frabato-magus-blue-moon

10 Milliószoros Nap és Bue Moon egy napon!

10 Milliószoros Nap és Bue Moon egy napon!

Blue Moon is ritkán van, egy 10 milliószoros teremtő nappal együtt még ritkábban lesz a jövőben! Ezzel a teremtő gyertyamágiával viszont hosszú időre bebiztosíthatod magad és javaid gyarapodását! 

Ne maradj le erről az exklúzív lehetőségről te se! Mert bár minden évben, a 4 tízmilliószoros nap közül az első kettő alkalom, az mindig 1-1 telehold idejére esik, de nem minden évben van ám Blue Moon! És hogy ez a 2 csodás teremtő energia 1 ugyanazon a napon egyesüljön…na az már valóban tuti exklúzív!  Tehát ha az első két időponton abban az évben nincs telihold, egy korábbi év listáját találtad mag. A harmadik teremtő nap újhold után négy nappal, a negyedik pedig telihold után hét nappal van.


Miért és mire tudod a 10 milliószoros napok alkalmát kihasználni?

 •  Terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldására ez az egyik legsikeresebb nap, szabadulj meg béklyóidtól!
 • Már ébredéskor teremts lelkedben békét és harmóniát!
 • Indítsd a reggeled egy  mágikus kávéval,  és kérd mindazt, amire csak vágysz: szerelmet, boldogságot, békét, örömet, egészséget, gazdagságot, sikert!
 • Az egész napod ebben a tudatban teljen, maradj mindvégig pozitív és ne hagyd hogy kibillentsen ebből bármi vagy bárki!


FIGYELEM: Ez egy teremtő nap! Csakis úgy teremts, hogy azzal másoknak NE ÁRTS! Mert tudd, hogy nem csak a jó energiák hatása hatványozódik, hanem a rosszé is, és VISSZACSAPÓDIK Rád!


Mi is az a Blue Moon, azaz Kék Hold:

Azért páratlan és ritka esemény ez, mert nincs minden évben, 2-3 évente alakul így bolygóink állása. Ennek a nem hétköznapi eseménynek 2 definíciója is van:

 • Egy csillagászati szezonban a 4. Teljes Hold
 • Ha egy hónapban 2-szer van Telehold, akkor a második Holdtöltét nevezik így.

A Blue Moon kék színű?

Nem, nem kék színű a Hold ekkor sem! Nevét viszont nagyon ritkán valóban kéknek látszik a Hold, ekkor egy bizonyos méretű porszemcséknek a jelenlétének a légkörben köszönhető ez a látvány.
Blue Moon alkalmak aszerint, hogy 1 csillagászati szezonban ekkor van a 4. Telehold:

 • 2019. május 18.
 • 2021. augusztus 22.
 • 2024. augusztus 19.

Blue Moon alkalmak aszerint, hogy 2 Telehold van 1 hónapban : 

 • 2016. május 21.
 • 2018. január 31.
 • 2018. március 31.
 • 2020. október 31.

Ezzel a teremtő gyertyamágia rituáléval pedig igazán egyedivé teheted ezt a csodás telehold napot!

A rituáléd időpontját úgy válaszd meg, hogy még jóval a Hold beteljesedése előtt tudd elkezdeni, hisz kalkulálnod kell a gyertyák égési idejével. Ha a gyertyák teljes leégése átér Holdtölte utánra, az nem gond. A legjobb választás Blue Moon idején, ha az egyik kék, a másik piros, és a harmadik fehér. Ha nincs lehetőséged beszerezni színes gyertyákat, akkor mind három legyen fehér!
Hangolódj rá a mágiádra a szokásos, saját módodon. Relaxálj, gyújts füstölőt, hallgass zenét – a lényeg az, hogy olyan körülményt teremts a rituálédhoz, amiben jól és erősnek érzed magad, amikor senki és semmi nem tud megzavarni téged. Fokozott figyelemmel legyél a helyszín kiválasztásában is, hisz tűzzel fogsz dolgozni!

Felállított oltárodra helyezd el a gyertyákat, és:
A kék (vagy fehér) gyertyába vésd bele a neved.
A piros (vagy fehér) gyertyába vésd bele a célod.
A fehér gyertyába pedig annak az embernek a nevét vésd, aki inspirál e célod elérésében.
Szándékodat erősítsd meg annyira, hogy semmi ne rázhassa meg!

Ha úgy érzed, teljesen sikerült arra a szintre jutnod mentálisan, hogy kizártad a körülötted lévő valóságot, és minden sejteddel szándékod valósággá válására tudsz összpontosítani, akkor:
– Gyújtsd meg a gyertyát, melyen neved van, és mondd: ” Ez a gyertya szenvedéllyel ég, és ezzel a céllal (ide helyettesítsd be a célodat) ”
– Gyújtsd meg a gyertyát, melyen célod van, és mondd: ” Ez a gyertya fényesen és erősen ég, hogy megvilágítsa célomat ”
– Gyújtsd meg inspirációs gyertyádat és mondd:” Ez a gyertya az inspiráció és kiteljesedés lángjával égjen, gyújtsa meg bennem a szenvedély lángját, hogy elérhessem célomat! ”
– Hunyd be a szemed, és képzeld el a célodhoz vezető utat, melyen a téged inspiráló személy kísér el.

Hagyd, hogy a gyertyák maguktól leégjenek! 

Ha úgy érzed, sikerült mindent jól csinálnod, akkor most se feledkezz meg megköszönni Istene(i)dnek, segítőidnek támogatásukat!

Tags: No tags