frabato-magus-blog-biro-ica

Miről álmodnak celebjeink? – ötödik rész

Miről álmodnak celebjeink? – ötödik rész

Miről álmodnak celebjeink? – ötödik rész
Néhány évvel ezelőtt a Star magazinban volt egy jövendőmondó sorozatom, ahol közkedvelt hírességek osztották meg velem álombéli titkaikat.

Celebjeink álmai

Bíró Ica

„Többnyire pontosan emlékszem arra, hogy előző éjszaka mit álmodtam. Ha nagyon érdekes a történet, akkor általában előveszem az álomfejtő könyvemet, és azonnal utánanézek, valamint az intuícióimra hallgatok. Most egy pár nappal ezelőtti álmom megfejtése érdekelne. A történetben egy csodaszép és hatalmas fa tövében ülök, ami egy házikó mellett áll.

Jó az idő, és miközben az égre nézek, arra leszek figyelmes, hogy a háztetőn 15 kölyök sziámi kiscica sétál.

Az egyik szebb mint a másik, és ami a legfurcsább, hogy mindegyik egymás után néz rám, majd továbbmegy.”
Az álomban megjelenő macska mindig arra utal, hogy az ember, aki róluk álmodik, roppant talpraesett. Bármi is történjen vele az élete során, mindig lesz elég ereje ahhoz, hogy újból talpra álljon. A csodaszép fa pedig az illető lelki állapotára enged következtetni.

A fa minden helyzetben a nyugalmi helyzetet szimbolizálja, az illető racionálisan szemléli a világot. A fa közvetlen összeköttetésben áll a földdel, ezáltal a föld ősi energiáit is magában hordozza. Icának semmi oka az aggodalomra, hiszen ez az álom nála egyértelműen arra utal, hogy józan ésszel gondolkozik.

Kasuba L. Szilárd

„A történet, amelynek jelentésére kíváncsi volnék, mostanában visszatérő álomként jelentkezik nálam. Szinte látom álmomban, ahogy elalszom, ezt követően pedig hirtelen zuhanni kezdek. Különleges érzésem van, hiszen egy cseppet sem félek. Furcsa módon teljes biztonságban érzem magam. Aztán egyszer csak kinyitom a szemem, és egy hatalmas folyosón találom magam, ami olyan hosszú, hogy egyszerűen nem látom a végét.

Elindulok rajta. Útközben számtalan ajtót látok, de hiába próbálom azokat kinyitni, egyszerűen nem bírom, s amikor nem erőlködöm, hogy bejussak az egyiken, hirtelen felébredek.”

Szilárd álma egyértelműen arra utal, hogy az énje vissza szeretne menni valamelyik előző életébe, ezért érzi rögtön elalvás után a zuhanás állapotát. Szilárd előző életeit az a bizonyos folyosó testesíti meg, amelyről számtalan ajtó nyílik.

Az, hogy egyik ajtón sem tud bejutni, azt jelenti: a tudatalattija nem engedi, hogy bepillantást nyerjen valamelyik előző életébe. Amikor ilyen és ehhez hasonló álmaink vannak, ezek egyértelműen azt jelzik, hogy már huzamosabb ideje egy bizonyos problémával küzd valaki, amelynek megoldására egy régebbi életében keresi a megoldást..


Badár Sándor színész

Az álom, melynek jelentésére kíváncsi lennék, nagyon furcsa. Ősi időkben játszódik, és egy hadszíntéren vagyunk. A kort, melyben a jelenet zajlik, sajnos nem tudom pontosan meghatározni. A földön térdelek, és velem szemben egy erős testfelépítésű, aranysisakos harcos áll, aki éppen arra készül, hogy kivégezzen. A jelenet nagyon ijesztő.

A következő, amire emlékszem az, hogy még mielőtt lesújtana rám, megkérdezem tőle, engem most pontosan miért is kell megölnie. Erre azt feleli: azért, mert szeretné nézni a Szaturnuszt, miközben engem kivégez. Ezt követően hirtelen felébredek, tehát a halálomat már nem álmodtam meg.”

Ezek szerint számomra egyértelműen kiderül, hogy az álom Sándor egyik előző életének jelenetét mutatja be. Ez egy reinkarnációs álom. A kor, amelyben ez a furcsa jelenet játszódik, körülbelül 600 évvel ezelőtt lehetett.

Azon a napon, abban az időszakban a Szaturnusz a Nappal és a Földdel egy vonalban állt.

Ezt egy régi feljegyzésezéseket tartalmazó könyvből tudom. Azért törnek fel ezek az álmok az emberben időről időre, mert az akkori életében volt egy olyan törés vagy esemény, ami jelenlegi életében is kihat rá. Ez az oka annak, hogy Sándor miért látja ilyen pontosan a környezetet, és miért emlékszik ennyire a történtekre. Az álom igazi nyitjára csak úgy tudnánk fényt deríteni, ha a színészt egy hipnózis során visszavinnénk előző életébe.


Niki Belucci, DJ

„Álmomban egy repülőgépre szállok fel. Miután elfoglalom a helyemet, kinézek az ablakon, ahol azt látom, hogy a szüleim és a legjobb barátaim integetnek. Felszáll a repülő, és nagyon különös érzésem támad. Kis idő elteltével a gép meghibásodik, majd zuhanni kezd. Fura módon egyáltalán nem félek, holott tudom, hogy a földbe csapódunk.

Miután a repülő lezuhan, én sértetlenül szállok ki belőle, és elindulok egy, a messziben látható város felé. Sétálgatok az utcákon, ahol mindenki nagyon kedves és barátságos, mondhatnám, tárt karokkal fogadnak.”

Bármivel is utazzék is az ember, az mindig egyfajta elszakadásra utal. Elhagyjuk a gyökereinket, a megszokott hétköznapjainkat, egy új korszak veszi kezdetét.

A jövőnk mindig attól függ, hogy milyen úton-módon érkezünk meg. Nikinél zuhanásról beszélünk, ami váratlan fordulatot hoz az életében. Erre utal az is, hogy egy ismeretlen tájra zuhan le a gép, és ő teljesen egészségesen száll ki belőle. Nincsenek hullák körülötte, nem látja a roncsokat. Ezek után pedig elindul valahová, ahol mindenki barátságosan fogadja. ez egy szerencsés kezdetre utal, egy új lehetőséget kap az élettől!

Tags: No tags