frabato-magus-merleg-szerelmes2

Hogyan veszed észre, ha egy mérleg szerelmes?

Hogyan veszed észre, ha egy mérleg szerelmes?

A mérleg jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashattál, így most elárulom neked, milyen a szerelmes mérleg férfi és nő.

Általánosságban elmondható:
– Csendes vagy majdnem csendes a Mérleggel az élet. Általában barátságosan viselkedik, de nem mindenkivel.

– Nem tűri az igazságtalanságot, és ha partnere nem őszinte hozzá, akkor kitör a háború.

– A Mérleg formálható jellem, és akár a jó bor, idővel érik. Kész elfogadni, ha változtatnia kell magatartásán a házasélet érdekében – ha nincs más a láthatáron…

A Mérleg társas lény, aki egyedül képtelen meglenni. Szükségét érzi valakihez tartozni. Még ha nem is jött össze a boldog párkapcsolat, akkor is benne marad, hogy tartozhasson valakihez, ez adja számára a biztonságot.

Sok Mérleg társfüggő, ezért képes kompromisszumokat kötni. És ha valakibe szerelmes lesz, máris az esküvőről álmodozik.


A szerelmes Mérleg NŐ ismérvei:

Nem tartozik az egyszerű esetek közé, a párkapcsolataiban fontos a fejlődés, ez vezethet bonyodalmakhoz. Ha a kommunikáció és a kifejezés módja a Mérleg nő és szerelme között nem fejlődik folyamatosan, akkor könnyen beleun a kapcsolatba. Ha szerelmes, szereti, ha tud róla az egész világ. Nemritkán olyan ember mellett köt ki, akit csak kedvel, de igaz szerelmet nem érez iránta.

Hódítási praktikái:

A Mérleg nő nagyon is tisztában van azzal, hogy mi és ki kell neki. Amíg meg akarja hódítani a választottját, addig többet ad magából, kifejezetten bájosan viselkedik. Ám amikor megszerezte, akit akart, onnantól kezdve pontosan annyit ad, amennyit ő kap. A Mérleg nő minden további nélkül képes választottja fülébe súgni: vele akar élni, sőt össze akar vele házasodni. De a végső szót már nem ő mondja ki, hiszen ilyen végletes döntést azért nem hoz.


A szerelmes Mérleg FÉRFI ismérvei:

Könnyen vonz magához partnereket, bár nem olyan rugalmas, mint amilyennek látszik, de nagyon szórakoztató és kellemes ember. Hajlamos sűrűn cserélgetni a nőket, de nem a kíváncsiság hajtja, hanem keresi az igazit. Hajlamos fárasztó és küzdelmes viszonyokat bevonzani, ezek sok energiát elvesznek tőle.

Hódítási praktikái:

Kevesen kerülik ki a Mérleg állította előzékenységi csapdát, pedig minden szava, mozdulata, mosolya hódítási fellépéséhez tartozik. Nagyvonalúan viselkedik a választottjával, az értékes ajándékok vásárlása vagy külföldi utazás nem jelent gondot számára. Mert ha ő meg akar szerezni valakit, akkor azért minden áldozatra képes.

 

Tags: No tags