frabato-magus-reincarnation-superpowers

11 jel arra, hogy volt már előző életed

11 jel arra, hogy volt már előző életed

Kíváncsi vagy, hogy volt e már előző életed?

Ha megértjük, hogy a reinkarnáció egy érési folyamat, evolúció, mely a lélek energiájában megy végbe, akkor rájövünk, hogy életünk során sokszor ösztönösen tapasztalunk meg olyan dolgokat, melyek lelkünk energiáinak életkorára utalnak.

Általában elmondható,hogy személyes vonásaink, tapasztalataink és képességeink ebben az életünkben megmutatják, hogy volt –e előző életünk a Földön.  Minél érettebb a lelkünk, annál tehetségesebbek vagyunk bizonyos területeken, és annál gyakrabban vannak spirituális tapasztalataink.

Az igazság az, hogy legtöbbünk reinkarnálódott, de néhányan már többször estek át ezen a folyamaton, mint mások, így az alábbiak közül több hasonló tapasztalatot is szereztek.


1.   Visszatérő álmok

Az álmok tudattalan elménk megnyilvánulásai, míg a visszatérő álmok utalhatnak valamilyen traumára, félelemre, melyet agyunk próbál feldolgozni („megoldatlan ügyekre” utal), de utalhatnak életünkben régen megtapasztalt dolgokra is.

Sokan arról számolnak be, hogy olyan eseményen vesznek részt, olyan emberekkel beszélnek, olyan helyeken vannak álmukban, amik nagyon ismerősek, és valamilyen módon felismerhetőek. Például én magam gyakran álmodom egy 17. századi várról, amit álmomban jól ismerek, de a valóságban soha nem láttam, és nem jártam ehhez hasonló várban.

2.   Nem valós emlékek

Sok esetben kisgyermekek mesélnek olyan emlékekről, amik valójában nem történtek meg velük soha. Ezeket az emlékeket meglepő részletességgel mesélik, és gyakran gondolják ezt a gyermek fantázia világának, holott több mint valószínű, hogy ezek a gyermekek előző életük eseményiről beszélnek.

3.   Erős intuíció

Az intuíció a tudatos és tudat alatti elménk közötti egyensúly megtalálásának képessége, és segítségével lelked legmélyére tudsz lehatolni. Minél érettebb egy lélek, annál közelebb van mindennek ’eredetéhez’ (más szóval a nirvánához, mindenséghez, egységhez), ahhoz a helyhez, ahonnan lelkünk származik, a kollektív tudatalattihoz, az egyetemes tudáshoz.

4.   Déjà vu

Életünk bizonyos pontján mindannyian megtapasztaltuk már a déjà vu érzését. Ez az a bizarr érzés, amikor olyan, mintha a velünk történő események egyszer már valamikor megtörténtek volna. Általában a déjà vu spontán jelentkezik, illatok, hangok, látványok, ízek, és számos más érzékelés válthatják ki. Néhányan azt állítják, hogy a déjà vu egy idegrendszeri disszonancia, mások szerint ez más dimenziók létezésére (azaz párhuzamos univerzumra) utal, ugyanakkor valószínű, hogy a déjà vu egy bizonyíték előző életünkre.

5.   Empátia

Az együtt érző emberek magukba szívják mások érzéseit, néhány esetben fizikai fájdalmait, illetve ugyanazt érzik, mint a körülöttük lévők, átveszik az érzéseket, hangulatokat. Néhány esetben ezt az váltja ki, hogy az együtt érző emberek nem akarnak a saját problémájukkal foglalkozni, inkább átveszik mások gondjait. A magas fokú empátia ugyanakkor egy jelen annak, hogy az adott lélek már több reinkarnáción is átesett, és át tud haladni személyes problémáin úgy, hogy közben önmagán kívül mások gondjaival is tud foglalkozni.

6.  Prekogníció- Jövendőérzékelés

A jövőbe látás képességeként is ismert fogalom. A jövőt lehet víziókon keresztül érzékelni, de lehet ez fizikai érzékelés, vagy akár álom is. A prekogníció egy nagyon valóságos jelenség, és általában a lélek érettségét jelzi.

7.  Retrokogníció- Tisztánlátás, múltbeli események érzékelése

Ez a prekogníció ellentéte, és azt jelenti, hogy az ember képes múltban történt események feltárására úgy, hogy nem volt jelen, nem élte meg az adott eseményt. Ez lehet közeli, vagy távoli múltban történt esemény, akár a saját életünkkel kapcsolatban is. A retrokogníciót természetesen nagyon nehéz bizonyítani, mégis létező jelenség.
8.  Idősebbnek érzed magad annál a kornál, mint amennyi valójában vagy
Néhány ember még idősebb korában is szívében fiatal marad, míg vannak, akik „öreg lélekkel” születnek. Ha olyan érzésed van, hogy idősebb vagy a korodnál, az valószínűleg annak köszönhető, hogy már több reinkarnáción mentél át. A lélek életkor teória szerint lelkünk is átmegy az érés fázisain, a gyermek lélektől egészen az idős lélekig. Például ha már átestél néhány reinkarnáción, de a lelked még fiatal, akkor a való életben lesz néhány gyerekes tulajdonságod. De ha a lélek energiád már sok reinkarnáción van túl, akkor viselkedésed érettebb, bölcsebb. Ha idősebbnek érzed magad a korodnál, akkor valószínű, hogy „öreg lelked” van.

9.   Érdekelnek, vonzanak bizonyos kultúrák, korok, helyek

Bizonyos emlékek, élmények nyomai megmaradnak az előző életedből, melyeket áthozol ebbe az életbe helyekről, kultúráról, környezetről. Lehet, hogy megmagyarázhatatlan módon vonzódsz az ázsiai, vagy afrikai kultúra iránt, vagy épp a 19. század iránt.

10.  Megmagyarázhatatlan félelmek, vagy fóbiák

Ahogy már az előzőekben is említettem, előző életeink nyomot hagynak a jelenlegi életünkön, így a megmagyarázhatatlan félelmek, vagy fóbiák is, egy előző életből hozott megoldatlan probléma következményei. Például: félelem a fulladástól, bizonyos állatoktól, helyektől, számoktól, színektől, tárgyaktól, stb.

11.  Úgy érzed, a Föld nem a te otthonod

Az ’otthon’ megtalálására való belső késztetés azt tükrözi, hogy szeretnél mindig visszatalálni a kezdetekhez, a gyökerekhez (az egységhez, a tudathoz, a mindenséghez). Az olyan lelkek, akik sok reinkarnáción mentek már át úgy üldözik az egységhez való visszatérést egész életükben, ahogy egy futóversenyző rohan a célvonal felé. A teljesség keresésének érzése gyakran párosul krónikus fáradtsággal, és óvatossággal a földi lét során.

Tags: No tags