frabato-magus-jegyvalto-vizonto-halak

Vízöntő, vagy Halak? Jegyváltó napokban születtél?

Vízöntő, vagy Halak? Jegyváltó napokban születtél?

Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?

Vízöntő – Halak váltó napok szülöttje

Ha Február 15. – 21. között születtél, akkor Te is a Vízöntő – Halak jegy szülötte vagy!

A Vízöntő jegynek az általánosan meghatározott időszaka január 20 és február 18 között van, és azt, aki február 18.-án látta meg a napvilágot, azt már a Halak jegy szülöttjének tartják.

De ahogy azt már írtam, ezek a dátumok egyáltalán nem kőbe vésett adatok. Biztos te is sokszor elgondolkodtál már ezen, mert nem egyértelmű számodra sem, hogy akkor mi is a te asztrológiai jegyed.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással volt rád születésed pillanatában az, hogy a csalafinta Vízöntő és az álmodozó Halak energiája keveredett akkor a levegőben? Ha e két horoszkópjegy váltó napjaiban születtél, akkor az biztosan elmondható rólad, hogy az érzékenység, a szenvedély, és a csodás képzelőerő mind mind egyszerre jellemez téged.


Mi mondható még el erről a Vízöntő – Halak kevert jegyben születettről?

Spirituális, művészi, béke-kedvelő és barátságos a Vízöntő – Halak jegy szülötte, ezen felül ha e két jegy határán születettél, akkor rendkívül eredeti személyiség vagy. Szokatlannak, különcnek is mondanak néhányan, akinek rengeteg jó ötlete van. Intellektuális vagy, de nehezen tudsz a praktikus dolgokra, és a részletekre koncentrálni.

Szociálisan érzékeny vagy, néha félénk, vagy akár mindkét tulajdonság jellemzhet egyszerre. Szeretsz társaságban lenni, mert barátaiddal könnyebben le tudod vezetni a feszültséget, ugyanakkor érzékenységed miatt gyakran elvonulsz a világ elől, és képzeletedbe temetkeznel.

A Vízöntő – Halak vitathatatlanul intuitív váltójegy, hatalmas lelked van, és nagyon együtt érző vagy. A spiritualitásban, filozófiában elmélyülés sokkal fontosabb számodra, mint a mindennapi teendők. Emiatt gyakran elfelejted találkozóid, elveszíted személyes tárgyaid, elkésiel, mert képtelen vagy a mindennapi teendőire koncentrálni. De mindez csak azért van, mert lefoglal egy ezeknél sokkal fontosabb téma, hogy hogyan tehetnéd a világot egy jobb hellyé.

Tags: No tags