frabato-magus-hold-magia-j

Hold mágia – Virág Telihold a Skorpióban

Hold mágia – Virág Telihold a Skorpióban

Egy nagyon egyszerű mágiát hoztam nektek a mai Virág Teliholdra.
Hozzávalók:
– Toll és papír
– Néhány jégkocka
– Egy tányér
– Ételek, például gyümölcsök/diófélék/csokoládé (minél természetesebb ételt választasz annál jobb)

1.) Kezdd a rituálét egy rövid meditációval. Lazulj el, hallgass zenét: a cél, hogy megnyisd a szívenergiáid, újra egyensúlyba hozd csakráid, és aktiváld az együttérzés energiáját.
2.) Miután befejezted a meditációt, vedd elő a tollat és a papírt, és válassz egyet az alábbi mondatok közül, amivel kezded majd a kívánságaidat. Bármit írhatsz, ami eszedbe jut:
„A legjobban akkor érzem magam leblokkolva, amikor…”
„Azok a szokások, amelyek már nem szolgálnak engem…”
„Túl sokat hangsúlyozom, hogy…”
„ Ideje abbahagyni…”
„Elengedem az irányítást…”
Törekedj arra, hogy legalább 10-20 percig írj. Áss minél mélyebbre azokban a dolgokban, amiket el szeretnél engedni. Ha elkészültél, olvasd el, amit írtál, és gondolj át minden olyan meglátást és felismerést, amit tényleg fontosnak érzel. Ha azonosítottad a dolgokat, amiket el szeretnél engedni, gondold át, hogyan tudod meglépni ezt.
3.) Fogd a kezedbe a teleírt lapot/lapokat, és kezdd el csíkokra tépni őket. Képzeld el, hogy minden szakadásnál aktívan elengeded mindazt, ami már nem szolgál téged.

4.) Tedd a tányérra a széttépett papírjaidat, és tedd rá a jégkockákat. A papírok felett olvadó jég azt szimbolizálja, hogy elengeded azt, ami már nem szolgálja a javadat, és a jéggel együtt szépen elpárolog, elolvad.
5.) Edd meg az ételt, amit kikészítettél, és közben figyelj a gondolataidra, intuícióidra. Köszönd meg a Földanyának az ételt, amit eszel. A tápláló csemegével gyarapítod belső erődet, és erősíted az intuíciódat. Bízz azokban a megérzésekben, amik ma este támadnak, mert biztosan nem fognak cserbenhagyni!
6.) Ha a jég elolvadt, eldobhatod a papírokat.

Tags: No tags