frabato-magus-nyilas-jegy-re

Hogyan veszed észre, ha egy Nyilas szerelmes?

Hogyan veszed észre, ha egy Nyilas szerelmes?

Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Nyilas nőnél/férfinál

A Nyilas jegy általános jellemzését itt olvashatod.

Általánosságban elmondható, hogy:

– Egy Nyilassal a közös élet során egyik pillanatról a másikra megváltozhat  minden, de csak azért, hogy aztán újra minden a hagyományos, régi kerékvágásban folytatódjon.
– Egy Nyilas, mindig nemes lelkű. Ha szerelmének, vagy annak rokonainak szüksége van rá, akkor egészen biztos, hogy rá számíthatnak, és teljes erőbedobással nyújt segítséget. 
– Képes ösztönözni a társát, hogy elérje a célját.


A szerelmes Nyilas NŐ ismérvei:

Mindig tele van energiával, lelkesedéssel és érzelmekkel, mindezeket pedig ki  is tudja mutatni a partnerének. De fura módon, akármennyire is vakítja el a szerelem, mindig ott van benne a függetlenségének megtartása, aminek  az oka az, hogy nem akar túl szorosan kötődni.

Ez viszont nem  viszi őt hűtlenségbe, csak megrémíti maga az a tudat, hogy egyetlen embernek kötelezze el magát örökre. Imádja a meglepetés szerű szerelmet, képes beleszeretni valakibe első látásra, és olyasvalakibe is, akiről ezt se ő maga, se környezete nem gondolná.

Hódítási praktikái:

Tüzes jegyéből fakadóan szereti a társasági életet, és imád a középpontba kerülni. Kacér és kitárulkozó természetének köszönhetően vonzódnak hozzá az emberek. Imádnak a férfiak a közelében lenni, és úgy érzik, hogy egy ilyen nő mellett nem lehet semmi gondjuk.

Gyakorlatilag nem is ő az aki hódít, hanem a viselkedésével vívja ki ezt magának, és ezzel el is éri, hogy őt akarják meghódítani. Ha viszont olyan akad a hálójába aki  közhelyekkel próbálja  becserkészni, vagy ha valakiről megérzi a hazugságot, akkor annak a „vadásznak” semmi esélye, mert elmenekül előle jó időben.

A szerelmes Nyilas FÉRFI ismérvei:

Könnyedén képes kialakítani egy új kapcsolatot, és ilyenkor nem nagyon érdekli az sem, hogy a kiszemeltjének mi a hobbija, de még az sem, hogy foglalt-e a szíve, vagy házasságban él e. Kizárólag csak az ösztöneit követi, mert tapasztalatai alapján azok csak ritkán csapják be, és csalódásban nem sok része van.

Viszont ha igazán szerelembe esik, akkor képes felrúgni korábbi életét, és ha az kell, a világ másik felére is költözik a választottjával. Mindenben alárendeli magát neki.

Hódítási praktikái:

A Nyilas férfi mindent elkövet, hogy a célját elérje ha ismerkedésbe kezd, és olyan jellemzést mond önmagáról, úgy viselkedik és olyan dolgokat tesz a találkozás alkalmával, hogy partnere minél jobban megkívánja őt.

Ha megérzi a kiszemelt partnerben a boldogság forrását, akkor úgy száguld választottjához, mint egy versenyautó, de mindig betartva a jó modor és a társasági illem szabályait.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Tags: No tags