frabato-magus-rak-jegy-ismerteto

Mi jelzi, ha egy rák szerelmes?

Mi jelzi, ha egy rák szerelmes?

Megismerkedtél egy Rák jegyű partnerrel? Szeretnéd tudni, hogy csak flörtölget Veled, vagy talán többet is jelenthetsz számára? Ehhez olvashatsz most egy kis segítséget.

A rák jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashatod.

A szerelmes rák NŐ ismérvei:

A veleszületett érzékenysége a Rák nőt túlfűtötté teszi, és szinte elkerülhetetlen, hogy a hangulata folyamatosan változzon. Az egyik percben zizeg, a másik percben összeroskad és azon tépelődik, mi van, ha a választottja nem szereti. Képes olyan áldozatokat hozni azokért, akik fontosak számára, hogy szinte megkérdőjelezik a józanságát.

Ha szerelmes lesz, soha többé nem akarja elengedni az illetőt, elvárja, hogy a tenyerén hordozzák, és mindent megkapjon, amiről úgy gondolja, hogy neki az jár. A Rák pontosan megfogalmazza a vágyait, és ha esetleg azok nem teljesülnek, akkor megsértődik és megjegyzéseket tesz.

Hódítási praktikái:

A választottja körül sürgölődik, forgolódik és ha az nem kelti frl a figyelmet, akkor a legjobb barátnője segítségét kéri. Úgy veszi le a lábáról a férfit, hogy jó előre közli, hogy ő nem akar hozzámenni feleségül, amit a férfi el is hisz, és ezzel a nőnek máris nyert ügye van. Sajnos a Rák nő a tipikus rosszfiúkhoz vonzódik.

A szerelmes rák FÉRFI ismérvei:

Igazából úgy diszkrét, hogy nem az. Nem mond el mindent, de nem is titkolózik. Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, és sajnos nem a hűség mintapéldánya. Élete során sokszor lesz szerelmes, teljesen különböző típusokba. A Rák férfi úgy érzi, meg kell védenie a szerelmét, ilyenkor hajlamos túlzásokba esni, sor kerülhet féltékenységi jelenetekre is.

Hódítási praktikái:

Óvatos és tartózkodó, nem ront ajtóstul a házba. A kapcsolat kezdetén nem adja ki magát, nem mutatja ki teljesen az érzelmeit. Ha valakiért dobog a szíve, és nem tudja, hogyan fog viselkedni vele majd az illető, az ösztöneire hallgat, és képes arra is, hogy félretegye a büszkeségét, és kimutassa érzelmeit.

Ha arra kíváncsi vagy, hogy milyen jegyek szülöttei közt keresd a párod, akkor nézd meg korábbi blogbejegyzésemet.

Tags: No tags