frabato-magus-rose-11022861

Tarot játék 2016. január 7.

Tarot játék 2016. január 7.

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!
Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22
1, : IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS  jóskártya:
Ha ezt a lapot választottad, akkor bármilyen folyamatban lévő ügyed van, ami miatt most kétségek közt őrlődsz, tudod kell, hogy a dolgok a te javadra dőlnek majd el. Ha keményen dolgoztál a célodért, akkor munkád hamarosan kifizetődik. Most éppen ott vagy az életedben, ahol lenned kell, és minden a rendeltetésének megfelelően halad előre. Ez a lap azt is jelenti, hogy most egészen nyugodtan felvállalhatod önmagad, és a véleményedet. Ha attól félsz, hogy mások mit fognak hozzá szólni, hogyan fognak megítélni, akkor meg fogsz lepődni, hogy ha őszinte vagy velük, és valódi arcodat mutatod, mindannyian melléd fognak állni, és támogatni fognak döntéseidben, és osztani fogják a véleményedet.

2, : KARDOK 6-OS  jóskártya:
Ez a lap egy átmeneti időszakot mutat. Nagyon viharosan telt számodra az elmúlt év vége, szomorú vagy és letört. Úgy érzed, elérted a mindenkori mélypontot, alig van energiád. Ez a lap most arra hívja fel a figyelmed, hogy itt az idő, hogy kicsit eltávolodj a problémáidtól, és távolabbról szemléld őket. Egy rövid hétvégi kikapcsolódás, egy pár napos utazás erre jó alkalom lehet. Madár távlatból észre fogod venni, hogy bár problémáid egy részét külső körülmények, más emberek okozták, szomorúságod legfőbb okozója azonban te magad vagy. Még mindig vannak olyan múltból hozott sérelmeid, amiket nem dolgoztál fel, és amíg ez nem történik meg, addig nem fogsz tudni tovább lépni. Kezdj el dolgozni ezeken a problémákon, hogy elindulhass egy jobb jövő felé!

3, : BOTOK ÁSZA  jóskártya:
Ez a lap egy új kezdetet jelöl, az életednek egy új ciklusa kezdődik el, melyben sok izgalomra, lelkesedésre számíthatsz, és arra, hogy nagyon elfoglalt leszel. Ez a lap arra ösztönözz, hogy nyugodtan fogd be a változás szelét, és bátran nézz szembe a kihívásokkal. A botok ásza utazást is jelent. Párkapcsolati szempontból egy új kapcsolat kezdetét is jelenti, vagy meglévő kapcsolat esetén mélyebb elköteleződést jelöl, házasságot, gyermekvállalást. Kapcsolatodban most harmóniát, sok nevetést, örömöt tapasztalhatsz, és mozgalmasan telik majd az elkövetkezendő időszak. A karriered területén is jó híreket tartogat ez a lap, új pozíciót, vagy új állást jelöl, de annyi biztos, hogy a munkádban új lendület és lelkesedés jellemzi majd a következő időszakot.
Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Tags: No tags