frabato-magus-voros-gyertya

Szerelmi rituálé piros gyertyával

Szerelmi rituálé piros gyertyával

Készen állsz arra, hogy fellobbantsd a szenvedély lángját, vagy bevonzd a szerelmet az életedbe?
Egyszerű, de erőteljes szerelmi mágiát hoztam nektek!
🔥 Amire szükséged lesz:
Egy piros gyertya
Papír
Toll
Gyufa vagy öngyújtó


🌙 1. lépés: Határozd meg szándékod
Keress egy csendes helyet, ahol a szándékodra koncentrálhatsz. Gyújtsd meg a piros gyertyát, amely a szenvedélyt és a szeretetet jelképezi. Vegyél néhány mély lélegzetet, összpontosíts magadra, és képzeld el azt a szerelmet, amire vágysz. Világosan fogalmazd meg szándékod.


💕 2. lépés: Erősítsd meg írásban is a szándékodat
Írd fel a papírra a szándékod, írj arról, hogy milyen szerelmet szeretnél bevonzani. Legyen konkrét és szívből jövő az írásod, fejezd ki vágyaid és írd le azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban, vagy kapcsolatban keresel.


🔮 3. lépés: Töltsd fel a papírlapot szándékoddal
Tartsd a papírt a kezedben, és csukd be a szemed. Képzeld el a szeretet energiáját, amely átáramlik rajtad, élénk és mágneses energiával tölti be megerősítésedet. Érezd a szerelem erejét és izgalmát, miközben szándékoddal töltöd a papírt.


🔥 4. lépés: Gyújtsd meg a gyertyát
Tartsd a papírt a piros gyertya lángja fölé, és hagyd, hogy lángra kapjon. Miközben ég, küldd el szándékod az univerzumnak, bízva abban, hogy meghallgatják és megválaszolják. Képzeld el a füstöt, amely a vágyaidat a megnyilvánulás birodalmába viszi.


🌙 5. lépés: Fojtsd el a gyertya lángját
Ha a papír elégett, megvárhatod, hogy a gyertya is csonkig égjen, de befejezheted azzal is a rituálét, hogy elfojtod a lángját. Nagyon fontos, hogy ne fújd el a gyertyát, mert azzal elfújod a szándékodat is.


💕 6. lépés: Hála és bizalom
Fejezd ki a háládat az univerzumnak, amiért elfogadta szándékod. Tudd, hogy a szerelem úton van feléd, és maradj nyitott az új lehetőségekre és kapcsolatokra.

💫 Adjon erőt ez a rituálé a szerelem megtalálásához és a kapcsolatok ápolásához vezető utadon. Bízz szándékod erejében és a benned lakozó varázslatban. A szerelem úton van!Lehet, hogy egy kép erről: virág

Tags: No tags