Álmok madarakkal – Álom­fej­tés Frabato

Amikor madarakkal álmodunk, elszakadunk a valódi világtól. Mély bensőnk szárnyal, határok és kötöttségek nélkül. Az égi teremtmények beszélnek hozzánk gondolatainkban. A madarak kötik össze a földi létet a mennyekkel így ők az istenek küldöttei. A levegő elem ezen kívül a gondolatok és kommunikáció szimbóluma.

Ha madarakkal álmodtunk, fel kell tennünk a kérdést,  mi a legelső és visszatérő ébrenléti gondolatunk, melyben a madár segíteni tud?

Ha madárral álmodunk, az általában valamilyen felemelő témához kapcsolódik.

A madárral kapcsolatos álmok szimbolikus jelentései:

  • Szabadság
  • Feloldozás
  • Kreativitás
  • Spiritualitás
  • Képzelet
  • Eszmék
  • Fokozott öntudat

Álmok különféle madarakkal:


Szajkó:
Ha kék szajkóval álmodunk, azt jelenti, gondolatainkat világosabban kell megfogalmaznunk. Ideje, hogy kiálljunk magunkért. Több önbizalomra van szükségünk életünkben.

Pinty: Együttérzést, szeretetet és reményt jelent. Általában egy szerelem kezdetén jön elő álmainkban a pinty.

Galamb: Ha álmunkban galambot látunk, az békét, harmóniát, szeretetet és ártatlanságot jelent. Ha fehér galambot látunk, az hűséget, szelídséget, és barátságot jelképez. Ez az álom azt is jelenti, hogy az égiek áldását élvezzük, és elengedtük negatív, gyűlölettel kapcsolatos gondolatainkat. Ha galambok játékával álmodunk, az szeretetteljes családi légkört, otthoni békét jelent.

Szarka/Varjú: Ezek a madarak akkor jelentkeznek álmunkban, ha valamire nagyon kíváncsiak vagyunk. Valamilyen új dolog foglalkoztat bennünket, és hogy mi lesz ennek a következménye. A szarkák és varjak akkor jönnek, amikor valamilyen rejtélyt kell megoldanunk, mert ezek a madarak roppant kíváncsiak, ugyanakkor vakmerőek. Arra ösztönöznek, hogy életünkben vakmerően álljunk az újdonsághoz, ismeretlenhez, ne fogjanak minket vissza félelmeink.

Sólyom: A sólymok álmainkban tudatalatti szabadságvágyunkat jelképezik. A sólyom arra ösztönöz, hogy használjuk elménket a vágyott szabadságunk elérése érdekében.

Bagoly: A baglyok a bölcsességet jelképezik. Ha álmunkban jelennek meg, arra figyelmeztetnek, hogy ébrenlétünk során lássunk tisztán. Hallgassuk meg, mások mit mondanak nekünk, figyeljük meg a körülöttünk élőket. Ha a bagoly éjszaka jelenik meg az álomban, akkor felül kell vizsgálnunk jelenlegi élethelyzetünket, hogy visszanyerjük a dolgok irányítását.

Veréb: Ezek a kis madarak a hitről, alázatról csipognak nekünk úgy álmainkban, mint a való életünkben. Az álmunkban megjelenő veréb takarékosságra int minket. Arra ösztönöz, hogy élvezzük az élet egyszerű örömeit, és ne a túlköltekezéstől legyünk boldogok.

Hattyú: Mivel a hattyú párok kitartanak egymás mellett, az álmainkban megjelenő hattyú a kapcsolatunk fontosságára hívja fel a figyelmet. Azt üzeni, becsüljük meg és ápoljuk a szerelmet, mert akinek ez megadatik, az nagyon szerencsés, és erre időről időre érdemes emlékeznünk. Ha fekete hattyúval álmodunk, az bensőnkben rejlő titkaink felszabadítására ösztönöz, és kreativitásunk kibontakoztatására sarkall bennünket.

Holló: Az álmunkban megjelenő holló diszharmóniát, rossz szokásokat jelent. Arra figyelmeztet, hogy véget kell vetnünk egy rossz szokásunknak, vagy egy életszakaszunknak.

 

 

Shopping Basket