Kos, vagy bika? Jegyváltó napokban születtél?

Kos-Bika. Ha április 17. és 22. között születtél, akkor Te is Kos – Bika jegy szülötte vagy!

A Kos jegy végének az általánosan meghatározott dátuma április 20., ami a Bika jegy kezdő dátuma is egyben. Viszont ezek nem fix dátumok, az adott év aktuális Nap járásából adódóan változik. Ha sosem érezted azt, hogy egyértelműen egyik, vagy másik jegyhez tartozol, akkor bizony ez a leírás rólad szól!

Kíváncsi vagy arra, hogy miként hatott rád születésed pillanatában az, hogy az impulzív Kos és a praktikus Bika tulajdonságai keveredtek egyszerre a levegőben? Emiatt lehetsz te egy született vezető, mivel e két jegy tökéletes keveredése a biztos recept a sikerhez!

Mi mondható még el erről a Kos – Bika kevert jegyben születettről?

Érdemes arra odafigyelned, hogy ne legyél nagyon erőszakos, és ne erőltesd rá akaratodat, álláspontodat a környezetedre. Ha Kos-Bika vagy, alig bírod végignézni, ahogy mások –szerinted rosszul- csinálnak valamit,  és alig bírod megállni, hogy ne szólj bele, hogyan lehetne a dolgokat jobban csinálni- ha egyáltalán meg tudod állni. 
És hogy honnan tudod? Mert logikusan gondolkozol, hamar átlátod az összefüggéseket. Ugyanakkor fontos lenne, hogy egyensúlyban tartsd vezetői, nyerni akaró ösztöneidet, és meg kell próbálnod tisztelni másokat, még akkor is, ha tisztán látod gyengeségeiket, hibáikat. 

Természetesen van nagyon is szerethető oldalad, mert vicces vagy, segítőkész, erős és megbízható, melletted mindenki hatékonynak érezheti magát, és tudja, hogy biztonságban van. 

Shopping Basket