Retusálni kötelező, legalábbis egyes területeken

Szerelmi kötés szellemidézéssel?

Szerelmi kötés szellemidézéssel?

Ha tudatosan irányítod a sorsod, akkor el tudod érni a céljaidat!

Ez éppúgy igaz a szerelmi mágiára, a rontáslevételre, a tanulásra, mindenre. Meg tudod teremteni a jövődet. Velem született képességeim mellett, én magam is tanultam mágiát. Sokaktól tanultam, és voltam Indonéziában is. Ott azt a mágiát sajátítottam el, amit fekete mágiának szoktak nevezni, pedig lényegét tekintve a fekete és fehér mágia között nem létezik különbség. Attól függ, hogy mire használjuk.

Azt azért lehet tudni, hogy mikor ártunk valakinek. Például egy szerelmi mágia esetén. Bejön valaki, hogy a férje elhagyta egy másik nő miatt, és én ezt fehér mágiával rendbe teszem. A családot újra összehozom. Ilyenkor még el kell végeznem egy felmérést is. Mert lehet, hogy ebben a családban 3-4 év múlva olyan negatív energiák indulnak majd el, hogy újra elválnak, és sokkal nehezebb élethelyzetbe kerülnek.

És vannak olyan alkalmak is, amikor nem vállalom el a szerelmi kötéseket. Nem egyszer keresnek fel azért, hogy hírességeket kössenek magukhoz. Mindig népszerűek az aktuális tv műsorok szereplői, felkapott celebek, de sportolók képeit is gyakran hozzák hozzám. Ezeket azonban nem vállalom, mert itt nincsen személyes kapcsolat.
Hogyan működnek a szerelmi kötések –oldások?

Szerintem szerelem és a testi vágy különbözik egymástól. Ha egy vadidegennel találkozol, ránézel, és észreveszel valamiféle kontaktust, amit vonzalomnak szoktak nevezni. Ilyenkor egy bizonyos energiaegyenlőség van köztetek.

Ha ez megvan, akkor ezt az energiakötést nagyon erőssé lehet tenni! Úgymond, hozzá lehet kötni a másikat, vagy téged hozzá. Olyan, mint valamiféle szerelmi energiakapcsolás. A mágiában el lehet különíteni a természeti mágiákat, ami az energiákon alapszik, és van a másik, ami a szellemvilágon alapul. Ilyenkor egy bizonyos köztünk élő személyeket vagy jelenéseket használok fel, hogy segítsék a munkámat.

Ezeket a lényeket az igaz mágusok, befolyásolni tudják. Vannak olyan helyzetek, amiket természeti mágiával nem lehet megoldani, ilyenkor kérem a megfelő identitás segítségét.

Például volt olyan eset, hogy egy férfit mágia segítségével vitték el a felesége mellől. Itt már egy másik mágus a szellemvilághoz fordult segítségért. Ilyenkor –lehet, hogy nevetségesen hangzik – háború folyik a két mágus között. Ki az erősebb, ki tud nagyobb energiákat mozgatni?

Az egyszerűbb dolgok, amikor az újdonság és a szexuális vágy, kiváncsiság miatt megy el a férfi, akkor ezeket aránylag könnyebb megoldani.

Hogyan zajlik egy szerelmi kötés?

Valaki bejelntkezik, hogy szeretne szerelmi kötést. Nekem ilyenkor kell valamilyen személyes tárgy. Fénykép, hajszál, kézírás, amelyekben benne vannak az illető energiái. Ezekből meg tudom nézni, hogy milyen szinten lehet befolyásolni az illetőt. Egyáltalán érdemes-e? Jót teszünk-e, vagy rosszat? Még az is lehet, hogy nem vállalom a szerelmi kötést, mert nem éri meg. Akkor elmondom, hogy miért. Sokévnyi tapasztalatom szerint azt tudom mondani, hogy 10 esetből 8-at nyugodt szívvel el tudok vállalni, és sikeres a kért szerelmi kötés kimenetele.

És hogy mi az én etikai kódexem?

Csak a jót szolgálom! Családokat nem szedek szét. Csak olyan kéréseket vállalok el, ahol a jót tudom elősegíteni, ahol a cél a család egyesítése. Anyagi sikermágia munkáimnál is mindig megfontoltan járok el.

Tags: No tags