Tarot játék 2015 október 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.
Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Választott lapod üzenete:

1. Temető: A mai modern temetők békés helyek takaros síremlékekkel, szépen rendben tartott parkokkal. De a temetők szépségük ellenére mély fájdalom helyszínei is, félelmet is sugároznak. Rengeteg történet szól kísértetjárta temetőkről, így az, hogy sötétedés után egyedül legyünk egy elhagyatott temetőben bizony félelmet ébreszt bennünk.  Ez nem minden kultúrában van így, Mexikóban halottak napján családi pikniket tartanak a temetőkben, és védő imákat mondanak halottaiknak. Ha ezt a lapot húztad, tudd, hogy a félelmed szükségtelen. Nem minden az, aminek látszik, és túllendülsz majd az akadályokon. Az idegességed valós, de azt félre kell tenned, mert csak ez lehet hosszú távú megoldás. Bízz magadban, mert legbelül tudod mi a következő helyes lépés!

2. Tűzhely: Az ókori Rómában úgy tartották, hogy a házban a tűzhely jelenti a ház szívét. Ahol a tűz égett, ott gyűlt össze a család. A városokban is fontos szerepet kapott a tűz, Rómában a Vesta templomban tartották Vesta örök tüzét. Az otthonokban is Vestának hódoltak minden főzés alkalmával, és az étel egy részét neki ajánlották áldásért és védelemért cserébe. Ha ezt a lapot húztad, át kell gondolnod, mit jelent számodra az otthon és a család. Gyújts meg egy gyertyát és hagyd, hogy fényesen égjen. Kapcsolataidat helyezd most előtérbe Ha van konfliktusod otthon, vagy a tágabb családban, ideje ezt a helyzetet kezelni. Ha esetleg egy családtagod, vagy te magad távol vagy otthonodtól, tudd, hogy odafentről vigyáznak rátok!

3. Csontváz: A Halloween egy félelmetes ünnep, amikor szeretünk kicsit kellemesen megijedni. Csontváznak öltözünk, horrorfilmet nézünk, egyszóval kicsit hagyjuk, hogy sebezhetőségünk megmutatkozzon. Ennek megmutatása igen nagy bátorságra vall, és általában személyiségfejlődéssel jár, mivel felszínre kerül valódi önmagunk, így mások megértésére és támogatására is szükségünk lehet. Azzal, hogy elismerjük, nem vagyunk tökéletesek, vagy van olyan helyzet, amire nincs rögtön megoldásunk, felgyorsítjuk magunk körül az eseményeket. Ha segítséget kérünk a helyett, hogy a mártírt játszanánk, azzal erőt és bölcsességet mutatunk, nem gyengeséget!  Merd te is megmutatni sebezhetőséged, azt amit valójában érzel! A harag, szégyen büszkeség mind olyan terhek, melyeket nem szabad magunkkal cipelnünk.

Shopping Basket