áll majd a Plútóval, és a bővülést hozó Jupiterrel is kapcsolatba lépnek.  Ezek a napok tényleg igazán forrón alakulnak majd a pároddal, használjátok ki mindenképpen ezt a páratlan lehetőséget az együttlétre!
 
MÉRLEG
2015 október havi horoszkóp
ÚJ KEZDET
Bár október elején kissé kedvetlennek érzed majd magad, de észre fogod venni, hogy a hangulatod változik, méghozzá jó irányba! Szeptember 17. óta a Merkúr retrográd módon visszafelé mozgott, de Október 9.-én végre visszaáll a pályájára éppen a te jegyedben! Úgy érzed, végre úgy kommunikálhatsz másokkal, ahogy azt elképzelted, nincsenek zavaró tényezők és félreértések.
Az újhold október 13.- án új kezdetet, új energiákat hoz. Eljön a te időd, hogy egy új, személyes projektet indíts el, ami már régóta közel állt a szívedhez. A családi ügyeidhez a támogatást október 11. és 23. között kapod meg. Úgy érzed majd, mintha egy titkos angyal segítené az egész családodat.
Kedveseddel úgy döntötök, kicsit elvonultok a világ elől, hogy tovább erősítsétek érzelmi és spirituális kötődéseteket. Érdemes lenne megfontolnotok egy romantikus hosszú hétvégét október 23.-a körül. Ha nem is mozdultok ki otthonról, akkor is mindkettőtöknek hatalmas feltöltődést jelent majd az együtt töltött idő.  Végül, de nem utolsó sorban október 27. körül remek pénzügyi híreket kapsz majd.
 
SKORPIÓ
2015 október havi horoszkóp 
MÁSOK HATALMA
A társasági életed jelenti ebben a hónapban az öröm forrását. Ha egyedülálló vagy, barátaid bemutatnak valakinek, akivel rögtön úgy érzed majd, hogy van valamilyen különleges kapcsolat köztetek. Október 8. után minden olyan meghívást fogadj el, melyről úgy gondolod, találkozhatsz ott valakivel, egy különleges személlyel. Nem fogod megbánni! Egyik barátodról hihetetlenül jó híreket kapsz majd, és együtt tudsz vele örülni! Ne becsüld alá a barátaidat ebben a hónapban, mert valamelyiküktől egy nagy segítséget fogsz kapni. Valamelyikük segít valóra váltani az egyik legnagyobb álmodat…kívánhatnál ennél többet?
Ha eddig tartottál attól, hogy közönség előtt beszélj,akkor ez most megváltozik, teljesen el fogod kápráztatni a közönségedet ebben a hónapban. Október 11.-én és 23.-án kifejezetten tündökölni fogsz! Ha sok időt fordítottál arra, hogy leküzd az idegességed,vagy más, múltból hozott gondodat, akkor október 9. –én fellélegezhetsz, mert ez a teher lekerül a válladról. Vagy elérsz egy áttörést az ügyben, vagy végre képes leszel arra, hogy túllépj ezen a problémán. Október 27. körül úgy érzed majd, egy kapcsolatod kezd megerősödni, mivel a telehold a 7. házban, a partneri kapcsolatok területén következik be. Ez lehet egy üzleti, vagy baráti kapcsolat, de lehet akár mindkettő egyszerre. Ezzel az emberrel a kötelék mind érzelmileg, mind anyagi szempontból  kezd mélyebb gyökereket verni.
 
NYILAS
2015 október havi horoszkóp 
KONCENTRÁLJ A JÖVŐDRE!
 Ha úgy érezted, valami nagy dolog van készülőben, de nem tudtad megragadni a pillanatot, az azért lehetett, mert a Merkúr retrográd a 11. házban, a jövőképed területén kezdődött szeptember 17.-én. Össze voltál zavarodva a jövőbeli terveid megvalósítását illetően. Az is elvonta a figyelmedet, hogy egy barátoddal valamilyen félreértés volt köztetek. Szerencsére ez október 9. után megoldódik. Október 13. után új kapcsolatokra teszel szert, melyek sok szempontból a segítségedre lesznek majd.
 A karriered a lehető legjobban alakul október 8. után, mivel a Vénusz a 12. házba, a hivatás területére lép. Számíts rá, hogy ez pénzben, de minimum a főnöködtől érkező nagy elismerésben fejeződik ki. Ebben a hónapban három nagyágyú bolygó is a 10. házadba lép. A Vénusz (a pénz és a tehetség) a Mars (az ambíció és energia) és a Jupiter (a szerencse és a lehetőségek bolygója) mind ezen a fontos területen lesznek, így segítenek neked abban, hogy a karriered előre mozduljon. Légy nagyon tevékeny, mert amit most teszel, az a jövőben többszörösen térül majd meg mind anyagi téren, mind pedig a munka szempontjából. A dolgokban hatalmas ugrást érzékelsz majd október 15.,17.,23. és 25.-én!
BAK
2015 október havi horoszkóp
A SIKER ÚTJÁN
A karriereddel kapcsolatos dolgok ismét sínre kerülnek ebben a hónapban, és ez az amit igazán szerettél volna! Október 9.-én a Merkúr ismét pályájára áll a 10. házban, a hivatásod területén.  Szeptember 17. óta több buktatót is tapasztalhattál kommunikációdban. Most végre lehetőséged nyílik egy találkozásra egy nagyon fontos személlyel, és sikerül lenyűgöznöd őt meggyőzőerőddel. Ha a legjobbat szeretnéd kihozni magadból, várj egészen október 13.-ig, amikor az újhold  ugyanerre a területre esik.
Ha van valamilyen jogi ügyed, akkor ebben a hónapban, úgy tűnik, a te javadra dőlnek el a dolgok, különösen akkor, ha valamilyen anyagi természetű ügyről van szó. Ha nincs folyamatban lévő jogi ügyed, akkor ez a pozitív energia valamilyen közéleti, vagy nemzetközi kérdésben lesz a segítségedre. Október 15., 17. 23. és 25.-én a szerelmi életed felpezsdül. Szoros spirituális köteléket fogsz érezni kedvesed iránt. Ha egy új emberrel randizol, október 27. táján már világosan látod majd, hogy érzel iránta. Tudasd vele!
 
VÍZÖNTŐ
2015 október havi horoszkóp 
A LECKÉK ÚJRA TANULÁSA
Ha van valamilyen jogi ügyed, mely fejfájást okoz, minden nagyon frusztráló körülötte, akkor október 9. után végre fellélegezhetsz. A másik lehetőség, hogy valamilyen tanfolyamba, vagy diploma utáni képzésbe vágtál bele. Szeptember közepe óta azonban úgy érezted, nem tudod felvenni a ritmust, ezért úgy döntesz, magántanárt fogadsz. Most már kezd körvonalazódni, hogy megérte. Október 13. után egy újabb tantárgyat veszel fel, vagy egy másik tanfolyamon is részt veszel, és ezt az tette lehetővé, hogy sikerült elmélyülnöd abban, amit eddig  tanultál.
Az anyagi ügyeid továbbra is jól alakulnak ebben a hónapban, különösen amiatt, hogy a megszokott forrásaidon kívül máshonnan is pénzhez jutsz. Október 8. és november 8. között minden kedvezően alakul egy új befektetéshez, vagy valamilyen más pénzügyi lépéshez. A Vénusz és a Jupiter is a segítségedre lesz az anyagiakban, különösen október 25.-én! Október 27.-én aztán a telehold a 4. házban, a család területén következik be, és ekkor hírt kapsz egy rokonodról, ami érzelmileg megindít majd. Ez a hír pozitív lesz!
 
HALAK
2015 október havi horoszkóp 
SZERENCSE A KAPCSOLATOKBAN
Október 8.-án a Vénusz a szerelem bolygója  a 7. házba, a kapcsolatok területére lép, és egészen november 8.-ig ott is marad. A szerencsés Jupiter szintén ezen a területen támogat már egy ideje, így most e két bolygó segítségét élvezheted ezen a területen. Mind az üzleti, mind pedig személyes kapcsolataidban hatalmas előrelépésekre számíthatsz, különösen október 11., 23. és 25.-én.
Október 13. után egy befektetésed, biztosításod, vagy adóügyed kapcsán jó híreket kapsz. Ez elsősorban megkönnyebbülést hoz, mert ez az ügy rengeteg fejfájást okozott neked az elmúlt időben, így örülni fogsz, hogy végre rendeződik.
Október 27. körül egy rövidke utazás tesz majd boldoggá. Ha teheted sok időt tölts a szabadban, festői környezetben. A hónap végén a szabadban eltöltött idő felfrissíti a szellemedet. A hónap végén hírt kapsz egy testvéredről, és bár elég érzelmes hír lesz, mégis pozitív. Az is lehet, hogy egy nagyobb projekted a végéhez közelít, ha a kommunikáció területén dolgozol. Légy büszke a munkádra!

Tags: No tags