frabato-magus-mirolalmodnak-majka1

Miről álmodnak celebjeink? – Álomfejtés – 2

Miről álmodnak celebjeink? – Álomfejtés – 2

A Star magazinban volt egy jövendőmondó sorozatom, ahol közkedvelt hírességek osztották meg velem álombéli titkaikat.


Celebjeink álmai

Majka

„Gyerekkorom óta van egy visszatérő álmom: kívülről látom magam, ahogy az ágyamban alszom. Egyszer csak felébredek, de nem a valóságban, hanem az álmomban. Szeretnék felkelni, de nem tudok, mert nem vagyok képes mozgatni a végtagjaimat. Meg akarok szólalni, de nem jön ki hang a torkomon, majd hirtelen riadok fel a rossz álomból. Ha újra elszenderedek, érzem, hogy folytatódni fog a rémálmom. Ilyenkor mindig fáradtan ébredek, mintha egy szemernyit sem aludtam volna.”

Az erős jellemű emberek esetében-meglehetősen ritkán-elő szokott fordulni, hogy megálmodják lélekutazásukat. Ilyenkor az történik, hogy a lélek kiszáll a testből. Ezen utazások közben Majka fölébred, és ilyenkor túl hirtelen húzza vissza a lelkét a testébe, ezzel egy űr keletkezik. Amikor próbál visszaaludni, érzi, hogy negatív álma lesz, mert a lélek még nem érkezett vissza teljes energiájával. Ez egy átmeneti állapot. Majkának akkor kellene regenerálódnia, amikor a lélekutazás folyik. Mivel azonban ezek nagyon rövid utak, nem tudja kipihenni magát. Ebből is eredhetnek szívproblémái.


 

Völgyi Zsuzsi, énekesnő

„ Szinte minden alkalommal az elhunyt nagypapámmal álmodom, aki visszatér hozzám éjszakánként. Mindig máshol, és más miatt jelentkezik. Legutóbb például a lakásunkban álmomban, ahol ide-oda szaladgáltam, keresve valamit. Nagyon izgatott voltam, hiszen egy fontos dologban kellett volna döntést hoznom. Ekkor hirtelen megjelent. Rendkívül megörültem neki, hiszen úgy jött mintha hívtam volna. Leültünk, és hosszasan elbeszélgettünk. Minden egyes kérdésemre válaszolt, és segített a döntéshozatalban. Aztán elbúcsúztunk és elment. És én pedig felébredek.”

Őszintén bevallom, már rég nem találkoztam ilyen különleges jelenséggel. Az, hogy Zsuzsi milyen körülmények között és milyen gyakran találkozik nagypapájával, jelen esetben lényegtelen, hiszen itt egy nem mindennapi, karmikus kapcsolatról beszélünk. A szellem ismétlődő felbukkanása arra utal, hogy Zsuzsi nem képes elengedni őt. Ha valami problémája, kérdése támad, papáját hívja tudat alatt, hogy segítséget kérjen tőle. Így mondhatjuk, hogy Zsuzsi tudatosan irányítja álmait, átformálja, magára formálja azokat.


Kisó, műsorvezető

„Gyerekkorom óta van egy visszatérő álmom. Ez úgy szokott kezdődni, hogy egyedül sétálgatok egy hatalmas erdőben. Látom, hogy süt a nap, de a rengeteg mélyén, ahol én vagyok, sötét van. Először madárhangokat hallok, azután egyre erősödő motorzúgást hallok az égből. Amikor fölnézek, a fák lombjától alig látom ugyan, de egy repülőt pillantok meg, ami abban a percben elnémul, leáll a motorja, és pár másodperc alatt lezuhan a közvetlen közelembe. És ekkor mindig fölébredek.”

Kisóval való beszélgetésem alatt, egyértelműen kiderült, hogy álma egy, az előző életéből hozott eseményre utal. Ekkor egy balesetben vesztette el az életét, egy külső hatás okozta halálát. Ezt kellene újra átélnie, csak sohasem meri, ezért ébred föl mindig. Nem látja a helyszínt, nem megy oda. Át kell élnie ezt az érzést, mert ezzel ledob magáról egy nagy lelki terhet. Most úgy látom, az elkövetkező 2 évben végig fogja álmodni az álmát. Odasétál majd a roncsokhoz, megnézi, ki van benne, és ezzel lezárja az előző életében átélt gyötrelmek máig tartó hatását.


Pokrivtsák Mónika, műsorvezető

Pokrivtsak monika frabato alomfejtes„…álmomban, a lakásomban tartózkodom. Épp a hétköznapi teendőim intézem, amikor óriási hangzavarra figyelek fel. Közelebb lépek a bejárati ajtóhoz, és kiderül, hogy a kiáltozás a folyosórol jön. Ekkor kinyitom az ajtót, ahol három alakot veszek észre. Ezek nem mások, mint seprűn lovagló, gonosz boszorkányok. Ekkor hirtelen megijedek, ám furcsa módon nem csapom be az ajtót, hanem tovább nézem őket. Félelmet nem érzek, inkább különleges biztonságérzetem van. Mert bár az ajtóm nyitva van, mégse tudnak a repkedő banyák berepülni a lakásomba.”

Móni álma arra utal, hogy sok időt tölt egyedül, sokat dolgozik. Ebből adodóan a testi és a lelki feltöltődést az otthonában éli meg, ahol teljes biztonságban érzi magát. Ez az a hely, ahol megpihen, és erőt gyűjt. Hirtelen azonban különös negatív erők megpróbálják őt megzavarni, befolyásolni. Az álomban ezek a boszorkányok képében jelennek meg. Az, hogy a gonosz alakok nem tudnak bejutni a lakásába, arra utal, hogy Móni ellenálló ereje óriási, és egysze
rűen nem engedi közel magához a rosszat. Persze azért kíváncsi rá, ezért nem csukja be azonnal az ajtaját. Szereti tudni, ki az ellenség.

Tags: No tags