frabato-magus-ujjlenyomatok

Tudd meg mit árul el az ujjlenyomat!

Tudd meg mit árul el az ujjlenyomat!

Az ujjlenyomat segítségével ideje korán tudhatod meg egy új barátságról, hogy mennyire bízhatsz meg benne, vagy hogy szükség esetén számíthatsz-e majd rá.

Bár a tenyérelemzés igen összetett folyamat, és komplex tudást igényel a tenyér olvasójától, mégis érdemes akár alapszinten ismerni, mert nagyon sok hasznos információ tudható meg akár önmagadról, de bárki másról is. Pl. az ujjak és körmök alakja, a kéz formája vagy tulajdonságai,  a  tenyér vonalai mind számos apró jellel ad arra lehetőséget, hogy a tenyér tulajdonosának alapvető személyiségéről, múlt- és jövőbeli életútjáról, szerelmi lehetőségeiről, karrierjéről, egészségéről tudhass meg többet.

zek az információk lehetnek számodra szimpatikusak, vagy kevésbé szeretnivalóak is akár, de az tuti biztos, hogyjobb tisztában lenni velük mint nem is tudni róluk!  A tenyérjóslás ezért is ajövendőmondás egyik közkedvelt eszköze mindmáig.

Az ujjlenyomat titkainak megismeréséhez ráadásul még helyszíni nyomozónak se kell lenned!

A 3 leggyakoribb ujjlenyomat mintázatról, tipusról láthatsz 1-1 rajzot. Ezek ismeretében már te magad is könnyedén felismerheted és beazonosíthatod, hogy akár a te saját ujjlenyomatod vagy bárkié, melyik mintával egyezik meg a leginkább.

Ha ez sikerült is, akkor például azokkal az alapvető személyiség jellemzőiddel szembesülhetsz – ha saját ujjlenyomatodat vizsgálod – melyekkel te magad is együtt élsz, és másokat is ezekkel boldogítassz! Vagy pl. új ismeretségekről tudhatsz meg olyan információkat, amikhez több idő és alkalom szükségeltetik. Így ideje korán rájöhetsz arra hogy bízhatsz-e az illető barátságában, hogy számíthatsz-e majd rá szükség esetén, vagy akár még az is, hogy  mennyire lehet vele kalandos, snassz vagy extrém egy közösen eltöltött szabadidő.

1. Hurok mintázatú ujjlenyomat:

Ha ujjlenyomatodon hurkok vannak, akkor ebben a dologban nem vagy ugyan egyedi! A legtöbb európai ember ezzel a mintázattal éli le az életét, de ez még véletlenül sem jelenti azt is, hogy beleolvadnál a nagy szürke tömegbe!
Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiség vagy.
Szívesen segítesz másokon, és együttérző vagy.
Őszinteség és nyílt szívűség is kiolvasható az ujjbegyed mintázatából.
Továbbá az is bizton elmondható rólad, hogy álmodozó alkat vagy! nem szereted a taposómalmot, nagy a képzelőerőd, és inkább az alkotásban találod meg önmagad.
Sok barátod van az életed különböző területeiről.
Szereted a változatosságot, és szívesen kipróbálsz új dolgokat.

2. Hullámos mintázatú ujjlenyomat:

Ha hullámos ujjlenyomattal rendelkezel energikus és magabiztos vagy.
Nagyon makacs tudsz lenni, és ha egyszer a fejedbe veszel valamit, nagyon nehezen változtatsz álláspontodon.
Pragmatikus gondolkodású, bátor és megbízható vagy, barátaidhoz mindig lojális és hűséges.
Ha hullámos ujjlenyomattal rendelkezel, nagyon jól tudsz alkalmazkodni.
Néha lustának tűnhetsz mások szemében, és amikor már te magad is ezt tapasztalod magadon, akkor az a depresszió felé vezető út jele lehet nálad.

3. Örvényes mintázatú ujjlenyomat:

Ha örvény mintázatú az ujjbegyed, nagy valószínüséggel, magányos farkas típus vagy, aki mindent a maga módján és akarata szerint akar megvalósítani.
Vannak akik ridegnek vagy önzőnek tartanak téged, hiszen te  a szó legszélesebb értelmében vehető: mindentől független életed szereted élni!

Az örvényes ujjlenyomat tehetségre, szellemességre, és éles eszűségre is utal.

Kitartó vagy, és amit egyszer célul tűzöl ki, azt véghez is viszed!

Gyakran elégedetlen vagy önmagaddal és a környezeteddel szemben is, mert mindenből és mindenkiből szeretnéd a maximumot kihozni.
Egy olyan barát vagy, aki hűséges és élethosszig ki is tart bármi áron!

Tags: No tags