Válassz egy amulettet, vagy kabala állatot, mely so­kat árul el rólad!

Azt az állatot válaszd, melyet a legközelebb érzel magadhoz. ha megvan a választásod, csak görgess lejjebb, és olvasd el a jellemzésedet. 

1. Koala:
Személyiséged legfőbb sajátossága az egyenlőség, az igazságosság és a semlegesség. Akkor érzed jól magad, ha vigasztalhatsz másokat, ha támaszt nyújthatsz az embereknek. Néha elszigeteltség és üresség érzése van benned, de ez a „túlterheltséged” miatt van. Amikor káosz van körülötted, csillagként ragyogva mutatod az abból kivezető utat mindenkinek.

 

2. Tengeri csikó
Személyiséged: Érzékeny, együttérző, megértő. Te azok közé tartozol, akik először másokra gondol, majd csak utána saját magadra. Az emberek mindig a segítségedet kérik. Rosszul érzed magad mások rossz megjegyzései miatt, de soha nem mutatod ki az érzésedet. Idealista vagy, és egy olyan világról álmodsz, ahol a valóság szörnyű oldalát eltüntetheted. Azok az emberek, akik nem ismernek téged, azt gondolhatják, hogy különc vagy, mert sok időt töltesz a képzeletbeli világodban.

 

3. Kolibri
Ha a kolibrit választottad, élvezed az élet szépségét, bárhol is vagy megszünteted magad körül a negatív energiákat, és kifejezed szereteted a mindennapokban. Szereted távol tartani magadtól azokat az embereket, akik nem érzik motiváltnak magukat, így védekezel a negatívumok ellen, de ezeket a gondolatokat mélyen magadban tartod, mivel attól tartasz, hogy az emberek téged hibáztatnak saját keserűségük miatt.

 

4. Elefánt
Ha az elefántot választottad, egy csodálatos lény vagy, akiben megbízhatnak az emberek. Spontán és nyugodt vagy, mindent átgondolsz, mielőtt valamit teszel. Nagyon felelősségteljesen bánsz mindennel, amit az életben teszel. Egyensúlyban vagy, miközben az érzelmeid nem uralkodnak rajtad. Ellenkező esetben makacs, és túl érzelmes vagy, vagy túl hideg és közömbös leszel, ezért megtanultál uralkodni az érzéseiden.

 

5. Farkas
Ha a farkast választottad, nagyon meleg, optimista, világos és gondoskodó a személyiséged. Élvezed, hogy segíthetsz másoknak. Türelmes vagy másokkal, elfogadod őket olyannak, amilyenek. Te azok közé tartozol, akiket nem az irányít, amit mások mondanak. Ha sokáig egyedül vagy, depresszióba eshetsz, de ezt magadban tartod, és nem terhelsz másokat rossz hangulatoddal, negatív érzéseiddel.

Shopping Basket