frabato-magus-alomfejtes-remalom2

Mágia: Szabadulj meg a rém­ál­mok és gon­do­latok kín­zá­sától!

Mágia: Szabadulj meg a rém­ál­mok és gon­do­latok kín­zá­sától!

Belső éned  sosem hagyja hogy a szőnyeg alá söpört problémáidról megfeledkezz! Kínzó rémálmok és gyötrő gondolatok formájában figyelmeztet azok megoldására!

Az álmok világa a tudatalatti birodalma. Ebben az állapotban a tudatos tudat teljesen kikapcsol, és átadja helyét a tudatalattinak… Az álmok a belső énünket tükrözik. A vágyainkra és a valós életünkre reflektálnak. Tiszta és hiteles útmutatást adnak a legmélyebb bensőnkről. Belső éned mindent tud rólad, nem titkolhatsz el előle semmit magadról!

Viszont egyértelműen a belső éned az, aki csakis a legjobbat akarja neked! A tudattalatid mint időutazó belső éned, az álmaidon keresztül láttatja veled az emlékeidet (előző életeidből is!), de akár a beteljesült vágyaid élményét is átélheted amikor álmodsz. És tudatalattid mindenre reflektál is, az álomképeken keresztül.

Az álmodás öntisztító, önmegvilágító folyamat, az önmegismerés egyik formája!

Belső éned az álmaidban, szimbólikusan láttatja veled a jövőd rejtett lehetőségeit, támogat téged életed fontosabb eseményeinek a feldolgozási folyamatában, és a problémáid megoldásának a mikéntjét is nagyrészt az álmodás során tudhatod le!

Tudatalattid minden titkodról – gondolatodról – fájdalmadról – félelmedről tud, előle nem rejthetsz el semmit! És figyelmeztet is ezekre! Még azokra is, amivel ébren nem is foglalkozol.

Vagy azért mert már nincs hozzá energiád, vagy mert nem tartod eléggé fontosnak, vagy mert félsz szembesülni bizonyos problémákkal! Ha napközben a szőnyeg alá söpröd a problémáidat – gondjaidat – félelmeidet, attól még nem szabadulsz meg tőlük!

Belső éned pedig nem is hagyja, hogy megfeledkezhess  ezeknek a megoldásáról! Rémálmok és gyötrő gondolatok kínoznak majd, míg gyengeséged árát ki nem egyenlíted! Elkerülhetetlen, hogy szembesülj velük, de a mágia segíthet neked megszabadulni tőlük addig is!

Kínzó rémálmok és gyötrő gondolatok

Izzadva, levegő után kapkodva, szinte sírva riadsz fel éjszaka… kellemetlen, nem jó érzéssel ébredezel reggel… Neked is ismerős?

Valójában az álomfejtés az, ami mint az álomnyelv dekódolója megértheted belső éned  figyelmeztetését – üzenetét – jóslatát, amiket szimbólikusan tud az álmaidba csempészni. Az álmok valódi értelmezésének viszont alapfeltétele, hogy csak akkor lehetsz pontos benne, ha saját magaddal és a környezeteddel is tisztában vagy! Tehát nem árt, ha jó az önismereted, továbbá az se, ha a felelősségeidet is fel tudod vállalni. Ha ezekkel jól állsz, akkor az álomfejtés alaplépéseit elsajátítva te magad is megfejtheted minden álmod valós üzenetét és kellő gyakorlat után akár saját magad terapeutájává is válhatsz.
Az álmok megértésének alaplépése, hogy egyáltalán tudd, hogy mi is volt az álmod, amennyire csak lehet, emlékezz a részleteire! Magyarul:  mindig tarts az éjjeliszekrényeden papírt+tollat, vagy diktafont! Amikor felébredsz, – nem kell hogy megvárd ezzel a reggelt – még szinte az álmaidban vagy… ami persze már nem így van, de ekkor még nagyon intenzív az elmédben az élmény. Szinte rögtön, a legapróbb részletekig rögzítsd az álmaidat! Ne késlekedj ezzel túl sokat, mert az álmok hamar elillannak! Ahogy belekezdessz valamilyen tevékenységbe, rögtön el is fogod felejteni őket. Bár még azt érzed, hogy mindenre emlékszel, de sajnos pillanatról pillanatra homályosabbá lesz bármilyen intenzív is volt az álmod. Ha legalább az álmodnak a főbb mozzanatait tudod rögzíteni, utána már képes leszel emlékezni a részletekre is. Már kutatások által is bebizonyították, hogy ha e módon rögzítünk egy álmot, akkor annak az üzenete pontosabban és könnyebben is megfejthető!

Űzd el a rossz álmokat, gondolatokat a mágia segítségével!

Ezt a rituálét Újhold idejére érdemes időzítened, mert ez az a holdállás, amikor a legnagyobb sikerrel szabadulhatsz meg életed bizonyos dolgaitól. Attól, hogy mióta tartod szőnyeg alá söpörve, megoldatlanul az életed problémáit – félelmeidet, attól függ, hogy hányszor kell majd elvégezned!

Először is: Tudj meg mindent a rémálmodról!

Ahogy írtam is a álomfejtés alapfeltétele, hogy tudd az álmodat! Ezért mindig tarts az éjjeliszekrényeden papírt+tollat, vagy diktafont! Szinte rögtön ahogy felriadsz egy – egy rémálmodból, a legapróbb részletekig rögzítsd az álomképeidet!

Majd szerezz be pár dolgot ehhez a  gyertyamágiához:
  • szűz fehér gyertya, inkább kicsi méretű
  • edény
  • papír – íróeszköz

A rituálé során légy mindig kellőképp óvatos, hisz a tűzzel („nem játszol”) dolgozol!


Újhold estéjén végezd el ezt a mágiát, mely megszabadít minden gyötrő gondolatodtól és kínzó rémálmodtól!

A szokásos módon hangolódj a rituálédra…  gyújtsd meg a szűz fehér gyertyádat is a meditálás folyamatában…
Eleveníts fel mindent amit csak tudsz a legapróbb részletekiben a rémálmodról, és mindazt amit álomfejtéssel tudhattál meg az álmodról, tudatalattid üzenetéről!

Amikor teljesnek érzed a pillanatot, kiváltott gondolataid és érzéseid alapján írd le azt a papírra, amitől meg akarsz szabadulni!
Amikor ezt is teljesnek tartod, éld át azt ahogy problémáid megoldásával együtt a rémálmaidtól és kínzó gondolatoktól is mentesülve, megtisztulva, felszabadultan élvezed tiszta lelki világod érzését!

Nézz mélyen a gyertyád fényébe és kérd az Univerzum, az őrangyalod, vagy a hited szerinti Istene(i)d támogatását, és erejük felszabadító áldását! Imád közben az edény fölött tartva égesd el teljesen a papírod!

Maradj megszabadultságod érzésében míg ég a gyertyád! Mágiád közben ahogy a gyertyád füstje elszáll, úgy tűnik el az elmédből is minden rossz emléked!
Miután teljesen leégett a gyertyád, a mágia végezetéül köszönd meg segítőid támogatását!
Ha nem tudod a gyertyád teljes leégését megvárni, akkor oltsd el a kanócot. Mert tudod, sosem szabad elfújni a mágia gyertyát! A használt gyertyát pedig tartsd magadnál és a következő rémáloműző rituálédhoz használhatod!

Csak boszisan!

Legyen nyugodt éjszakád!

Tags: No tags