Oroszlán vagy, vagy esetleg Szűz? Jegy­vál­tó napok­ban születtél?

Oroszlán-Szűz

Ha augusztus 19. és 25. között születtél, akkor Te is az Oroszlán-Szűz jegy szülötte vagy!

Az Oroszlán jegynek az általánosan meghatározott időszaka július 23 és augusztus 22 között van, és azt, aki augusztus 23-án látta meg a napvilágot már a Szűz jegy szülöttjének tartják. De természetesen ezek a dátumok egyáltalán nem kőbe vésett adatok. Biztos te is sokszor elgondolkodtál már ezen, mert nem egyértelmű számodra sem, hogy akkor mi is a te asztrológiai jegyed.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással volt rád születésed pillanatában az, hogy egy Tűz és egy Föld jegy találkozásánál születtél?
Ha e két horoszkópjegy váltó napjaiban születtél, akkor az biztosan elmondható rólad, hogy ellentétes erők dolgoznak személyiségedben. A kérdés, hogy a szívedben lobogó tüzet finomítja-e majd a Föld, vagy inkább táplálja?


Mi mondható még el a Oroszlán-Szűz  kevert jegyben születettről?

Az Oroszlán-Szűz jegyváltó napok szülöttjeként elég nehéz megmondani rólad, melyik jegyhez kötődik inkább a személyiséged. Az Oroszlán drámaisága sok jegyváltó napon születettet vonzz be, ugyanakkor vannak, akik inkább a Szűz csendessége felé hajlanak.  Egy biztos, mindig keményen dolgozol céljaid eléréséért és nagyon szenvedélyes vagy.
Szeretsz extrém módon élni, legyen az hangos, halk, kitárulkozó, vagy titkolózó. Ha ügyesen tudsz egyensúlyozni extrovertált és introvertált tulajdonságaid között, akkor azon kevesek közé tartozol, akik tudják, mikor érdemes kinyitni a szájukat, és mikor jó csendben maradni.

Szeretsz jó ügyek mellé állni. Született vezető vagy Oroszlán oldalad miatt, és mivel a Szűzből is van benned, nagyon keményen dolgozol, figyelsz a részletekre, és szívesen segítesz másoknak.

Ez együttesen egy nagyon meggyőző kombináció, így hatékonyan tudsz támogatni jó ügyért dolgozó csoportokat.
Szükséged van az intimitásra, ami néha nagyon nehézzé teszi azt, hogy a közeledbe férkőzzenek, hiszen titokzatos vagy. Ezért fontos az olyan emberek társasága, akik elég jól ismernek, és tudják, ki vagy valójában.  

Shopping Basket