frabato-magus-tenyer

Tudd meg mit árulnak el rólad tenyered vonalai

Tudd meg mit árulnak el rólad tenyered vonalai

Karmikus életünk és a felvállalt jövőképünk mellett számtalan jellemvonás olvasható ki kezeink formájából, hajlékonyságából, az ujjaink és a körmök alakjából, az ujjlenyomatunk tipusából, és persze a tenyerünk vonalaiból. 

Ráadásul az információk megszerzéséhez nincs is szükség semmi más eszközre, elég csak jól megvizsgálni egy kezet. Egyszerűsége és nagyszerűsége miatt is vált a tenyérelemzés a jövendőmondás egyik közkedvelt formájává.

Most a legfőbb tenyérvonalakat, és az azokból kiolvasható alap személyiség jellemzőket tudhatod meg.

Tenyerünk barázdái életünk folyamán változnak, ahogy a személyiségünk is. Ezért vannak vonalak melyek teljesen eltűnnek az évek alatt, és újabb vonások pedig láthatóvá lesznek.
Igen sokrétű tapasztalati ismeret kell a valós tenyérjóslásláshoz, és nem is szabad csak egyetlen tenyérjelből – főleg ha az tragikus jelentésű IS! – eldönteni saját magunk vagy bárki más jövőjét. Ezért én is csak a legismertebb, és legbeazonosíthatóbb részletekről informállak.

Mint ahogy már korábban jeleztem, ne ijedj meg, ha nem találod valamelyiket, mert nem mindegyik vonal jelenik meg mindenki tenyerén. Ha viszont valamelyik fővonal duplán van a tenyereden, akkor azt kérem, hogy jelezd felém, mert ritka kivételes személyiség vagy!

Keresd meg a tenyereden a képeken kiemelt vonalakat:

Hat főbb tenyérvonal található a tenyéren.

1. Szívvonal

Ha valaki tenyérjóslásra adja a fejét, ez az a vonal, melynek jelentése a legtudnivalóbb szokott lenni. Közkedveltsége okán erről a vonalról egy külön írásomban részletesebben is írok. Azokról a feltárható  titkokról, melyek a szerelmi jövőre, érzékiségre, hűségre irányuló kérdésekre adnak akár neked is válaszokat.

2. Életvonal

Ez szokott a második legfontosabb kérdés lenni, hogy vajon meddig élünk. Ennek a vonalnak az ágazásaiból arra is választ kaphatunk, hogy a remélt életutat milyen egészségi állapotban élhetjük meg.

3. Fejvonal

Ha a fejvonal átível az egész tenyéren, az én központú személyiségre utal. A szétágazó fejvonal különleges tehetséget jelent, elsősorban a kommunikáció területén.

4. Végzetvonal

A végzet vonalának hiánya egy eseménytelen életet mutat. A kettős végzetvonal két karriert jelent. A fejvonalban végződő végzet vonal rossz döntéseket mutat.

5. Napvonal

A hosszú, függőleges napvonal szerencsés életet jelent, sok áldással. Az elmosódott napvonal azt jelenti nehezen tudsz fókuszálni. Aki keményen dolgozik, annak nap vonala a hüvelykujj irányába kunkorodik.

6. Egészségvonal

Ha az egészségvonal keresztezi az élet vonalat az öröklött betegségre utal. A hullámos egészségvonal emésztési problémákat jelent. Az elmosódott egészségvonal gyenge állóképességre utal.

Tags: No tags