Hogyan veszed észre, ha egy Halak szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Halak nőnél/férfinál

A Halak jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy: Ha valaki egy Halak jegyű társat választ, az jó ha idejekorán elfogadja tőle azt, hogy ő sajnos nem a pontosság mintaképe, így mindig mindenhonnan elkésik, persze a közös programokról is.

Gyakran fogja azt is tapasztalni, hogy a Halak egyik percről a másikra megváltoztathatja a terveit/terveiket.
Ezeken a jellemvonásokon pedig teljesen felesleges kiborulni, és személyes kérdést csinálni belőle, mert egy Halak úgysem értené meg ezt.

A szerelmes Halak NŐ ismérvei:

Bókokból, flörtölésekből, hódolókból nem szenved hiányt, viszont egy Halak nőnek nem ez az életcélja, ő egy tökéletes társra vágyik inkább, ezért hát nem is szívesen pazarolja az idejét olyanokra, akikkel csak a szórakozás az élvezetes.

A tökéletes társra képes türelmesen várni, és ha úgy érzi megtalálta őt, akkor annak odaadja teljesen a szívét. Igen gyakran megtörténik az egy Halak nővel, hogy olyan embert talál erre a pozícióra aki elérhetetlen a számára, aki nem viszonozza a szerelmét. Talán pont ezek miatt, de gyakran előfordul az a szituáció, hogy egy Halak nő szerelmi háromszögbe kerül.

Hódítási praktikái:

A Halak nőkre oly annyira jellemző őszinte tiszta mosolyukkal, naivságukkal, szelídségükkel képesek szinte tudtuk nélkül hódítani. Kimondottan kezdeményezni egy ismerkedést viszont alig van olyan Halak nő aki bevállalna, mert az önbizalma törékeny, és fél a visszautasítástól.

Csak akkor meri elhinni a szerelmet, ha a partnere teljesen egyértelműen a biztos jelét tudja adni a valós érzelmeinek. Hálás lehet az, aki egy Halak nőt tudhat maga mellet az élete során, mert sokat kaphat tőle. De a Halak nőnek ahhoz, hogy adni tudjon, nagyon fontos az, hogy kapjon is, hogy viszonozzák az érzelmeit. Ezért azt javaslom, hogy még jó időben érdemes megbizonyosodni arról, hogy a választott társ érdemes- e erre.

A szerelmes Halak FÉRFI ismérvei:

Egy Halak jegyű férfi, igen nehezen talál csak olyan partnert, akivel képesek együtt egy hullámhosszra hangolódni úgy, hogy kedvesébe igazán és mélyen beleszerethessen és összekösse vele az életét. Így nagy valószínűséggel, magányosan és egyedül éli az életét akár hosszan tartó ideig is.

De van a Halak jegyű férfiaknak egy másik típusa is -és ez a gyakoribb -, hogy az élete első partnerébe képes annyira beleszeretni, hogy kitart mellette örökre.

Ha szerelembe esik a Halak férfi, akkor minden tőle telhetőt, sőt még annál is többet megtesz kedveséért, tenyerén hordozza őt, és lesi minden kívánságát. Ha pedig  már az irányítást is átengedi a partnerének, akkor már teljesen elveszett a szerelem tengerében.

Hódítási praktikái:

Egy Halak férfiról nem igazán mondható el, hogy Casanova vére folyik ereiben, de az már igen, hogy nagyvonalú választottjával. Labilis önismerete miatt igen csak szükséges, hogy a kiszemeltje abszolút tisztában legyen azzal, hogy igen, ő a hódítás célja, és még bátorítania is kell az udvarlásra.

Mondhatjuk úgy is, hogy aki egy Halak férfiba lesz szerelmes, az sikeresen be tudja őt hálóznia úgy, hogy közben elhiteti vele azt, hogy a férfi hódította meg őt.
Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Shopping Basket