Kívánj a 11:11 szám­misz­tikai ener­giá­já­val, és iker­lán­go­­dat is meg­ismer­heted

A 11:11 számmisztikai energiája arra ösztönöz, hogy találkozz a másik feleddel az ikertársaddal, és kívánságaid is beteljesíti!

Ha van valamilyen különleges kívánságod amit szeretnél, hogy valóra váljon, a 11:11 dátum egy jó lehetőség, hogy arra koncentrálva, az meg is valósuljon!
A 11:11 következő lehetőségét is már jó időben jelzem a számodra, hogy tudatosan felkészülhess sorsod rejtett csodáira!

Amikor is majd ez a mérhetetlen számmisztikai energia új lehetőségek irányába fog sodorni téged, egy vadonatúj fejezet jöhet az életedbe. Persze csak ha Te is úgy akarod! Ez a fázis pedig majd 2017 januárjában indul el, ha megkezded karmád tudatos megtisztítását!

A KEZDET, és az ÉBREDÉS
Azt tudjuk, hogy mindennek a Földön, (így a számoknak is)  van egy saját energetikája, egy rezgése.  A 11:11-nek a rezgése a kezdet, az ébredés. Ez azért van, mert ez a legelső ismétlődő szám a számegyenesen. 

Ha gyakran fordul elő, hogy pont 11:11-kor nézel az órádra, vagy ha ezt a számot véled felfedezni akár rendszámokon, feliratokon, számlákon, folyton és bárhol. Az nem véletlen!
Amikor a 11:11 valahogyan és állandóan megjelenik az életedben, akkor elkaphat az az ismerős déjà vu érzés is, mintha csak emlékeznél arra a pillanatra egy előző életedből, vagy mintha az adott helyzetet már megálmodtad volna. Ésközben nem is érted igazán, hogy mi az adott jelenetnek a lényege, a fontossága, azt hogy kiről, vagy miről szól valójában. Mint egy megjeleníthetetlen üzenet…

Az őrangyalod, spirituális vezetőd lép kapcsolatba veled ekkor! Nem mindenki képes érzékelni az angyalok jelenlétét, mivel nem azonos rezgésszámon létezünk. Az angyaloknak viszont lehetőségük van tudtunkra adni jelenlétüket, így sokunknak akár gyakorta is megadatnak ilyen pillanatok! Egy másik írásomból meg tudhatod, hogyan próbál üzenni neked az ŐRANGYALOD!

11
November a 11. hónap, és a számmisztikában a 11 egy mesterszám a numerológia szerint, mely az új kezdetet, az inspirációt, a függetlenséget, és a lélek potenciálját jelöli.
A 11 pedig a legintuitívabb, a legkreatívabb, a legéleslátóbb szám a számmisztikában. Úgy is hívják, hogy az „üzenethozó”, mely segít megtalálni az egyensúlyt a földhöz ragadt és Isteni énünk között, és utat mutat a lehetőségekben a számunkra.
11:11
A 11:11 az egyensúly jelképe, egy életút teljes egyensúlyba kerülését jelzi, amikor a megtanult leckék testet is öltenek.
A 11:11 a spirituális ébredés száma, mely életünk különböző aspektusaira hívja fel a figyelmünket, emeli tudatosságunkat, és a világ szinkronitására irányítja figyelmünket.
A 11:11 az Univerzum valóságát jelzi a számunkra.
Az ezotériában a 11:11 egy olyan szám mely DNS-ünkben a spirituális megébredést jelképezi.
A 11:11 egy kód, mely a tudatalattink ébresztőórája.
A 11:11 egy kapu a két világ között, a 3. és 5. dimenzió között.
Csak rajtad múlik, hogy kiálló tüskéidet bebalzsamozod és szeretettel leplezed azokat, vagy inkább kiereszted a karmaidat „csakazértis”!
Még akkor is, ha ezzel pont Őt sebzed meg, aki a legközelebb áll hozzád…

Az ikerláng egyszerű reflexiója saját lángunk fényének és melegének.
Amilyen minőségű saját lángunk bennünk, olyan minőségű érzések tükröződnek ikerlángunkban.

Ikerláng, a másik feled, egy életen át tartó kapcsolat!

Mielőtt találkoznánk saját ikerlángunkkal, (vagy amikor már találkoztunk vele), akkor a találkozásunk körüli időszakban sokszor kapunk 11:11-es jelzést, nem csak az óránkra pillantva, de szinte mindenhol.

Talán most is ott van a közeledben!

Sokan azok közül, akik ugyan már találkoztak a másik felükkel, vagy ikerlánglelkükkel, de valamiért nem alakítottak ki vele mégsem kapcsolatot.  Tétlenség, és elégedetlenség érzésére emlékeznek leginkább ez időszakukról, és úgy, hogy tulajdonképpen nem is tudták, miért is érzik ezt. Pedig ez egy jel, és komoly oka van!
Szinte minden esetben lelki okra vezethető vissza.

Még be nem gyógyult lelki sebekből fakadó okok ezek, és elsősorban ezeket kell kezelni! Mert csak a lelki sebek begyógyulása után lesz az lehetséges hogy az ikerlángunkban fel is ismerhessük a másik felünket, akár már a következő találkozás során. 

Ez idő alatt természetesen találkozhatsz olyan emberekkel, akik közel állnak hozzád lelkileg, akiket szeretsz, és törődsz velük.
Rendetlen, érzelmes, és rendkívül zavaros lény az ember, akárcsak Te magad is, és hiába vagy teljesen nyitott, életed során sajnos rengeteg problémával találkozol, melyek között muszáj elnavigálnod.

Élhetsz úgy, hogy mindent teljes szívből csinálsz, és elfogadod önmagad, saját összetett tündöklésedet az ikerlángod, a lelki társad mégis elkerüli…Belül kell helyre, és rendbe raknod magad!

Talán sosem fogod őt megismerni!
Megtörténhet, hogy a várva várt ikerlángod fénye a távolban marad pislákolva,
és megtörténhet az is, hogy sosem tapasztalod meg a másik feled melegét, és izzó fényét.
* addig amíg félsz a szerelemtől,
* amíg hagyod, hogy az elengedés képességhiányod ennyire gátolhasson téged,
* amíg a mérhetetlen bizonytalanságod marad az egyetlen bizonyosságod,
* amíg a hatalom, vagy irányítás iránti vágyad akadályoz meg abban, hogy bevonzhasd!

Szükséges egyáltalán neked egy Ikerláng?
Ne szégyeld el magad egy pillanatra se, mert teljesen jogos és életszerű ez a kérdés is! Még a zsigereidben is érezhető, valós kiváltó ok nélküli, megmagyarázhatatlan forrású, ámde biztonságban tartó képességednek köszönhető! Ez a belső adóvevő készülék pedig nem más, mint a te saját intuíciód, ami ezzel az érzéssel tart óvó távolságban a fájdalmat okozó lelki kötelékek béklyóitól.

Ez egy áldás! Hogy miért?

Ikerlángod energiája akár meg is vakíthat, vagy meg is égethet téged ahelyett, hogy az energiájával feltöltene.

Sőt, még az is megtörténhet veled, hogy az ikerlángoddal, egymás életenergiáját oltjátok ki végleg és teljesen, ráadásul tudattalanul!
De ez nem megváltoztathatatlan életforma!

Addig, amíg lényed nem válik teljes egésszé, amíg nem tudod tékozló, szétfolyó energiáidat egy mederbe terelni, addig az óvó védő intuíciód, bezár téged! Saját akaratoddal viszont felülemelkedhetsz ezen is, és nyitottá, befogadóvá válsz Ikerlángod energiáira! 

ajd akkor, amikor érzelmileg és mentálisan is felkészültté válsz a Másik feledre.
Tudatos önismereted, sikeres önfejlesztésed, meg persze a személyes áldásod, a belső GPS-ed engedélyt adó jele együtt tudja felülírni a Ikerlángmentes karmádat!

Tudni fogod, hogy Ő az?

Félreérthetetlen, zsigerből jövő, igaz és mindent elsöprő érzés a találkozásotok mellékhatása.
Pont ennek az érzésnek az erejére ösztönöz téged az Univerzum a 11:11-es számok üzeneteivel, figyelmed folyamatos felkészítésével, fokozatosan emelkedő rezgésszámoddal. Hogy egyensúlyba kerülj a nagy találkozás idejére.

Akkor hát, mindenkinek van Ikerlángja, létezik a másik fele?

Az ikerláng kapcsolat nem létfontosságú dolog életünkben. Sok ember él hosszú, boldog, és minden tekintetben kielégítő életet úgy, hogy nem kerül romantikus kapcsolatba ikerlángjával. Ez azért van, mert nekik sikerül harmóniában tartani yin-yang energiáik áramlását, és ahelyett, hogy egy fényes lángra vágynának, megértik, hogy minden, amire szükségük van megtalálható saját bensőjükben, és ebbe beletartozik a feltétel nélküli szeretet is.

Ezért ha mégis megjelenik életünkben az ikerláng, azt egy plusz áldásként kell felfogni, mely mindenféle feltétel, elvárás, megfelelő élethelyzet, vagy igény ellenére jelenik meg. Egy tiszta, isteni, közös, és kölcsönös tiszteleten alapuló szerelem, melyet a felek meg tudnak osztani egymással, szabadon képesek megélni úgy, hogy lelkük maximális élvezetben és kiteljesedésben részesül.

2017. január 11.-e a tizenegyedik nap lesz 2017 első hónapjában (2+0+1+7=10 [1+0=1]), így ez a dátum, a 11:11-es sorozatot hordozza.

A 11:11 egy mesterszám, és amikor ránézünk, hasonlít egy ajtóhoz, melynek két oldalán két pillér áll. Arra buzdít minket, hogy tegyünk egy lépést személyes erőnk irányába, legyünk saját sorsunk kovácsai, és merjük megnézni mindaz a varázslatot, mely az ajtó másik oldalán áll.
Ha ezt megtesszük, akkor a sebeinket nyalogató öngyógyító szakaszból, melyet a 11-es szám szimbolizál, átléphetünk az inspirált gyógyító szakaszba, mely tudatos viselkedést eredményez, amikor minden kihívást jelentő helyzetet kontroll alatt tudunk tartani.
Ha a 11:11-re fókuszálunk, energiánk megnövekszik, és a múlt negatív dolgain, ismétlődő hibáin, káros kapcsolatain túl tudunk lendülni, melyekhez öntudatlanul vonzódtunk.
A 11:11 segít minket annak megértésében, hogy minden helyzet, amit életünkbe hozunk, azért van, mert lelkileg tanulnunk kell belőlük, hogy mélyebben megértsük önmagunkat, és ezáltal növeljük saját tudatosságunkat. Olyan leckéket vonzunk be életünkbe, melyek lelkünk evolúcióját szolgálják. Körülményeink és a többi ember kristálytiszta tükrök, melyek minket mutatnak, elutasított, vagy letagadott személyiségvonásainkat, vagy sebeinket tükrözik.


Gyakran, ragaszkodunk, vagy megyünk bele függőségi, vagy rosszul működő kapcsolatokba másokkal anélkül, hogy felismernénk. Mi magunk sem értjük, hogy ez a rossz dinamika miért történik velünk, miközben kívülről szeretnénk magabiztosnak, függetlennek, energikusnak és kiegyensúlyozottnak látszani. Ezek az akadályok és elköteleződések meggyengítenek minket, és folyton megkérdőjelezzük mindazt, amit teszünk, valamint saját spirituális utazásunkat is.

De ha odafigyelünk saját energiáinkra, és az Univerzum energiáira is, akkor megtanuljuk a felénk érkező érzéseket és jeleket, és azokat a leckéket, melyek segítségével elkerülhetjük a sötétséget, a fojtogató alagutakat, melyek fájdalmat, boldogtalanságot és küzdelmet jelentenek.

Ha sebezhetőek akarunk lenni, és bátran nyíltak- ellenállva egónk parancsának- akkor saját magunkat és másokat is tisztán láthatjuk. Sokkal szélesebb perspektívát láthatunk abból, mely ember, vagy helyzet mi okból jelenik meg életünkben.


A számmisztikában a 1-es szám a kezdet, és a 9-es a vég. Így a 9-11-11-es sorozat, (mert 2016 számait összeadva 9-et kapunk) azt mutatja nekünk, hogy elkezdhetjük elengedni mindazt, ami káros, így helyet adva az új kezdetnek, a lelket jutalmazó élményeknek.

2016. november 11. az átalakulást, gyógyulást, és az életünk negatív területeinek lezárulását jelenti majd. Ahogy közelítünk a 11. hónap 11. napjához, és az azt követő hetekben, egyre többször fog megjelenni a 11:11-es jelzés a számunkra.

Novemberben azt vesszük észre, hogy sokkal érzékenyebbek és intuitívabbak vagyunk, így jobban rá vagyunk hangolódva a finom energiákra, melyek körülvesznek bennünket.
November egy fordulópont is, amikor arra kell fókuszálnunk, amit ismétlődően pozitívként szeretnénk megélni, és elvethetjük az egészséges szerelem magvait is.

z azt jelenti, hogy azok a megnyilvánulások, melyek ebben a hónapban fordulnak elő, azok lesznek, melyeket első, és legfontosabb helyre teszünk az életünkben, és ezt úgy érhetjük el, ha elengedjük egészségtelen gondolatainkat, érzéseinket, és kapcsolatainkat, mindent, amit már nem szeretnénk megtartani.

Amikor meglátjuk a 11:11-et próbáljunk meg odafigyelni arra, hogy abban a pillanatban először mit érzünk, és milyen gondolataink vannak. Pozitív gondolatok ezek, melyek segítenek abba az irányba mozdulni, amerre tartunk? Vagy negatív gondolatok, melyek terhekkel vannak tele, és visszahúznak bennünket?

Figyeljünk hát nagyon oda ezekre a kódolt energiákra, melyeket a 11:11 hordoz, így hitünket ebbe az együttállásba és intuíciónkba fektethetjük.

– Gondolataidat te magad irányítsd, hogy azok hatással lehessenek életedre!
– Ha tudatosan megváltoztatod kóbor negatív gondolat szösszeneteidet is, és csak pozitívokra cseréled azokat, akkor egy olyan életút alapjait helyezheted le, amilyet Te szeretnél minden nap élni!
– Ha gondolataid mégis, minden akaratod ellenére nyílt, még beforratlan sebekhez vezetnek folyton, akkor viszont muszáj leásnod a problémád legmélyére, a gyökeréhez, és fel kell kutatnod annak valós okát!
– Törekedj arra, hogy Te magad egyensúlyba kerülhess, női és férfi energiáid kiegyenlítettségével!

Shopping Basket