Bika vagy, vagy Ikrek? Jegyváltó napokban születtél?

Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?


Bika-Ikrek

Ha május 17. és 23. között születtél, akkor Te is a Bika-Ikrek jegy szülötte vagy! 

A Bika jegynek az általánosan meghatározott időszaka április 20 és május 20 között van, és azt, aki május 21-én látta meg a napvilágot már az Ikrek jegy szülöttjének tartják. De természetesen ezek a dátumok egyáltalán nem kőbe vésett adatok. Biztos te is sokszor elgondolkodtál már ezen, mert nem egyértelmű számodra sem, hogy akkor mi is a te asztrológiai jegyed.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással volt rád születésed pillanatában az, hogy egy Tűz és egy Levegő jegy találkozásánál születtél?

Ha e két horoszkópjegy váltó napjaiban születtél, akkor az biztosan elmondható rólad, hogy nagyon magas fordulatszámon pörög az életed, te vagy a legfiatalosabb, a legenergikusabb az összes váltójegyben születettek között.

Mi mondható még el a Bika-Ikrek  kevert jegyben születettről?

A Bika- Ikrek jegyváltó napok szülöttjeként fizikailag erős, mentálisan agilis vagy, mely stabillá és céltudatossá, valamint okossá és kommunikatívvá tesz téged.  Megvan a képességed, hogy könnyedén alkalmazkodj különböző helyzetekhez és emberekhez, és hogy sokféle tevékenységet menedzselj párhuzamosan.

Mivel a gyertyát mindkét végén égeted, el szoktál érkezni egy olyan ponthoz, ahonnan nincs megállás, és egyszerűen teljesen kifárasztod magadat. Ezért mint Bika- Ikrek jegyváltó szülöttnek számodra rendkívül fontos, hogy tevékenységeidben találd meg az egyensúlyt.

Egy másik terület, amire érdemes odafigyelned, hogy ne kényeztesd el magadat étel és ital tekintetében, mivel mind a Bika, mind az Ikrek jegyben születettek szeretik halmozni az élvezeteket. Arra is jó, ha odafigyelsz, hogy ne bánts meg másokat, és tartsd tiszteletben mások érzéseit.

Ha képessé válsz arra, hogy hátradőlj, és meghallgass másokat – ahelyett, hogy robogsz előre, és csak a te hangodat hallatod – akkor nagyon sikeres lehetsz, és sok barátra tehetsz szert.

Shopping Basket