frabato-magus-bika-szerelmes

Hogyan veszed észre, ha egy Bika szerelmes?

Hogyan veszed észre, ha egy Bika szerelmes?

Megismerkedtél egy Bikával, de nem tudod hogy ez csak egy kaland vagy elhiheted, hogy komolyan akar? Tudd meg milyen tünetekből ismered fel a szerelmes Bika férfit, Bika nőt!

Miközben keresed az igazit, a nagy Ő-det, találkozol nem 1 potenciális – annak hitt partnerrel. Sokan nem merik teljesen feltárni valós érzéseiket, persze ez érthető is! És sajnos ez az álca nem mindig védelmi céllal kerül egyesek arcára! Vannak akik sportot űznek a flörtölésből, egyszerre több vasat is tartanak a tűzbe! És persze akivel – akikkel ezt megteszi, mindannyian azt gondolják, hogy az egyetlenek…


Érdemes lecsekkolni az első pár randi alkalmával a potenciális partnert az esetleges komolyabb sérülések elkerülése végett, a fölösleges időpazarlás okán,tudd mit várhatsz tőle:

– Egyik lehetőséged a tenyérelemzés lehet:

 • a kéz formája vagy tulajdonságai, a tenyér vonalai,- szerelmi vonala, mind számos apró jellel ad arra lehetőséget, hogy a tenyér tulajdonosának alapvető személyiségéről, múlt- és jövőbeli életútjáról, szerelmi lehetőségeiről, karrierjéről, egészségéről tudhass meg többet.
 • Az ujjlenyomata alapján pl. ideje korán megtudhatod róla, hogy mennyire bízhatsz meg benne, vagy hogy szükség esetén számíthatsz-e majd rá.

– Az asztrológia segítségével:

 • egy általános személyiség tudható meg a BIKA jegyről
 • A hosszútávú párkapcsolatotok lehetőségnél mindenképp szempont, hogy horoszkópjegyeitekben rejlő titkok kiegészítik vagy épp kiontják a szerelmet! Ebben segíthet szerelmi táblázatom.

– A számmisztika tana:

 • Születész dátuma alapján könnyedén kiszámolhatod, hogy szerelmi számotok  szerelmi számotok alapján mennyire, hogyan és milyen módon vagytok képesek megélni, kifejezni és élvezni együtt vagy külön-külön a nagybetűs szerelmet!

Viszont akkor amikor valóban szerelembe esik az ember, képtelen lesz tudatosan cselekedni. Az ösztön felülírja az agyat, és győz a szív! Most elárulom neked, hogyan ismerheted a szerelmes Bika Férfit illetve a szerelmes Bika nőt!


A szerelem elveszi az ember eszét, ilyenkor se nem lát, se nem hall aki szerelembe esik!

Biztos hallottál már a szerelmi mágiáról! Azt hiszem, jobb ha te is tisztába kerülsz ezzel a dologgal, mert szinte mindenki kapcsolatba kerül ezzel az okkult tannal, akár tudván – akát tudta nélkül!

Szerelmi kötés – szerelmi oldás – szerelmi rontás
Nem szabad felelőtlenül, másokat akaratuk ellenére magunkhoz láncolni szerelmi kötésekkel, pláne nem egy kókler segítővel, mert a végén mi nem tudunk majd szabadulni tőle, ha eljön az ideje. És még egy nagyon fontos dolog: bármennyire is fáj a boldogtalanság, nem etikus, de nem is érdemes szerelmi bánatunk okozójára rontást küldeni, mert lehet nem hirtelen, de tuti biztos visszacsattan rajtunk… amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza.
Persze vannak akik most legyintenek, hogy: óugyanmáreztisztahülyeségésbadarság! Nos, erre én tapasztalatból mondhatom, hogy akkor amikor épp náluk következik be az az élethelyzet, ahogy bármi áron megakarják oldani a kezelhetetlen problémájukat,- pl megszerezni csak maguk számára 1 bizonyos valakit,- hallhatóvá válik számukra is a mágia csodás ígérete. Vágyuk beteljesüléséért pedig igen sokan, igen nagy árat fizetnek! Anyagilag is, ill. egy rossz döntéssel az életük minden más, addig sikeresen működő területét is tönkre tehetik.

A szerelmi mágia számtalan értékkel tudja támogatni és építeni a szerelmet! A mágia erejével tudatosan erősíthető a párkapcsolat, rásegíthető a várt gyermekáládásra, bőségben és jólétben tartható a család, fenntartható az egymás iránti vágy, mélyíthető az egymás iránti szerelem – szeretet – tisztelet – bizalom,

A szerelmes BIKA FÉRFI ismérvei:

A jegyek közül Ő az egyik legérzékibb. Képes bármit, amit csinál félbeszakítani csak azért, hogy megölelje, megcsókolja szerelmét. Ha a szenvedélyes éjszakát egy csodálatos vacsora előzi meg, a Bika férfi sugárzik a boldogságtól. Érzelmi bőkezűségéért hűséget vár cserébe. Ha partnerének is ugyanolyan fontos a szex, tökéletes páros válhat belőlük.


A szerelmes BIKA FÉRFI hódító, szerelmi praktikái:

Egy Bika férfi, nem fog csak úgy leszólítani valakit az utcán. Először mindig felméri a terepet, kitaktikázza, mennyi esélye lehet a kiszemeltnél, utána érdeklődik, hogy szabad-e a nő szíve, és szereti tudni az apróbb részleteket is. Amikor már minden információ a birtokába van, és a kommunikációs, verbális jelekből is meggyőződött arról, hogy nem fogják visszautasítani, na, akkor lép. Amikor már egy Bika férfi megszerezte a kiszemeltjét, azt többé nem szívesen adja ki a szívéből, lelkéből. Biztonságot nyújt párjának, így a mellette élőnek soha nem kell idegeskednie a jövő miatt.
Minden érzéki élvezetben – legyen az akár evés, masszázs, simogatás, zenehallgatás, tánc, mulatozás, nagy társasági élet – az afrodiziákum számára, és örömét leli. Nem megy bele konfliktushelyzetekbe, olyankor szinte süketnek tetteti magát, de mindig kivárja a probléma megoldására a legoptimálisabb időt, és akkor hozza elő a dolgot.
Ha csalódás éri, különböző módon próbálja elfelejteni azt:

 • őrült kalandokba bocsátkozik,
 • betegre eszi magát,
 • mértéktelenül iszik,
 • és elkezd önpusztító életet él.

A szerelmes Bika NŐ ismérvei:

Törékeny szívű, érzéki és gyengéd. Képes teljesen alárendelt szerepet megélni, és mindent feláldozni a választottjáért. Érzelmileg kicsit nehezebben oldódik fel, mert fél a csalódástól, ha teljesen kiadná magát. Örök aggodalom a számára az, hogy a másik fél nem úgy és nem annyira szereti, mint ahogy ő. Ha már a kiszemelt az övé, és úgy érzi, elvehetik tőle, akkor könnyen féltékennyé válik, és uralkodni kezd a kapcsolatban, a másikon.


A szerelmes BIKA NŐ hódító, szerelmi praktikái:

A kitartása nem ismer határokat. Addig vár, míg választottja az övé nem lesz. Nem riad vissza az anyagi áldozatoktól, ajándék vásárlástól sem. Alapvetően nem egy harcos típus, nehéz elfogadnia, hogy bizony akadnak olyan helyzetek vagy van olyan szerelem, amelyért bizony érdemes küzdeni! Ha ezt mégis belátja, akkor viszont mint egy igazi Amazon, bevet minden szerelmi praktikát és bűbájt a győzelemért.


Az elért eredményt viszont érdemes – és kell is – becsben tartani, azzal nem visszaélni, és időnként újra és újra lobbantani a lángján.

Légy igazi kis konyhatündér – boszi – használjátok a mágia praktikáit, pl. a fűszerek mágikus erejét a párkapcsolati problémák ellen, és a szerelmetek beteljesedéséhez!

 • Élvezetes indítása a reggeleknek, ha ágyba szervírozol  Jó napom lesz kávét vagy egy isteni finom  forró csokoládét !
 • Készítsd a napközben szomjúság ellen vágykeltő  levendulás limonádét, ami plussz még e
 • Viselj olyan kiegészítőket, és válaszd ki úgy a ruhádat, ami szintén szerelemre ösztönzően hat Rá!
 • Akár a testeden is elrejthetsz szerelmi szimbólumokat!
 • Keltsd fel magadra a figyelmét  vágykeltő bájolajjal!
 • Szabadulj meg mások rosszindulatától, irígységétől, sokszor egy 3. személy átka nem engedi a szerelem kiteljesedését!
 • Használd a szerelmi mágia erejét!
 • Díszítsd a lakásod és hálószobádat szerelemvonzó, hűséget biztosító lakberendezési tárgyakkal!
 • Estéiteket tedd hangulatosabbá, miközben végezz rituálét magatokért  gyertyamágiával !
Tags: No tags