frabato-magus-keszitsd-el-talizmanodat-j

Készítsd el talizmánodat, mely segít átvészelni a ne­héz pillanatokat!

Készítsd el talizmánodat, mely segít átvészelni a ne­héz pillanatokat!

Készítsd el a saját talizmánodat, mely segít átvészelni a nehéz pillanatokat, melyből erőt tudsz meríteni, amikor szükséged van rá.
5 egyszerű lépésben leírom neked, hogyan készítheted el egy egyszerű tárgyból a pozitív energiát sugárzó saját amulettedet!

1. Válaszd ki a tárgyat, mely a talizmánod lesz

Ez a tárgy lehet bármi. A csillagjegyedhez tartozó kristály, egy kavics, melyhez köt valamilyen emlék, egy ékszer, ami számodra különös jelentéssel bír. Nem számít a tárgy értéke egyáltalán, a lényeg az, hogy kötődj ehhez a tárgyhoz.

2. Pozitív szándék továbbítása

Szánj rá egy hetet, és minden nap néhány percig tartsd magadnál választott tárgyadat, amikor meditálsz, vagy imádkozol. Ha hiszel Istenben, az angyalokban, védőangyalodban, képzeld el, ahogy energiájuk beborítja kiválasztott tárgyadat. Ez azt jelenti, hogy a tárgyad a fizikai megtestesítője a szándékodnak, vágyadnak, vagy egy pozitív érzésnek, például szerencsének, szerelemnek, egészségnek stb.

3. Polaritás

Az amulettek olyanok, mint az elemek vagy akkumulátorok a telefonokban, feltölthetjük őket, de le is tudnak merülni. Ezt úgy kerülhetjük el, hogy a vidám, boldog pillanatokban magunknál tartjuk amulettünket, míg a szomorú percekben távol tesszük az amulettet magunktól. A talizmánunkra gondoljunk úgy, hogy felszívja érzéseinket, így a pozitív pillanatokban meg tudjuk erősíteni hatását.

4. Elementáloknak szentelés

A választott amuletted anyagától függően kijelölheted, hogy a 4 őselem közül melyiknek szenteled amulettedet, de én azt javaslom, hallgass intuíciódra, és a négy elem közül: föld, víz, levegő, vagy tűz, válaszd ki te magad, melyik elemhez kötöd az amuletted. Ennek jelentősége abban rejlik, hogy a választott elem a segítségedre lesz talizmánod erejének növelésében, és a hozzád való kötődés elmélyítésében.

5. Feltöltés

Az amuletted, vagy talizmánod úgy szolgál majd téged, hogy emlékeztet valami számodra fontos dologra, vagy nehéz helyzeteken segít téged át, és szerencsét hoz neked. Ahogy már említettem, a talizmánod olyan, mint egy elem, ami néha lemerül, így hatása, ereje meggyengül. Ilyenkor végezd el újra a 2. pontban leírtakat, és töltsd fel talizmánodat. Természetesen amuletted feltöltéséhez kihasználhatod a természet adta lehetőségeket, mint a holdtölte, eső, napkelte, de itt is fontos megjegyezni, hogy használd intuíciódat, amikor megválasztod a talizmánod feltöltéséhez választott természeti jelenséget.

Tags: No tags