Hogyan veheted észre, ha egy Bak szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Bak nőnél/férfinál

A Bak jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:

– Egy Bakra semmit nem lehet rákényszeríteni, és hamar elfogy a türelme.
– Nem egy megalkuvó ember, és magától legalább annyit követel meg a szerelmi életében, mint partnerétől.

A szerelmes Bak NŐ ismérvei:

Külseje alapján egy tartózkodó, komoly nő benyomását kelti akkor is ha ismerkedni akar, amit nem is tart fontosnak  hogy palástoljon, ez számára nem is igazán fontos, mert tudatában van azzal, hogy az ő szexepilje a lelkében van, és ott több a szenvedély, mint ami első látásra tűnhet egy férfinak.

Ha a számára megfelelő személlyel találkozik, akkor sem ugrik azonnal fejest az ismerkedésbe. Olyasvalaki mellett érzi magát biztonságban, aki rendezett anyagi körülmények között él, jó családi háttérrel rendelkezik. Bármennyire is képes szerelembe esni, csak ritkán beszél az érzéseiről, mert egy Bak nő szerint, a szerelmeskedésről nem beszélni kell tudni, hanem csinálni…

Hódítási praktikái:

Ha valakit elcsábít, azt elsősorban az eszének és a személyiségének köszönheti, nem pedig a külsejének.

A Bak nőnek ugyanis nem fontos a tökéletes alkat. Számára az a mérvadó, hogy szenzorai jelezzék a férfi nyújtotta biztonságot. Továbbá egy Bak nő életében nem kevésbé fontos az a tény sem, hogy a kiszemelt személy szexuálisan tapasztaltabb legyen nála.


A szerelmes Bak FÉRFI ismérvei:

2 típust lehet megfigyelni a Bak férfiak között. Az egyik típusba tartozó férfinak idő kell ahhoz, hogy gátlásait le tudja vetkőzni és át tudja adni magát a kiszemelt nőnek.

Ő csak akkor zuhan igazán szerelembe, ha egy teljesen eltérő személyiségű nővel találkozik, mert ez különbség tud eredetiséget, színt, kalandot hozni a mindennapjaiba. A másik típusú Bak férfi pedig egy igazi szoknyavadász férfi, akinek egyáltalán nincsenek gátlásai.

Hódítási praktikái:

A Bak férfi általában nem kapkodja el a hódítást, sőt, gyakran addig képes várakozó pozícióban leledzeni, amíg lemarad a kínálkozó lehetőségéről, és a választottja már rég másnak lett a párja. Az ő szexepilje nem a külsejében vagy ismerkedési szokásaiban rejlik igazán, hanem ami miatt sokan előnyös partinak tartják, mert úgy tűnik, hogy mellette az élet stabil, és  nem érhetik váratlan meglepetések a nőt.

A felépített egzisztenciája, a munkája, a pozíciója, a hitelessége, a megbízhatósága, a becsületessége, vagy a látszólagos magabiztossága az, amely vonzóvá teszi őt egy erre vágyó szingli nő számára.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Shopping Basket