Mi jelzi, ha egy rák szerelmes?

Megismerkedtél egy Rák jegyű partnerrel? Szeretnéd tudni, hogy csak flörtölget Veled, vagy talán többet is jelenthetsz számára? Ehhez olvashatsz most egy kis segítséget.

A rák jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashatod.

A szerelmes rák NŐ ismérvei:

A veleszületett érzékenysége a Rák nőt túlfűtötté teszi, és szinte elkerülhetetlen, hogy a hangulata folyamatosan változzon. Az egyik percben zizeg, a másik percben összeroskad és azon tépelődik, mi van, ha a választottja nem szereti. Képes olyan áldozatokat hozni azokért, akik fontosak számára, hogy szinte megkérdőjelezik a józanságát.

Ha szerelmes lesz, soha többé nem akarja elengedni az illetőt, elvárja, hogy a tenyerén hordozzák, és mindent megkapjon, amiről úgy gondolja, hogy neki az jár. A Rák pontosan megfogalmazza a vágyait, és ha esetleg azok nem teljesülnek, akkor megsértődik és megjegyzéseket tesz.

Hódítási praktikái:

A választottja körül sürgölődik, forgolódik és ha az nem kelti frl a figyelmet, akkor a legjobb barátnője segítségét kéri. Úgy veszi le a lábáról a férfit, hogy jó előre közli, hogy ő nem akar hozzámenni feleségül, amit a férfi el is hisz, és ezzel a nőnek máris nyert ügye van. Sajnos a Rák nő a tipikus rosszfiúkhoz vonzódik.

A szerelmes rák FÉRFI ismérvei:

Igazából úgy diszkrét, hogy nem az. Nem mond el mindent, de nem is titkolózik. Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, és sajnos nem a hűség mintapéldánya. Élete során sokszor lesz szerelmes, teljesen különböző típusokba. A Rák férfi úgy érzi, meg kell védenie a szerelmét, ilyenkor hajlamos túlzásokba esni, sor kerülhet féltékenységi jelenetekre is.

Hódítási praktikái:

Óvatos és tartózkodó, nem ront ajtóstul a házba. A kapcsolat kezdetén nem adja ki magát, nem mutatja ki teljesen az érzelmeit. Ha valakiért dobog a szíve, és nem tudja, hogyan fog viselkedni vele majd az illető, az ösztöneire hallgat, és képes arra is, hogy félretegye a büszkeségét, és kimutassa érzelmeit.

Ha arra kíváncsi vagy, hogy milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Shopping Basket