Hogyan veszed észre, ha egy Skorpió szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Skorpió nőnél/férfinál

A skorpió jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:

– Egy Skorpióval még akkor sem egyszerű az élet,ha egyébként minden jól megy.
– Időnként úgy viselkedik, mintha elfelejtené, hogy már nem független, hanem a társával megosztva kellene vállalnia a felelősséget családjáért, házasságáért.
– Ha egy Skorpiót kielégít a munkája és kiegyensúlyozott, akkor segíti a partnerét. A mindene lesz,
a legjobb barátja és tanácsadója, akire bármikor támaszkodhat.
– Hogy ki kell neki? Bárki, aki szinte elérhetetlen, akiért harcolni kell, aki olyan dolgokat tesz, vagy pont hogy nem tesz, ami fent tudja tartani az érdeklődését, szenvedélyes, és lelkileg is stabil,   és nem retten meg az őrültségektől


A szerelmes Skorpió nő ismérvei:

A partnerén teljes mértékben uralkodni akar, mindig vele szeretne lenni. Szélsőséges a megnyilvánulása a szerelmének kimutatása, egyszer túlcsorduló a szenvedélye, máskor meg távolságtartó a viselkedése. Attól fél a legjobban, hogy elveszíti az ellenőrzést a saját érzelmei felett.

Mert ő az, aki pontosan tudja, hogy számára az lenne a legnagyobb büntetés, ha valaki uralkodni akarna a szívén.

Hódítási praktikái:

Harcolni és szeretni! Ellentmondásos de egyértelmű érzelmek egy Skorpió nőnél. Erős szexuális vonzerővel rendelkezik, lázba hozza a veszély, imádja a bizonytalanság érzését. Gyakran kér bocsánatot, hódítási hadművelete során bevett praktikája, és van is miért. A kiszemeltek igéző jelenségnek tartják, akinek a bűvköréből nem tudják, és nem is akarják kivonni magukat.

A szerelmes Skorpió férfi ismérvei:

Szerelmi életét szenvedélyesen éli meg, és igen féltékeny természettel áldotta meg a sors. A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Gyakran előfordul, hogy a randevúk egy Skorpió férfival heves veszekedéssel kezdődik, és még hevesebb szerelmeskedéssel fejeződnek be.

Gyengéd, odaadó, figyelmes és szelíd is tud lenni, amit a partnere a szerelmes együttlét után tapasztalhat meg.

Hódítási praktikái:

Akkor teszi meg az első lépést a kiszemeltje felé, amikor az a legkevésbé számít rá. Ez a tudatos viselkedés oda vezet, hogy meglepetésükben még fel sem eszmélnek, és máris beadták a derekukat. Egy Skorpió férfi mindig pontosan tudja, mit akar, és azt is, hogy mit nem.

Döntést hoz, cselekszik, kerül amibe kerül.Számára az elutasítás ismeretlen, meg sem hallja, mert újra hódításba kezd, bevet minden fortélyt, és praktikát.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet. Ha az érdekel, mennyire passzoltok egymáshoz az ágyban, arról bővebben itt olvashatsz.

Shopping Basket