Halak, vagy kos? Jegyváltó napokban születtél?

Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?


Halak-Kos

Ha március 17. és 23. között születtél, akkor Te is Halak – Kos jegy szülötte vagy!

A Halak jegy végének az általánosan meghatározott dátuma március 20., ami a Kos jegy kezdő dátuma is egyben. Viszont ezek nem fix dátumok, az adott év aktuális Nap járásából adódóan változik. Ha sosem érezted azt, hogy egyértelműen egyik, vagy másik jegyhez tartozol, akkor bizony ez a leírás rólad szól!

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással hatott rád születésed pillanatában az, hogy az álmodozó és erős képzelőerővel bíró Halak, valamint a céltudatos Kos energiája keveredett akkor a levegőben? Ha e két jegy határán születtél, vajon te mindig tudod mit akarsz, és hogy mikor akarod azt? Általában!

Mi mondható még el erről a Halak – Kos kevert jegyben születettről?

Ők egyszerre hordozzák a tüzes impulzivitást és az ábrándos, álmodozó tulajdonságokat, ami nagyon jót jelent, hiszen ők nem csak álmodoznak, hanem cselekszenek is!

Kissé türelmetlenek, de nagyon határozottak, bár néha tévútra visznek másokat, mert nem szívesen kötnek kompromisszumot. Miért is kötnének, hiszen mindig igazuk van, nem? Ez a tulajdonság teszi a Halak – Kos szülötteit kiváló vezetővé.

Mivel van bennük egy fajta vakmerőség másokkal szemben, szeretik feszegetni a határokat, és általában ezt a siker irányába teszik. Gyakran ez új ötletekben és kemény munkában nyilvánul meg, és e jegy szülöttei a kemény munka stresszét nagy bulikkal szokták feloldani.

Ha ekkor születtél, érdemes kicsit a társaságban betöltött szerepvállalásodról többet megtanulnod, gyakorolnod kellene a türelem tudományát, mert ettől sokkal könnyebbé válna az életed. Ha sikerül személyiséged két különböző oldalát egyensúlyban tartanod, akkor a Halak éned nagyon jól csitíthatja a Kos tüzességét, míg a Kos visszarántja a Halak éned földtől elrugaszkodott álmait.

Shopping Basket